Soutěže v zimě 2010-2011
- BARTOSS.cz
TomasC píše:Myslím, že hala je opravdu hodně o tréningu, tam se nemá cenu na finance vymlouvat.
Jistě, pronájem haly něco stojí, ale student, žák o dost snadněji ukecá ředitele školy. Vlastní zkušenost.
no tak samozrejmne, ze je to o treninku...to zcela urcite..pak taky jeste o letadle a pak taky jeste o vybaveni
Presna vychazi porad nejlacineji.
Patty:Ty hele, Axi taky neni třeba, ani do F6B. Donatas dlouhé roky lítal s home made motorem, co mu z nějaké cdromky postavil kamarád, Martin Muller má podobný motor, co se už ani nedá sehnat, třeba v usa dost letí hackery a ty jsou taky levnější než axi... A já axiho taky nemám, a až se to neučím, bude mi to taky lítat krásně 
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Takže máme novou akci !!!
26.3. 2011 sobota
halovka v Příbrami od 9.00
sefrnaci@centrum.cz
Letošní sezóna se opravdu vydařila!!!!
26.3. 2011 sobota
sefrnaci@centrum.cz
Naposledy upravil(a) TomasC dne pát 14.01.2011 14:34, celkem upraveno 1 x.
TomasC píše:Takže máme novou akci !!!
2.4.2011 sobota
sefrnaci@centrum.cz
je v konfliktu s mistrovstvím Německa - finále....
Vladislav Plichta
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
Náš Litevský známý přidává další akci: Otevřené Mistrovství Litvy v F3P.
Akce se zůčastní hvězdy jako Martin Muller, Fabien Turpaud, Donatas, v podstatě špička z WAG 2009 a jistě mnoho dalších. Pokud někdo máte zájem, bližší informace jsou zde:
http://www.f3p.rcpilotai.lt/
Datum se kryje s týnskou halovkou, tak já zůstanu doma organozivat (2011 03 05-06).
Akce se zůčastní hvězdy jako Martin Muller, Fabien Turpaud, Donatas, v podstatě špička z WAG 2009 a jistě mnoho dalších. Pokud někdo máte zájem, bližší informace jsou zde:
http://www.f3p.rcpilotai.lt/
Datum se kryje s týnskou halovkou, tak já zůstanu doma organozivat (2011 03 05-06).
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
HonzaS píše:Patty:Ty hele, Axi taky neni třeba, ani do F6B. Donatas dlouhé roky lítal s home made motorem, co mu z nějaké cdromky postavil kamarád, Martin Muller má podobný motor, co se už ani nedá sehnat, třeba v usa dost letí hackery a ty jsou taky levnější než axi... A já axiho taky nemám, a až se to neučím, bude mi to taky lítat krásně
ale je....
- BARTOSS.cz