Díky za nabídku, ještě taky podle toho jestli bude s čím. Zatím jsem na tom jenom sice teoreticky lépe než před měsícem, ale teprvá si užiju to postavit, pak nějakou heliškolu tady v Praze a pak se uvidí co ve mě je nebo nejni. Letadla lítám cca 30let, strany si nepletu, v Phoenixovi už celkem OK ale až pak se uvidí..... Hlavně že se těším na nové zážitky, vždycky jsem se eli trochu bál a teď už si říkám proč to nezkusit dokud ještě dobře vidím a slouží ruce. Trochu nezvyk je ten vyrovnávací rotor, tam to mám v simu často moc a pak se vezu hezky k zemi ocasem napřed, což je proti letadlům jaksi novota

:-):-)
No ale zatím naštěstí nějak intuitivně vím jak to zachránit a nepadám což mi trochu dodává klid. Abych z toho neměl hokej tak lítám v módu 1, což ale vidím není na heli ideál. Obavy mám jenom z nastavení, aby tam nebyla nějaká záludnost kterou sice zjistím až to zvednu, ale pak bude třeba pozdě. Kombinace křivky (govenor s orig. reglem radši neplánuju ), swash mixy atd. - v tom mám ještě hokej. V heliškole by mi to ale měli dovysvětlit a zkontrolovat.
Naštěstí je tady tohle povedené forum a lidi co to baví a ví co poradit. tak zdravím všechny v Chrudimi a vůkol