Spektrum DX8 zkušenosti a pod.
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Jasný díky, asi blbý je to s těma gripama když jsou lepený. No snad si s tím poradím, na UK shopech jsem našel i MODE1. Doufám že neudělám chybu když si koupim tohle rádio na heliny, ale mám tolik spektrumáckejch přijímačů, moc se mi nechce do jinýho sytému.
Jak je to s tím vibrováním a s tím spojené cukání serv, to dělá jen náhodnej kousek, nebo je to bug nějakýho FW?
Jak je to s tím vibrováním a s tím spojené cukání serv, to dělá jen náhodnej kousek, nebo je to bug nějakýho FW?
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
gamer007 píše:Jak je to s tím vibrováním a s tím spojené cukání serv, to dělá jen náhodnej kousek, nebo je to bug nějakýho FW?
http://astramodel.cz/html_pages/_inform ... lletin.pdf
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
S tím přehozením modu jsem se popral a nebylo to až tak složité, až na ty zarážky plynový páky, tam se musí sundat ta klec. Jinak to šlo bez problémů, ty gumy držejí i po několikátem sundání( moc jsem ladil tuhost kniplů
)
Docela dost dobrý radio, začínal jsem s DX6i, pak DX7 a těd DX8 a to už je jiná liga. Kniply jsou luxusní, to se palcuje uplně samo. Telemetrický modul půjde nejspíš do T600, funkce jsem odskoušel a docela se to bude hodit.
Hned jsem odzkoušel jestli to nedělá nějaký vylomeniny viz youtube, tak to vypadá že verze 1.04 už bude vychytaná, zatím žádný takový problém.
Zajímá mě, jak je to s tím měřením otáček u elektriky. V návodu o tom píšou jen málo a ty čb foto jsou nečitelné. Je tam něco o tom, že se čidlo zapojí na libovolný dva kable od motoru, ale nevidím tam žádný senzor. Není to jen na drátkách a ono si to pak nějak přepočítá na otáčky motoru? Asi ne co?
Docela dost dobrý radio, začínal jsem s DX6i, pak DX7 a těd DX8 a to už je jiná liga. Kniply jsou luxusní, to se palcuje uplně samo. Telemetrický modul půjde nejspíš do T600, funkce jsem odskoušel a docela se to bude hodit.
Hned jsem odzkoušel jestli to nedělá nějaký vylomeniny viz youtube, tak to vypadá že verze 1.04 už bude vychytaná, zatím žádný takový problém.
Zajímá mě, jak je to s tím měřením otáček u elektriky. V návodu o tom píšou jen málo a ty čb foto jsou nečitelné. Je tam něco o tom, že se čidlo zapojí na libovolný dva kable od motoru, ale nevidím tam žádný senzor. Není to jen na drátkách a ono si to pak nějak přepočítá na otáčky motoru? Asi ne co?
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
Gamer007 píše :S tím přehozením modu jsem se popral a nebylo to až tak složité, až na ty zarážky plynový páky, tam se musí sundat ta klec. Jinak to šlo bez problémů, ty gumy držejí i po několikátem sundání( moc jsem ladil tuhost kniplů )
- Kontaktovat uživatele:
I když jsem tu vychvaloval, tak problém je na světě. Přeposílám co jsem napsal vsekci vrtulníky:
No kluci, tak si jdu sypat popel na hlavu. Nedávno jsem tady řval jak můžete pomlouvat DX8 a ono to asi spadlo právě díky tomuhle rádiu. Už to balim na reklamaci. Radio zapnu, připojim baterku a nic, jen se rozvítí beast. Tak nechám baterku připojenou a jen vypnu a zapnu vysílač a hle najednou to naskočí. To teda znamená že vysílač někdy nevysílá a někdy vysílá. Vyzkoušel jsem to několikrát na Tarotovi, Gaui425, T600 i 250tka, všude stejný, ale jen někdy to nenaběhne. No a při tomhle zkoušení se mi taky už třikrát stalo, že po zapnutí tx se tx vůbec nezapne, takže jěště vada na spínači. Ach jo, to budu měsíc bez radia ...
Tady video s jen zapojeným reglem do AR7000, je vidět jak se po připojení baterie nic neděje a jak nabehne po vyp/zap TX - http://www.youtube.com/watch?v=j9UPLDCFfN8
No kluci, tak si jdu sypat popel na hlavu. Nedávno jsem tady řval jak můžete pomlouvat DX8 a ono to asi spadlo právě díky tomuhle rádiu. Už to balim na reklamaci. Radio zapnu, připojim baterku a nic, jen se rozvítí beast. Tak nechám baterku připojenou a jen vypnu a zapnu vysílač a hle najednou to naskočí. To teda znamená že vysílač někdy nevysílá a někdy vysílá. Vyzkoušel jsem to několikrát na Tarotovi, Gaui425, T600 i 250tka, všude stejný, ale jen někdy to nenaběhne. No a při tomhle zkoušení se mi taky už třikrát stalo, že po zapnutí tx se tx vůbec nezapne, takže jěště vada na spínači. Ach jo, to budu měsíc bez radia ...
Tady video s jen zapojeným reglem do AR7000, je vidět jak se po připojení baterie nic neděje a jak nabehne po vyp/zap TX - http://www.youtube.com/watch?v=j9UPLDCFfN8
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
A aurora vyhrava lebo je made in philippines
... ale bol na spektrum dokument ako sa vyraba na filipinach elektronika a ty robotnici su tak nauceny ze aj ked niekto niecim buchne tak sa neotocia, ze proste reaguju len na jeden zvuk co je poziarny alarm... to je jak stroje 
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
http://adamweinzettl.webnode.sk/