není někdy lepší mlčet?

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
petertn
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od petertn »

Uff, zaujimave citanie ...
Niekto tu ma upravu softu ako zabavu a niekto tu straca cas a namiesto toho mohol by v inych sekciach napisat nieco hodnotnejsie :-)
http://www.elektromodely.sk/?page_id=622
JMalik

#77 Příspěvek od JMalik »

petertn píše:Uff, zaujimave citanie ...
Niekto tu ma upravu softu ako zabavu a niekto tu straca cas a namiesto toho mohol by v inych sekciach napisat nieco hodnotnejsie :-)

Hned jak tady uvidím funkční soft pro tu Věc co někdo napsal jako zábavu (soft na úrovni těch předražených kritizovaných značek), tak se odtud klidím :wink:
petertn
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od petertn »

nikoho nevyhanam :-) len nechapem ako tu kvoli niecomu takemu moze vzniknut skoro 3 svetova ...
Nech chalanisko skusi a ja mu drzim palce. Hodnotu toho zariadenia to moze len zdvihnut :-)
http://www.elektromodely.sk/?page_id=622
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#79 Příspěvek od rampa_mckvak »

dokken píše:Jinak jsem z Loun :D

Fakt? Třeba se známe. :wink: kdes bydlel?
Co neubrzdíš neukecáš.
RolloThomassi
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od RolloThomassi »

Zhovadilost do diskusí přinášejí dvě skupiny lidí: Fanatičtí zastánci či odpůrci jedno čeho a ti, kteří záměrně nebo z neschopnosti nerozumí psanému textu a diskutují s něčím, co autor neřekl, takže výsledkem je "argument", odvozený vadnou logik
kesi
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od kesi »

arda1 píše:Něco na co jsem dnes narazil na té dle některých "debilní" soc. síti http://www.videacesky.cz/skece/iphone-4-versus-htc-evo :wink: arda1BOT

KUAPRDEL, TAK TOHLE VIDEJKO MĚLO DOMA ÚSPĚCH!! :mrgreen:
JAK SNADNO NAUČIT DĚTI ANGLIČTINU. :lol:
RolloThomassi
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od RolloThomassi »

qq píše:
corsair píše:
qq píše: "OMG, WTF, LOL?!"
prosím překlad, neznám to
Dá se to najít na internetu, ale v překladu, by ty zkratky měly znamenat (ve stejném pořadí) zhruba toto: "ó můj bože" "co to ku*va?" a "hlasitě se směji"
Wikipedia to označuje za běžný internetový slang mládeže :)

http://www.wild-web.eu/blog/vyznam-lol- ... -btw-imho/

a pro Leča s hájtekem : nwm = nevim
Zhovadilost do diskusí přinášejí dvě skupiny lidí: Fanatičtí zastánci či odpůrci jedno čeho a ti, kteří záměrně nebo z neschopnosti nerozumí psanému textu a diskutují s něčím, co autor neřekl, takže výsledkem je "argument", odvozený vadnou logik
RolloThomassi
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od RolloThomassi »

JMalik píše:............
Už mi to spíná = víc hlav, víc rozumu, zítra, maximálně do týdne to mají a válcují JR a ostatní.

Malíku , tos mě zklamal.

Vůbec nejde o to někoho převálcovat , ale hrát si. Co myslíš , koho jsem převálcoval tím , že jsem si postavil z dětského kola , babety a koloběžky choppera , na kterém se udržet byl kus akrobacie a přejet 7 km byl nadliský výkon ? Nikoho , ale děsně mě to zabavilo. Koho jme převálcovali , když jsme do šasi z GRka nacpali motor z medvěda , upravili podvozek a obalili z boudou z fiesty ? Nikoho. Dom jsem chodil ve dvě , smrděl svářením a barvou , ale moc mě to bavilo. Není potřeba někoho válcovat , moje cnc vyjde dráž , než všechno , co na ní kdy udělám , ale je moje a já ji rozhýbal.
nepamatuju , kdy jsem koupil model. stavím si své nedokonalé srágory a baví mě to. jsou jedinečné a neopakovatelné.

Pánové , štěstí je tvořit , nikoli vlastnit :-)
googie
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od googie »

Chlapci, aby sme za par rokov nahodou neboli vsetci Turnigy :D

Pripomina mi to Samsung a HTC, ako sa pred rokmi na ne nadavalo, aky je to azijsky shit a Nokia forever :D
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od Milan Nes »

mno ale samsunga bych porad nechtel a Nokia RULLES :)

Turnigu mit nebudem protoze to se turnize proste nevyplati :)
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
googie
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od googie »

Nokia rules :D Mal som vo firme 40 Nokii od shitu az po Top a 30 percent som reklamoval, zbytok bol na to zrely. Teraz mame Samsungy Galaxy a HTC Desire a bez problemov.Ak ma byt Nokia N97 rules tak hura do Turnigy :D
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od RiMr »

Nokia rules?! OMG...
Poslední co se jim povedla byla 3310... :D
Nedávno se tchán nenechal přesvědčit a koupil přítelkyni za desítku takovou tu rozevírací s klávesnicí naležato, s dotykáčem, s navigací... Po dvou reklamacích (dotykáč přestal dotykovat a po opravě ve značkovém servisu za týden přestal fungovat opět dotykáč a pro jistotu i všechna tlačítka) se jí zbavili, s tím, že to byl prostě akorát blbý typ a koupili jinou, taky "našlapanou" ale už klasické konstrukce. Hádejte jak dlouho vydržela než se pos-ala (navigace), můžete jednou...
Nejsem antinokiový, taky jsem je kdysi spokojeně užíval, ale to už je dávno pryč. Poslední jsem od nich měl ten první "fotomobil"...
Teď mám nejobyčejnější BlackBerry (stál mě tři litry). Bez foťáku, bez videa... Mám ho už ČTYŘI ROKY, bez jediné závady, několikrát jsem s ním šlahl (ne naschvál) o zem, jednou se se mnou o něho v noci přetahovaly cikáňata na Křižíkově, mobil vyletěl, narazil do kolemjedoucí tramvaje, letěl pět metrů a spadl na dlažbu. Odřený, jinak nic... Poblemcal jsem ho Acetonem... Poškozená anireflexní vrstva, jinak nic... 4 roky stará původní baterka !!! Pořád vydrží nabitý při běžném používání kolem pěti dnů... Už je dobitý, odřený, domlácený, ale funguje. Jo, vlastně mu začíná trochu blbnout kolečko... Až klekne, tak půjdu zase do takového nějakého. S plnou HW klávesnicí... Jejich systém už před x lety uměl takové "základní" věci jako velikost, font a řez zobrazovaného písma, automatické přizpůsobování jasu, zhasínání disp. při přiložení k uchu, automatické přepínání profilu při vložení do pouzdra, mini USB konektor i s nabíjením, copy/paste a já nevím co ještě...

Na to že jsem ho tehdy bral jen než mi vrátí z opravy erika... :)
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od Genagen »

RiMr píše: Jo, vlastně mu začíná trochu blbnout kolečko...

Za dva roky jsem kulicku v BB reklamoval - hadam tak 4x...
googie
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od googie »

Nechcem to virit prach ci je lepsia Nokia, len na priklade by som chcel poukazat, ze tento gigant a kedysi etalon kvality zacal zaostavat (technologicky a vizionarsky) a male firmicky napr. HTC sa dostali na high-tech vyslnie. To iste moze platit aj pre modelarstvo.

Turnigy to tu rozdeluje na dva tabory, ale pri pohlade na ich vyrobny program a na to, ze to donedavna bola neznama firma, by som si uz nedovolil brat Turnigy ako uplny odpad. Pokial viem na regulatory a baterky sa nikdo extra nestazoval, za 2-3 roky co lietame s Turnigy (serva, baterky, motory a regl.) asi v 7 lietadlach, sme nemali ziaden technicky incident, ked neratam ohlu osku po pade, co je slabina Turnigy motorov.

Minuly tyzden som bol po roku lietat s Mirage (kde mam mimochodom len Turnigy baterku). Baterka 5clanok rok lezala takmer vybita po poslednom lete. Nabil som premeral a ako nova. A to dostavala v Mirage dobre na hubu.

Ja netvrdim, ze Turnigy je kvalitativna spica, ale o niekolko rokov moze byt. A druha vec, cinania uz len slepo nekopiruju, ale aj inovuju.

Ked dokazali okopcit Su-27 :D
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od JirkaA »

Googie jediný problém je v tom, že Turnigy není značka výrobce, ale obchodní značka, pod kterou se skrývá mraky věcí rebrandovaných od jiných výrobců. Od použitelné kvality po naprostý shit. Takže nejde například obecně tvrdit, že servo Turnigy je dobrý nebo špatný, v nabídce se najdou oba póly. Navíc je jasně vidět, že se na trhu prosazují hlavně agresivní cenovou politikou. To vede k tomu, že tlačí výrobce k co nejnižším cenám a to zase vede k tomu, že se výrobce bude muset za každou cenu snažit dostat náklady dolů. A tohle dneska tolik populární "cutting costs" zákonitě vede minimálně k poklesu kvality a životnosti takových výrobků (když se kvůli snižování nákladů ojebe materiál, opotřebení nástrojů, kvalifikace personálu ve výrobě, výstupní kontrola, tak by bylo nesmírně naivní předpokládat, že takový výrobek bude na stejné úrovni jako jiné, dražší).
OK2WY
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“