Dobry vecer,
chtel jsem se jeste zeptat, jestli se da rici nejak obeckne jake servo na co. Tedy ne konkretni typ ale napr. ze na cykliku je potraba silné servo (cca kolik Ncm), na vrtulku rychlé(kolik s/60°) apod. Pripadne v cem se bude lisit let heli pokud pokud servo bude treba slabsi nebo pomalejsi. Popripade kde by melo byt digitalni servo a kde postaci analogove.
Stavba Heli
analogové servo stačí leda na plyn u spalováku , kde se řídí křivkou. Na vrtulku co nejrychlejší, síla kolem 3kg stačí, radši 5. Na cykliku kolem 10kg stačí, a samozřejmě co nejrychlejší. Nikdo nechce vysoký ping
A slabý serva na cyklice poznas tak že při plným kolektivu ti helina udělá radši přemet nebo vykrut, než by stoupala.
P.S.: Hodnoty jsou pro 600EP nebo 50tku spalovák
A slabý serva na cyklice poznas tak že při plným kolektivu ti helina udělá radši přemet nebo vykrut, než by stoupala.
P.S.: Hodnoty jsou pro 600EP nebo 50tku spalovák
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
V nedeli sem videl v 600 tyhle, bohuzel to byla jen ukazka pohybu na zemi (v male telocvicne 600 lita blbe
) a bylo to docela pusobive. Napajeni z 2S ma neco do sebe
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
- Jakub Petr
Tak jsem dal vase odpovedi dohromady a rozhodl jsem se nasledovne:
kopil bych si heli R50 titan SE v kitu s motorem RL-53H, tlumicem RedLine Hi-Flow, governorem Zero Alfa a rotorovymi listy
na cykliku a kolektiv serva Futaba S3152
na plyn S3001
gyro GY-401 + servo S9254 na vrtulku
vysilac Aurora 9 s prijimacem Optima9
chtel bych se zeptat na vas nazor pripadne na to co a proc zmenit.
kopil bych si heli R50 titan SE v kitu s motorem RL-53H, tlumicem RedLine Hi-Flow, governorem Zero Alfa a rotorovymi listy
na cykliku a kolektiv serva Futaba S3152
na plyn S3001
gyro GY-401 + servo S9254 na vrtulku
vysilac Aurora 9 s prijimacem Optima9
chtel bych se zeptat na vas nazor pripadne na to co a proc zmenit.