Simulator - AEROFLY
honzis: Nejprve si seřiď ovladač v ovládacvích panelech ve windows. Dostaneš se tam přes Start ->Nastavení ->ovládací panely -> herní zařízení. Pokud ti nebude ovladač správně pracovat tady tak je zbytečné pokoušet se něco nastavit v AFPD.
Multiplex Royal Evo9 upgradované na Pro9 (fw 2.62) + 2,4GHz DuplexEX (Neboť jak praví Avenger: Duplexák nehádá Duplexák ví.)
Problém Aerofly Proffesional
Ahoj, potřeboval bych poradit. Mám tento letecký simulátor a nedaří se mi k němu připojit rc soupravu Walkera WK-2403. Káblík mám. Nevíte prosím jak se to dá nastavit aby to fungovalo? Už si nevím rady. Děkuji.
-
frantaletec
- Kontaktovat uživatele:
-
TomasTR
- Kontaktovat uživatele:
MartasZLA píše:Aha to mne nenapadlo to asi nemám. Mám windows 7 a při prvním připojení mi to napsalo že byl ovladač nainstalován. Takže zkusím se na to zítra podívat teď už musím jít do práce.
V nastavení musíš vybrat joystick a dát mu aircraft 1, poté zkalibrovat a nastavit, přiřadit kanály.
Moje stroje http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=341
www.rctomas.webnode.cz
www.rctomas.webnode.cz
frantaletec píše:Nechci zakládat nové vlákno,ale mám taky dotaz na Aerofly.Proč mi na stojánce,ale i za letu kmitají na letadlech kormidla.Všechny povětrnostní vlivy mám na nule.Děkuji.
Tohle mi dělalo, když jsme ještě používal jako ovladač starý vysílač Modela. Vždycky jsem musel překalibrovat a pak byl na čas pokoj. Teď používám SIMtransmitter a mám klid.
-
frantaletec
- Kontaktovat uživatele:
AFPD - realistictejsi zvuk motoru?
Ahoj, nemate nikdo ciste nahodou zvuk do AFPD co by se priblizoval motoru treba 100 ccm? Otacky motoru mi docela pomahaj pri rizeni modelu, ale ve sluchatkach mi ten nerealistickej zvuk trha usi
(vymenit jej u modelu za jiny umim, ale proste mi zadny nesedi)
Diky
EDIT - tak jsem si trochu pohral s nastavenim zvuku v souboru .tmd - smichal ruzny zvuky modelu a priradil jim "spravne otacky" a hned se to lip posloucha.
Diky
EDIT - tak jsem si trochu pohral s nastavenim zvuku v souboru .tmd - smichal ruzny zvuky modelu a priradil jim "spravne otacky" a hned se to lip posloucha.
FPVMANIA - MOTHER COPTER - FLY or DiE
Oficiální distributor Armattan Quads pro ČR
fpvmania.cz
Oficiální distributor Armattan Quads pro ČR
fpvmania.cz
Konečně jsem se k tomu dostal.(mezitím mi vypadl zdroj)
V herním zařízení se objeví ikarus interface. I když v návodu je přepnout na PPM...
Musím tedy nastavit něco v ve " vlastnostech herního zařízení " kde jsou v kolonce vlastnosti (osy,rotace, posuv, apod) a taky dál v kolonce je nastavení a test. Či zkalibrovat.
Zkouším tedy a nic. Letadlo reaguje, výchylky správně a letadlo je neovladatelné. V konfiguraci v AFPD na se mi v CONTROLS objeví pouze USB interface/GC. Nejde tam Joystick. Tak už neví a zkouším dál.
V herním zařízení se objeví ikarus interface. I když v návodu je přepnout na PPM...
Musím tedy nastavit něco v ve " vlastnostech herního zařízení " kde jsou v kolonce vlastnosti (osy,rotace, posuv, apod) a taky dál v kolonce je nastavení a test. Či zkalibrovat.
Zkouším tedy a nic. Letadlo reaguje, výchylky správně a letadlo je neovladatelné. V konfiguraci v AFPD na se mi v CONTROLS objeví pouze USB interface/GC. Nejde tam Joystick. Tak už neví a zkouším dál.
Z tvých dotazů není jasné, co vlastně používáš k ovládání simu. Máš vysílačku napojenou přímo do interface Ikarus nebo máš interface a ovládání zvlášť. Tak, jak to popisuješ, máš v herním zařízení zobrazen jen interface, což by znamenalo, že máš vysílačku zapojen sem. V takovém případě se ti nic jiného neobjeví a v simu musíš kalibrovat jen interface.
A pokud máš oficiální verzi, proč jsi zůstal na verzi 1.9.1.3? V první řadě bych upgradoval na 1.11.07.21.
A pokud máš oficiální verzi, proč jsi zůstal na verzi 1.9.1.3? V první řadě bych upgradoval na 1.11.07.21.
Takže, jestli to dobře chápu, v tomto panelu se ti všechny kanály pohybují korektně,

když spustíš sim, letadlo na zemi reaguje na pohyby pák také správně a když odstartuješ, letadlo se nedá ovládat. Pokud je to tak, děje se to u všech modelů?

když spustíš sim, letadlo na zemi reaguje na pohyby pák také správně a když odstartuješ, letadlo se nedá ovládat. Pokud je to tak, děje se to u všech modelů?
Naposledy upravil(a) IvoK dne stř 18.09.2013 8:41, celkem upraveno 1 x.