hobbyking.com

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
gamer007
Kontaktovat uživatele:

Re: je to normalni?

#31 Příspěvek od gamer007 »

Dertoas píše:Dnes mi prisel balik z hobbyking, dopoledne nikdo nebyl doma a ceska posta ho nechala normalne lezet u dveri na schodech a nekolik hodin si ho mohl kdokoliv vzit. Ja myslel, ze je to jen proti podpisu. Bylo to: Shipment International (Registered) Air Mail
Je to normalni, nebo si mam stezovat?

Tak tohle je hustý, normálně bych naklusal na poštu, že čekám registered balík a nedorazil. Nemůžou to prokázat tvojim podpisem, takže by ti to mohli klidně proplatit...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Michal_N
Kontaktovat uživatele:

Re: je to normalni?

#32 Příspěvek od Michal_N »

Dertoas píše:Dnes mi prisel balik z hobbyking, dopoledne nikdo nebyl doma a ceska posta ho nechala normalne lezet u dveri na schodech a nekolik hodin si ho mohl kdokoliv vzit. Ja myslel, ze je to jen proti podpisu. Bylo to: Shipment International (Registered) Air Mail
Je to normalni, nebo si mam stezovat?

Zásilky International (Registered) Air Mail doručuje Česká pošta jako doporučené. Nesmí je tedy vhodit do schránky ani nikde nechat ležet, ale musí je předávat výhradně proti podpisu.
Stěžuj si, aby se to příště nestalo znovu.
jidole
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od jidole »

Já bych si nestěžoval, já bych na poštu poslal reklamaci, že mi nedorazil balík číslo Rxxxxxxxxxx. A požadoval bych náhradu škody. Ať už balík zůstal ležet před dveřmi, nebo ne.
EasyStar se tříďákem, Zlín 50, Tornado XX a pár deskoletů.
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od gamer007 »

škoda že se to nestalo mě, hned bych na tom ten balík vydělal :lol: :lol: :lol: , pošta si nezaslouží jiný zacházení...
Futaba T8FG,GT3C
Dertoas

#35 Příspěvek od Dertoas »

No jsem jeste v praci, tak nevim, jestli tam jit nebo delat mrtvyho brouka a pak reklamovat, ze nic neprislo... Lezelo to tam minimalne 5 hodin, zadna predzahradka, jen dvere, par schodu a cesta, kde chodi mraky lidi.. se vazne divim, ze to nikdo nevzal... Jinak primo na baliku je nalepka od cesky posty, ze je to doporucene a cislo zasilky zacinajici na RR......
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od gamer007 »

Dertoas píše:No jsem jeste v praci, tak nevim, jestli tam jit nebo delat mrtvyho brouka a pak reklamovat, ze nic neprislo... Lezelo to tam minimalne 5 hodin, zadna predzahradka, jen dvere, par schodu a cesta, kde chodi mraky lidi.. se vazne divim, ze to nikdo nevzal... Jinak primo na baliku je nalepka od cesky posty, ze je to doporucene a cislo zasilky zacinajici na RR......

Určitě to udělej, to je fakt náhoda že ti to někdo nevzal. Jestli to bylo za nějakou slušnou cenu, tak bych do toho šel, jen at si to pamatujou. Miluju když mi chodí EMS a jěště ani jednou to pošták neměl sebou v autě, jen hodil lístek do schránky a já jak debil čekal doma, poštovný za ranec a oni takhle? Nasrat hned bych je ošulil...
Futaba T8FG,GT3C
jidole
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od jidole »

Reklamaci staci poslat mailem na info@cpost.cz Do subjektu uved reklamaci, tvoje PSC a pokud mozno cislo baliku. Takto podana reklamace by mela byt vyrizena do 30ti dnu. BTW. na stiznosti ti odpovi "omlouvame se", takze zvaz jestli ma cenu si jen stezovat.
EasyStar se tříďákem, Zlín 50, Tornado XX a pár deskoletů.
Drondys

#38 Příspěvek od Drondys »

djgas píše:Tak vše vyřešeno přes operátora hobbycity.Je nějaký nový zákon nad 3000mAh to musí jít EMS a ještě tou dražší.....chjo....

Zapomněl jsi dodat, že to platí jen pro balíky s váhou nad 2 Kg. Pro balíky, které váží pod 2 Kg a jsou v nich třeba i tři LiPolky 5000mAh tj. celková kapacita 15000mAh normálně jde použít International (Registered) Air Mail. Takže je vhodné balík rozdělit na dva. Do první části, která nebude těžší než 2 Kg dát LiPolky a do druhé části bez LiPolek dát zbytek. Další možnost je nakupovat z DE Warehouse kde takové omezení ohledně kapacity LiPolek neplatí, ale zase je tam menší výběr zboží. :wink:
flubber
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od flubber »

Pokud to byl balík do 1kg bez sledování, tak při reklamaci neříkej podací číslo České pošty. Ono to číslo se prý nedá nijak zjistit. Alespoň mi vždycky na poště tvrdili, že HK číslo je nezajímá a ČP číslo nemají jak zjistit - protože to HK je nezajímá :x

Pokud to chceš udělat tak, jako že se balík ztratil, tak musíš nejdřív kontaktovat Hobbycity po asi 40 dnech, že balík nedorazil a oni rozjedou pátračku. Nejdřív HK pošta, pak celnice a nakonec Česká pošta (tam se zjistí že balík byl doručen a na kopii lístku bude místo podpisu zřejmě nějaká čáranice).

PS: vlastní zkušenost nemám, ale vůbec bych se nedivil, kdyby to tak bylo
cizak

#40 Příspěvek od cizak »

Prosba , nemůžu na Hobby King najít žhavící svíčky , je to možné ? Jediné jsem našel jiskřící - http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=7712 :cry:

.
maroslong
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od maroslong »

Je to možné. Načo chceš takú smiešnu prkotinu kupovať v číne a čakať na to keď máš v Prahe X modelárskych obchodov??? 8O
cizak

#42 Příspěvek od cizak »

smolím obědnávku a zítra jí chci poslat a svíšek chci cca deset ks k balíku hafa jiných věcí ... a při ceně 130-250kč za svíčku velice rád použiju čínské ceny , díky za pomoc
Drondys

#43 Příspěvek od Drondys »

cizak píše:...nemůžu na Hobby King najít žhavící svíčky , je to možné ?

Ano je. Pokud jde o motory HobbyKing se orientuje hlavně na elektro. Pro spalováky je tam toho méně.

cizak píše:a při ceně 130-250kč za svíčku velice rád použiju čínské ceny

Žhavící svíčky pro motory různého obsahu s cenami v rozmezí od 84 do 113 Kč za svíčku včetně DPH mají třeba viz odkaz. :wink:
http://www.rc-vrtulnik.eu/malinas/
cizak

#44 Příspěvek od cizak »

Dík za tip ale snažím se Malinas svíčkám vyhnout , používal jsem je a snad co start to jedna praskla a navíc jsou prý to nejhorší a nejlacnější co de koupit tak pokud máte tip na jiný čajna obchod prosím napište taky jsem ted po přelouskání celého sortimentu Hobby King zjistilo že nic moc nemají a navíc jsou furt jak u snědeného krámu a tak rád zkusím i jiný čínský obchod :roll:
Drondys

#45 Příspěvek od Drondys »

Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“