T-rex 550E

Opravdu větší kousky.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Imm0rta1

#166 Příspěvek od Imm0rta1 »

martys píše:5 minut letu = dobíjím cca 2400 mAh

5 minut poletovani, nebo tvrdeho 3D? Pocital jsem, ze za 5 minut tvrdeho 3D to zezere trochu vic. Pokud je to pravda tak 4500 mAh jsou naprosto dostacujici.
martys

#167 Příspěvek od martys »

Imm0rta1 píše:
martys píše:5 minut letu = dobíjím cca 2400 mAh

5 minut poletovani, nebo tvrdeho 3D? Pocital jsem, ze za 5 minut tvrdeho 3D to zezere trochu vic. Pokud je to pravda tak 4500 mAh jsou naprosto dostacujici.

spis poletovaní s par obraty, tvrdé 3D nezvládám....
VBC Racing, Sanwa, Team Orion
Imm0rta1

#168 Příspěvek od Imm0rta1 »

martys píše:spis poletovaní s par obraty, tvrdé 3D nezvládám....

Tak to jsme dva, ale chcu byt pripraveny :D
dagx
Kontaktovat uživatele:

#169 Příspěvek od dagx »

Ahoj.Při stavbě 550ky jsem narazil na menší problém.Týká se usazení motoru.Podle návodu by měl být pastorek o 1mm výš než hl.ozubené kolo.Pokud přišroubuju pastorek na hřídel motoru do osazení pro červík tak je pastorek o 3-4 mm nad hl.kolem.Abych se dostal na požadovaných 1mm musel bych motor zespodu podložit.Frézování pastorku zespoda do hl. ozubeného kola nezasahuje.řešili jste to nějak nebo ne?
Další-Držák motoru nedovoluje posunout motor směrem od hl. ozub kola.Pastorek zabírá bez vůle.Musel dych propilovat oválné díry.Není k tomu teda důvod ale je to tam fakt natěsno.
žádné velké závady,ale měli jste to stejně?
https://www.youtube.com/user/dagxcz/videos
http://dagx.rajce.idnes.cz/
raging

#170 Příspěvek od raging »

Patrně máš smůlu na kus,mě to sedí;horní okraj pastorku je cca 1 mm nad kolem 8)
Imm0rta1

#171 Příspěvek od Imm0rta1 »

Ja tam ma cca 2 mm a bez problemu...
dagx
Kontaktovat uživatele:

#172 Příspěvek od dagx »

Tak dík.On ten pastorek je dost vysoký,takže tam nějaký ten milimetr nebude hrát roli.

Imm0rta1:Koukám,že máš DX6i jako já.Mohl bys mi napsat jaké si zvolil křivky ve vysilači?Chystám se zkopírovat nastavení mé 450ky a pak to ještě doladit ale rád bych to porovnal ještě s někým jiným.
Kenny McCormick

#173 Příspěvek od Kenny McCormick »

sice mam len male vrtasy ale:
ten pastorok na tesno by som nedaval, zlikviduje to loziska v motore.
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
psena
Kontaktovat uživatele:

#174 Příspěvek od psena »

dagx píše:Tak dík.On ten pastorek je dost vysoký,takže tam nějaký ten milimetr nebude hrát roli.

Imm0rta1:Koukám,že máš DX6i jako já.Mohl bys mi napsat jaké si zvolil křivky ve vysilači?Chystám se zkopírovat nastavení mé 450ky a pak to ještě doladit ale rád bych to porovnal ještě s někým jiným.

I v manualu na 600ku jsou v podstate krivky shodne s 450Pro takze bez problemu muzes kopirovat. Ja litam na presne stejny nastaveni jak 450, samozrejme krome reverzu a podobne.
dagx
Kontaktovat uživatele:

#175 Příspěvek od dagx »

Tak se omlouvám.Otevřel jsem znovu manual a zjistil že jsem namontoval držák motoru vzhúru nohama.Nevím jak se to mohlo stát.Vše jsem několikrát kontroloval.Už je vše v pořádku.Desetkrát měř jednou řež!
00Ja
Kontaktovat uživatele:

#176 Příspěvek od 00Ja »

Ahoj.
Poridil jsem 550 3G. Zatim ho pomalu davam dohromady a behem toho premyslim o regulatoru. Jak jste na tom s original regulatorem (RCE-BL70G)?
Litam governor, s krivkama jsem se nikdy nesmiril a tak nejak se s nima nechci smirovat ani v budoucnu. Ma cenu dat origo regulatoru sanci nebo rovnou poridit neco lepsiho?
Mam nejak resit externi BEC nebo to v pohode zvladne? (serva mam ze stavebnice 3x610 a 1x620. Plus to 3G.

Premyslim o Kontroniku Jive 80+ LV. Tam je governor zarucenej a BEC je taky silnejsi.

A predpokladam, ze vystup BECu mam nastavit na 6V. Serva to podle specifikace snesou.

Dik za nazory.
OPR
Kontaktovat uživatele:

#177 Příspěvek od OPR »

00Ja

Máš dvě možnosti......... . Jistě o nich víš ale přesto ti je k tvé nelibosti zopakuji. Buť překousneš křivky a budeš si je muset rozumně naladit (pokud to umíš bude to jistě i tak bezproblémově funkční)
A druhá možnost - již tebou zmíněná je............. GONDRONÍÍÍK :D

PS: pokud zrovna moc neřešíš finance ....... ani vteřinu bych se nerozhodoval :D
DaveLister

#178 Příspěvek od DaveLister »

OPR: Muzes mi prosimte vysvetlit co konkretne na governoru ty align regly neumi nebo proc je to nepouzitelne??
Je mi jasny ze governor zvladaji jenom v 70%-85% plynu, ale to neni duvod proc je to nepouzitelne.
Howking
Kontaktovat uživatele:

#179 Příspěvek od Howking »

Můžu ti popsat můj problém - govenor přidá - tím hne s ocasem, na to zareaguje gyro a ocas dorovná, tím pro govenor zvýší protipohybem otáčky, govenor ubere, tím hne ocasem, na to zareaguje gyro a ocas dorovná, tím pro govenor snízí protipohybem otáčky, govenor přidá ...

Výsledek? Neustále to mává ocasem a žádným nastavením zisku to nenapravíš. Dělalo mi to jak s futabou 401, tak s 3G a v-bar jsem jestě nezkoušel.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
00Ja
Kontaktovat uživatele:

#180 Příspěvek od 00Ja »

Cenim si zkusenosti, ale krivky opravdu jen jako krajni nouze, pokud vsechno ostatni selze. Neptejte se me proc, musel bych vamna to odpovedet a vy byste se smali :)
Jinak zatim asi vyreseno, rozhodnul jsem se pro Kontronika 80+ LV.

Osobni zkusenosti s Align reglem mam jen se starickym 25A z uplne puvodniho HDE rexe. Tou dobou jsem ale prd umel a regulator me stval uplne jinejma vecma nez governorem, tak jsem ho nahradil Castlem a bez problemu.
Kamarad lital T-600 s Align reglem na governor. Ten pry celkem drzel, ale sem tam si sam zmenil otacky (ktery pak zas drzel).
Odpovědět

Zpět na „Heli - nad 500“