není někdy lepší mlčet?
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- googie
- Kontaktovat uživatele:
Ja tu naivne netrvdim, ze bude rovnakej kvality. Nebudem porovnavat Turnigy a Futabu servo. Nedal som Turnigy serva do Mirage, ale kovove Hitec, kedze viem ze v delte je zlyhanie jednoho fatalna vec. Budem rozlisovat, kde pouzijem Turnigy a kde nie.
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to pročetl a ona ta mluva teď, 10 nebo 20 let zpět moc odlišná není, jen je tam víc angličtinyRolloThomassi píše:http://www.wild-web.eu/blog/vyznam-lol-rofl-wtf-btw-imho/
a pro Leča s hájtekem : nwm = nevim
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
vosvos píše:JirkaA
to že Turnigy "podepisuje"produkty různých výrobců neznamená nic jiného než že ručí za kvalitu toho výrobku.Ani výrobky se značkou Škoda nejsou jen z MB a v Boleslavi by byli proti sobě aby signovali nějaký šunt,stejně jako Turnigy....
Tohle srovnání kulhá na obě nohy. Turnigy se dlouhodobě profiluje cenou, ne kvalitou. Je jim úplně jedno na co se podepíšou, hlavně že je to levný. Servo za dva dolary nikdo přes půl světa nepošle na reklamaci a lidi to stejně koupí..
OK2WY
turnigy
OK53
- googie
- Kontaktovat uživatele:
AR1 píše:googie píše:
Minuly tyzden som bol po roku lietat s Mirage (kde mam mimochodom len Turnigy baterku). Baterka 5clanok rok lezala takmer vybita po poslednom lete. Nabil som premeral a ako nova. A to dostavala v Mirage dobre na hubu.
A teď tu o Karkulce, prosím, prosím....
a to ma byt co?
- googie
- Kontaktovat uživatele:
JirkaA píše:vosvos píše:JirkaA
to že Turnigy "podepisuje"produkty různých výrobců neznamená nic jiného než že ručí za kvalitu toho výrobku.Ani výrobky se značkou Škoda nejsou jen z MB a v Boleslavi by byli proti sobě aby signovali nějaký šunt,stejně jako Turnigy....
Tohle srovnání kulhá na obě nohy. Turnigy se dlouhodobě profiluje cenou, ne kvalitou. Je jim úplně jedno na co se podepíšou, hlavně že je to levný. Servo za dva dolary nikdo přes půl světa nepošle na reklamaci a lidi to stejně koupí..
To mas pravdu, ale Turnigy nema serva len za 2 dolare. Ani netvrdim, ze vsetko co ponukaju je OK. Uz som sa ojebal, ale daju sa tam najst veci, ktore su uz odskusane velkou komunitou po svete. (niektore regle napr. atd)
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Nojo, Hitec neni co bejval. Tak jsem treba koupil uz pred 3 rokama 425 ku servo ale protoze neslo, tak jsem ho odlozil a zapomel. Nedavno jsem ho nasel, zaruka v coudu a tak jsem ho donesl panu Cecotkovi. To byl udiv jeho i nasledne muj. Uplne novy servo a nemelo osazenej bezec potenciometru. Nikdy nemohlo chodit a stejne prolezlo vystupni kontrolu jestli ale nejaka vubec je...
Jirka
Jirka