Tříkolka ze zlata

Sem budou přesunuty zajímavá vlákna ze Smetiště. Vlákno zde nemůže vzniknou, ale lze v něm pokračovat.
Zpráva
Autor
BOBNM
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od BOBNM »

Ahoj lidi, tady stavitel tříkolky, která se tu probírá.

Pan Baumruk

Je tak blbý, že mi po koupi psal, jak to vlastně funguje, ani nevěděl, jak se to ovládá.
Já mu na to odepsal, že na ty otázky, co se ptá, jsou zakladní znalosti aerodinamiky paraglidingu.
Prostě člověk, který si něco koupí a pak zjistí, že to není v jeho silách a snaží se, jak už někdo napsal asi si vydělat na piloták.

Jinak cena, za kterou to koupil se mi zdá adekvátní pořizovací ceně, za kterou jsem to postavil.
LV
Kontaktovat uživatele:

Re: Tříkolka ze zlata

#17 Příspěvek od LV »

corsair píše:Ne, mě se nezdá tvoje otázka Laco, vezmi už rozum do hrsti, a zastrč vidle na které bych si měl dle tebe naběhnout :wink:

Otázka bola normálna, ale tvoja odpoveď nie.
Čo je na tom divné ak si niekto prihodí na niečo 200%?
Pokial to niekto kúpi, tak tá cena je primeraná. A hlavne o tom rozhodne trh a nie pár kecalov na DF. Ak je cena premrštená, tak to nikto nekúpi.
Skôr si myslím, že výrobca rogala podhodnotil cenu :wink: , ale to je o inom.
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
petas

#18 Příspěvek od petas »

Fakt nechápu, proč máte potřebu to řešit. Nebo dokonce o inzerentovi napsat, že je to blb.... sakra když se vám to zdá drahé, tak se nad tím pousmějte a jděte dál... nikdo vás nenutí to kupovat. Pokud to někdo koupí a nezjistí si jiný levnější zdroj, tak je to jeho chyba, tu možnost má. Kde není poptávka, není nabídka... prostě kup nebo nech ležet, ale kydat kolem toho na veřejném fóru jako by ten chlapík byl zloděj.. to fakt nechápu. A psát o něm, že je to blb, jelikož koupí něco, čemu moc nerozumí... sorry, ale hlava mi vás nebere :roll:
corsair
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od corsair »

No dobře já vám tedy povím jinej vtip :lol:

Na lavici obžalovaných sedí zafačovaný chlap a soudce se na něho oboří: Obžalovaný Karle Nováku, jak si představujete bezkonfliktní sousedské soužití?!?! Zde přítomný svědek a poškozený Dezider Lakatoš Vás o půlnoci slušně požádal o peníze a vy mu agresivně zlomíte břitvu!!!
corona

#20 Příspěvek od corona »

Ano, máme svobodný trh, nechť si tedy každý hází cenovky, jaké chce.
Nikdo přece není nucen koupit za vyhlášenou sumu.

Avšak máme i jiné svobody, třeba takové, co nám umožní vyjádřit se, trochu rýpnout, strefit se do některých nepěkných vlastností a podobně.
A protože zde je diskusní prostor právě pro tenhle obor, je zde i tnutí do pána z Klatov zcela na místě...

:twisted:
petrcorrado
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od petrcorrado »

hmm to s tou svobodou je pravda, bohuzel to nevylucuje, ze to svobodne vyjadreni bude trapny. A me se zda, ze je to trapny. je to proste krivka nabidky a poptavky a ta se sama vyreguluje, zajimalo by me jestli dotycny stouralove taky takhle resi veci z ciny, ktery jsou vyrobne snad i pod nulou a kvalitativne ..... ? tam ta marze je vubec nesmyslna. :?

Jeste ho treba muzete taky zmlatit....
therccustomjets.cz
customwings.cz
Genagen
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Genagen »

corona píše:Ano, máme svobodný trh, nechť si tedy každý hází cenovky, jaké chce.
Nikdo přece není nucen koupit za vyhlášenou sumu.

Avšak máme i jiné svobody, třeba takové, co nám umožní vyjádřit se, trochu rýpnout, strefit se do některých nepěkných vlastností a podobně.
A protože zde je diskusní prostor právě pro tenhle obor, je zde i tnutí do pána z Klatov zcela na místě...

:twisted:

Kazdy muze nabizet zbozi za kolik chce. KAzdy muze nakoupit za kolik chce. ja jeste ocenim to, kdyz me nekdo upozorni na predrazene zbozi.
corsair
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od corsair »

už slevnil 5 litrů
robotmz

#24 Příspěvek od robotmz »

Čo chcete, však už dal SLEVU 37,5 !!! nerobí ten človek náhodou v TESCU, keďpoužíva ich TOP-manažérsku politiku?? :lol: :lol:
corona

#25 Příspěvek od corona »

petrcorrado píše:hmm to s tou svobodou je pravda, bohuzel to nevylucuje, ze to svobodne vyjadreni bude trapny. A me se zda, ze je to trapny. je to proste krivka nabidky a poptavky a ta se sama vyreguluje, zajimalo by me jestli dotycny stouralove taky takhle resi veci z ciny, ktery jsou vyrobne snad i pod nulou a kvalitativne ..... ? tam ta marze je vubec nesmyslna. :?

Jeste ho treba muzete taky zmlatit....

Jo jo, svoboda je drahá věc. Stojí rizika, že bude někdo svobodně zesměšňován, zejména pokud bude přehánět.
Též může jiný takové jednání svobodně označit za trapné.
Ale nikdo nikoho mlátit nebude, jen se tomu obchodníkovi svobodně zasmějeme.

Když stáhl cenovku na pětilitr, jistě půjde i níž.
Jeví se mi pravděpodobné, že ve finále to buchne za míň, než sám koupil.
Proč?
Třeba proto, že ani neví, co vůbec prodává, narozdíl od původního majitele a tvůrce.

:lol:
corona

#26 Příspěvek od corona »

...
Odpovědět

Zpět na „Smetiště - zajímavosti“