Soutěže v zimě 2010-2011
Zrovna kuba za poslední kolo mi přišla dost dobrá. Až přijedu dom, nahážu videa na youtube. Jinak, podle videjí mi to přijde, že bodovačům absolutně nevadilo když to někdo letěl hodně roztáhlé, ani zdaleka ne 45° ale co nejčistěji. Já se snažil držet 45° i za cenu trošku víc stresu a to se očividně nevyplácí. Příště se polepším 
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
clouseau píše:patty111 píše:super tabulky..
Plichta, Plichta a zase Plichta..jj, je dobrej, klobouk dolu.
to bych až tak neřekl, Honza Votava jun. a Jirka Šotola už mu šlapou na paty...pořád mu říkám, že by měl začít trénovat....
podle mě ho Šotolík v F3P často dokonce přešlapává, jen si na "Šotola" ještě nezvykli bodovači
Nicméně to nic nemění na tom, že názor bodovačů je konečný, hlavní a opět konečný a já ho respektuji.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
jj, je to mozny u Plichty prijde vek, kdy zacne honit holky a pujde dolu, pak mozna prijde na radu Votava ml.
Votava je na me moc agresivni, ale urcite je dobrej, to je jasny. Dneska ty mladi kluci maj simulator, cas a sponzoring
Kdybych tu moznost mel ja za mlada, tak sem taky kral..dneska uz o tom muzu jenom kecat
ja v jejich veku mel promasteny QBecko, nic jineho nebylo
ten kdo nemel pristup do zahranici si moc nepolital. Dallsi nezadouci faktor jsou finance, ten kdo je ochoten (a ma) do toho cpat tisice, ma vetsi sanci na uspech..atd atd.. penize v tomto sportu maji minimalne 60% uspechu. Kdyz teda pominu nejlevnejsi kategorii a tj. hala.
Votava je na me moc agresivni, ale urcite je dobrej, to je jasny. Dneska ty mladi kluci maj simulator, cas a sponzoring
ja v jejich veku mel promasteny QBecko, nic jineho nebylo
Přesně o tom mluvim, Jirka Šotola už slečnu má, tak tráví méně času lovem, víc času lítáním, a zbytek času...
řekněme relaxačníma volnočasovýma aktivitama prováděnýma většinou v horizontální poloze?
A co se týče financí, taky se mi lítalo líp, když mi trénink v hale platili rodiče, startovné mi platili rodiče, cesty mi platili rodiče. Pořád mě dost podporují, ale už to neni tolik jako to bývalo a jako má "konkurence". Na druhou stranu, oni taky poznají kolik kkč projezdí za halovou sezonu a rozhodnou se, jestli to jsou ochotni investovat nebo ne
<b>Mimochodem, posílejte přihlášky na soutěž do týna. emailem, do předmětu napište heslo "Halovka" nebo na facebooku. Kdo se nepřihlásí, nedostane diplom, a možná na něj nezbude kremrole. Jasný?!?</b>
A co se týče financí, taky se mi lítalo líp, když mi trénink v hale platili rodiče, startovné mi platili rodiče, cesty mi platili rodiče. Pořád mě dost podporují, ale už to neni tolik jako to bývalo a jako má "konkurence". Na druhou stranu, oni taky poznají kolik kkč projezdí za halovou sezonu a rozhodnou se, jestli to jsou ochotni investovat nebo ne
<b>Mimochodem, posílejte přihlášky na soutěž do týna. emailem, do předmětu napište heslo "Halovka" nebo na facebooku. Kdo se nepřihlásí, nedostane diplom, a možná na něj nezbude kremrole. Jasný?!?</b>
Me stacilo videt soutez F6A...proste pokud chces vyniknout, musis radne zainvestovat...a to radne. Proto tyhle souteze, ktere se stavaji spise financni zalezitosti nez litaci, me nejak neberou. Ale co se da delat...tak to proste chodi. Ale reseni vidim..jen to chce cas
Na halovkách je nejdražší trénink, prostě záleží na tom, kdo seže za kolik halu. A ty F6Ačka, tak jsem neměl nejlepší letadlo, no a co? ale jedinej s Martinem Brandmullerem jsem dával výkruty na obě strany. Protože se učím co mě baví, ne co zrovna chce vidět bodovač. A nebudu kvůli tomu kupovat jiný letadlo, pokud ho nepotřebuju, Yaka jsem měl rád a na moje lítání mi stačil. Investovat tolik peněz do bodů nebudu, to raději přispěju příťule na šaty, nebo jí někam pozvu nebo tak něco. To z těch peněz budu mít větší radost.
Na F3M taky zajdu s 2,2m modelem, kupovat třímetr jen aby mi bodovači posvětili že mi to jde stejně jako pilotovi XY a lépe než HJ a hůř než OP nepotřebuju. Vyznávám jiné hodnoty než přepočet bodů na 1000 vítěze kola
Na F3M taky zajdu s 2,2m modelem, kupovat třímetr jen aby mi bodovači posvětili že mi to jde stejně jako pilotovi XY a lépe než HJ a hůř než OP nepotřebuju. Vyznávám jiné hodnoty než přepočet bodů na 1000 vítěze kola
ja s tebou souhlasim. Ono pak je tu jeste jedna stranka veci a to je umeni
to se koupit neda..
me se nahodou tvuj Yak libi, jestli teda se nemylim se jedna o takoveho modreho 54, ze jo?? Ale kdyz uz jsme u toho, tak preci jenom 55 je proste nadcasovy letadlo. Konstrukce je proste k tomu urcena. Mozna by jeste stacilo nafouknout trup. Nakonec Thunder by mel byt vytunenej YAk 55
kulatej trup. Na vykruty idealni.
me se nahodou tvuj Yak libi, jestli teda se nemylim se jedna o takoveho modreho 54, ze jo?? Ale kdyz uz jsme u toho, tak preci jenom 55 je proste nadcasovy letadlo. Konstrukce je proste k tomu urcena. Mozna by jeste stacilo nafouknout trup. Nakonec Thunder by mel byt vytunenej YAk 55
Ono tam ani tak nejde o předlohu, jako o provedení. Hyperion Yak 54 je poměrně krátkej, má mírné vzepětí (což je u středoplošníku blbě), nemá vhodný profil... z toho plyne celková jankovitost a asi i částečná záludnost toho letadla. prostě nemůžeš si k tomu dovolit to co k thunderu nebo GB yaku 55. Na druhou stranu je to brutálně obratné i bez AZ gravity
Příští sezonu asi F6A lítat nebudu, zkusím F3A mini a RCA, potřebuju se trošku naučit přesnou venku. Do toho sem tam F3M Sportsman a budu happy 
HonzaS píše:unás školy mají malé tělocničny a chodí do sportovní haly. Ta patří městu, tak o tom rozhoduje už moc lidí...a 380kč za hodinu tréninku si fakt nemůžu dovolit platit.
Chodit sám,je opravdu finanční peklo,navíc létej hodinu s akrobatem bez pauzy,mě nejvíc vyhovuje létání ve čtyřech a i tak toho mám po hodce a pul už plný brejle.