F3A mini

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
zami

#61 Příspěvek od zami »

Hele. Mě je to úplně jasný......... Přijdeš na první soutěž, zazávodíš, zjistíš co a jak a nejpozději na třetí soutěži jsi na bedně. Mám v živé paměti, jak jsi začínal v hale....... :wink:
Miloš.
martinni

#62 Příspěvek od martinni »

Obraty se dají docela dobře pochopit z popisu obratů pro F3A zde, je tam trochu popsáno, jak to má vypadat a obraty jsou podobné, trochu složitější. Strana 19 a dál.

http://www.svazmodelaru.cz/odbornosti/k ... F3A_10.pdf
honzis

#63 Příspěvek od honzis »

No "zami" má pravdu. On se jen tak dělá :D a když začne lítat tak máme všichni problém :D. Viz poslední halovky.
pepin

#64 Příspěvek od pepin »

zami píše:Hele. Mě je to úplně jasný......... Přijdeš na první soutěž, zazávodíš, zjistíš co a jak a nejpozději na třetí soutěži jsi na bedně. Mám v živé paměti, jak jsi začínal v hale....... :wink:
Miloš.

Náhodou,já jsem hrozně rád,že jsem se k tomu soutěžení dokopal,strašně dlouho jsem měl pocit,že už přešlapuji na jednom místě a to soutěžení mě nasměřovalo na hlídání detailu,kterých jsem si mimo soutěž nevšímal a sám bych to nikdy nevyřešil,pokud by někdo nepřišel a neřekl mi,co kde dělám už hodně okatě špatně.Zkusím si ty obraty nějak nadrtit do hlavy na simu a pokud to bude trochu reálné,tak alespon to jedno kolo té soutěže zkusím.
honzis

#65 Příspěvek od honzis »

Jaký pak jedno.
Prostě všechny :D
pepin

#66 Příspěvek od pepin »

Tak jsem zprovoznil sim a zaletět se to fakt dá.
honzis

#67 Příspěvek od honzis »

No vidíte chlapy vždyť vy to umíte. :)
pepin

#68 Příspěvek od pepin »

honzis píše:No vidíte chlapy vždyť vy to umíte. :)

No,řekněme si upřimě,nezkoušet to jen na tom simu,už jsem v dílně a lepim :lol:
pepin

#69 Příspěvek od pepin »

Ještě se raději jednou zeptám,jestli je jedno,na kterou stranu začnu točit střídavé výkruty,nebo nožové lety?nebo musím přesně dodržet směr první šipčičky? :oops:
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od TomasC »

Píšeš to dobře.

Je jedno jak začneš. Důležité je, že model MUSÍ změnit smysl otáčení při přechodu do druhé části obratu.

Nad Arestim není třeba myslet dogmaticky. Důležité je, aby ti obrat vyšel. Do textu k obratu si napiš, jak se do něj vlétna a jak vylétne. (normálně/záda). To hodně pomůže.
pepin

#71 Příspěvek od pepin »

TomasC píše:Píšeš to dobře.

Je jedno jak začneš. Důležité je, že model MUSÍ změnit smysl otáčení při přechodu do druhé části obratu.

Nad Arestim není třeba myslet dogmaticky. Důležité je, aby ti obrat vyšel. Do textu k obratu si napiš, jak se do něj vlétna a jak vylétne. (normálně/záda). To hodně pomůže.

tak v tom případě mám natrénováno,zítra muže být soutěž :lol:

Vubec nevím,jak to udělat,abych si to zapamatoval,co kdy po sobě jde,těžko budu mit při tréninku nápovědu,jediné co mi napadlo,postupně si zažít jako jeden obrat celou soustavu dvou krajových a jednoho středového,jako jeden obrat.U simu je to vcelku sranda,to je jak muzika,čteš osnovu dole a hraješ osnovu nahoře,ale už jsem z toho taky docela vypad a není to jak zamlada :lol:
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od TomasC »

Ono to přijde. Hodně pomůže, v jaké výšce se do obratu nalétá. Dáš pár startů a máš to v paži.
Napiš nápovědě co ti přesně má říkat. Jinak přesně vycvičená nápověda je super!! Opravdu pomůže.
honzis

#73 Příspěvek od honzis »

No a pak tu přesnou nápovědu nahrát do mobilu---sluchátka---nacpat ty sluchátka do uší a potom můžeš lítat sám:lol: .
pepin

#74 Příspěvek od pepin »

honzis píše:No a pak tu přesnou nápovědu nahrát do mobilu---sluchátka---nacpat ty sluchátka do uší a potom můžeš lítat sám:lol: .

jooo jooo joo,to mě taky napadlo a asi to tak dopadne.
patty111

#75 Příspěvek od patty111 »

kravam v kravine taky davaj sluchatka, prej lip dojej :D :D
a ted nemam na mysli ceskej film, ale nekde sem to cet..takze neco na tom bude...takze Pepine, az se priste na tebe prijdu podivat, tak doufam, ze je budes mit...
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“