není někdy lepší mlčet?

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
arda1
Kontaktovat uživatele:

Re: není někdy lepší mlčet?

#31 Příspěvek od arda1 »

JMalik píše:

Zbytečně si nabíháte na vidle, že vám to pak dá někdo při první příležitosti požrat.
Obžalovaný: Já ho nepíchnul -sám mi naběh na nůž ...........................dvaadvacetkrát........................ :wink: :lol: :lol: :lol: arda1BOT
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od RiMr »

Navrhuju udělat seznam slovních spojení, prokazatelně dříve či později vyvolávající v diskuzi přestup na temnou stranu síly, pochopitelně vždy je vina na té "druhé" straně :)

Co si tak vybavuju pár instatních rozbušek:

- špičková Turnigy T9x
- sračková Turnigy T9x
- kua super mixér HK450
- coolový videjko jak borec lítá s FPV nad sídlem ČTÚ
- MP-Jety jsou zbytečný luxus, zlaté goldy
- ta externí anténa u Aurory je fakt hnus
- DSM2 je pořád na špici přenosových technologií
- pájecí stanici používá jen zvrhlík (a) Arda
- dneska se do těch vrtulníků pro piloty F1 sere už fakt každej
- ta klíčenka má fakt super obraz

To jen tak co mě narychlo napadlo... :D
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od LV »

RiMr píše:Navrhuju udělat seznam slovních spojení, prokazatelně dříve či později vyvolávající v diskuzi přestup na temnou stranu síly, pochopitelně vždy je vina na té "druhé" straně :)

Ja by som skôr navrhol blokovať slová ako Turnigy, HC, HK a pod. Server by automaticky príspevok zmazal :lol: :lol: :lol:
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
zdekar

#34 Příspěvek od zdekar »

:lol: :lol: :lol: Super, Rimre.

To by se ale nedala používat půlka rcmanie.
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
psena
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od psena »

Proc blokovat neco, co pouziva 80-90% mistnich clenu? :lol:
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od RiMr »

LV píše:
RiMr píše:Navrhuju udělat seznam slovních spojení, prokazatelně dříve či později vyvolávající v diskuzi přestup na temnou stranu síly, pochopitelně vždy je vina na té "druhé" straně :)

Ja by som skôr navrhol blokovať slová ako Turnigy, HC, HK a pod. Server by automaticky príspevok zmazal :lol: :lol: :lol:

Taky mě to napadlo. Ti, co taková slova používají by se pak přesunuli jinam, případně by si založili vlastní disk. fórum "Vstup pouze s kravatou a T9x na krku", ale jsem si skoro jistý, ne, JSEM si jistý, že dříve nebo později by to "frajeři co nelítaj čajnu" bez napadnutelných protikladů své dokonalosti nevydrželi a rozhořelo by se to i tam :wink:
(aby nedošlo k mýlce, těmi frajery nemyslím paušálně všechny nečínské modeláře, ale ty, co si z toho udělali woodoo figurku pro potěchu svého osamělého ega... :) )
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od were »

RiMr píše:(aby nedošlo k mýlce, těmi frajery nemyslím paušálně všechny nečínské modeláře, ale ty, co si z toho udělali woodoo figurku pro potěchu svého osamělého ega... :) )

Jj, to je dobre ze jsi to dodal, jinak by se vsichni ti co ve svem kusu obalove hmoty litaji serva Volz a osmikanal FASST ale nikomu to nevnucuji ted strasne urazili :D
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od RiMr »

were píše:
RiMr píše:(aby nedošlo k mýlce, těmi frajery nemyslím paušálně všechny nečínské modeláře, ale ty, co si z toho udělali woodoo figurku pro potěchu svého osamělého ega... :) )

Jj, to je dobre ze jsi to dodal, jinak by se vsichni ti co ve svem kusu obalove hmoty litaji serva Volz a osmikanal FASST ale nikomu to nevnucuji ted strasne urazili :D

jojo, čověk muší bejt vopatrnej... :D
Kontaktovat uživatele:

Re: není někdy lepší mlčet?

#39 Příspěvek od kasssy »

zdekar píše:
JMalik píše:Občas tady začíná nějaká rada : " vůbec nic o tom nevím, ale myslím si že....."

Ale zas kdyby se člověk s tou myšlenkou neozval, tak se nikdy nedoví, jaká kravina to je. ;-) :D Příště až vstoupí do diskuze bude už o něco málo chytřejší. Což ale neznamená že nevytvoří ještě větší nesmysl a bude někým jiným vyveden z omylu a třeba se i dozví správnou odpověď, což povede k tomu, že... -> (přeskočte s čtením na druhou větu mého textu).

Třeba každej nečeká jen na přesnej návod,ale postačí mu jen nápad a s tím přece může přijít i člověk který nemá moc skušeností. kdyby všichni dělali věci jen podle jinejch,vývoj by se zastavil. Spousta myšlenek je k ničemu,ale mezi nima se určo může najít i dobrá a ta může stát za to. Když čtu nějakej dotaz ikdyž o tom nic nevím,tak nad nad tím popřemejšlím a zkouším to vyřešit a případnej nápad dám do placu. A potěší mě,když je použitelnej,nebo mě i potěší když na něj někdo zareaguje a myšlenku rozvede dál....
Pokud bych měl reagovat jen na dotazy kterým rozumím a jsem si jistej v kramflecích,tak by asi bylo nejlepší se tady odhlásit :oops: Diskuze je od toho,aby se diskutovalo a ne od toho aby se jen tupě kopírovaly postupy.....
Chybama se člověk učí..hmm asi jsem jeden z nejvzdělanějších lidí...
kasssy
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od kasssy »

Jo a kdybych se odhlásil,tak si pište,že už bych se nepřihlásil...
Protože už si nepamatuju heslo :lol: jsem trvale přihlášenej už od registrace :D
Chybama se člověk učí..hmm asi jsem jeden z nejvzdělanějších lidí...
arda1
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od arda1 »

RiMr píše:- pájecí stanici používá jen zvrhlík (a) Arda
Je nás víc ,ale tajíme to - kdyby se to profláklo budeme veřejně pranýřováni a posléze umláceni trafačkama - :wink: :lol: :lol: :lol: arda1BOT
LV
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od LV »

arda1 píše:
Je nás víc ,ale tajíme to - kdyby se to profláklo budeme veřejně pranýřováni a posléze umláceni trafačkama - :wink: :lol: :lol: :lol: arda1BOT

Ja sa dobrovolne priznávam :lol:
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od RiMr »

arda1 píše:

Jsi slavný, mluvil jsem o tobě i ve videu o úpravě T9... uff, skoro mi to ujelo :!: , o úpravě TOHO rádia, já mu teď rači říkám Voldemort... :)
Už se mě kdosi ptal mailem, že jestli jako fakt je to o tobě pravda... :D
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od qq »

corsair píše:
qq píše: "OMG, WTF, LOL?!"
prosím překlad, neznám to
Dá se to najít na internetu, ale v překladu, by ty zkratky měly znamenat (ve stejném pořadí) zhruba toto: "ó můj bože" "co to ku*va?" a "hlasitě se směji"
Wikipedia to označuje za běžný internetový slang mládeže :)
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od JirkaA »

Co si tak vybavuju pár instatních rozbušek:

- špičková Turnigy T9x
- sračková Turnigy T9x
- kua super mixér HK450
- coolový videjko jak borec lítá s FPV nad sídlem ČTÚ
- MP-Jety jsou zbytečný luxus, zlaté goldy
- ta externí anténa u Aurory je fakt hnus
- DSM2 je pořád na špici přenosových technologií
- pájecí stanici používá jen zvrhlík (a) Arda
- dneska se do těch vrtulníků pro piloty F1 sere už fakt každej
- ta klíčenka má fakt super obraz

To jen tak co mě narychlo napadlo... :D

Muhehe, nač tolik slov.. Mě se občas zdá, že jako červenej hadr tady fungují i jednoslovní výrazy případně nicky. Namátkou vyjmenuju zejména:

Futaba
FASST
JMalik
LV
zdzd
JirkaA
a další...

Na druhou stranu alespoň se palba na chvíli přenesla někam jinam a rozprostřela na víc cílů, takže má Arda1 relativní klid :D

ke zkratkám - bomba je ROFLMAOPIMP. Případně UTFG.. kdo neví, dozví se tady: http://www.usethefuckinggoogle.com/
OK2WY
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“