Zájemci o halové létání v Praze - Stodůlkách
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
- radek.domin
- radek.domin
- airkid
- Kontaktovat uživatele:
vrtas uz byl.. nechci s nim slehnout o parkety... to boli vic nez relativne mokra trava... a ja potrebuju vic prostoru nahoru, ponevadz v posledni dobe mam stesti na kontakty se zemi... ale urcite si ho vezmu zase 
Goblin 630,Vibe 90SG,X50 Titan,Raptor 50(30),Fusion 50,Velocity 50,T-Rex 500N,250
Goblin 630,Vibe 90SG,X50 Titan,Raptor 50(30),Fusion 50,Velocity 50,T-Rex 500N,250
Airkid sorry,ale pokud jsem v hale ještě 15 minut po začátku hodiny sám,tak to balim a jdu domu,ten čas máme vcelku pevně daný-majitelem haly a jeho moc nezajímá kolik nás tam je a jak dáme dohromady peníze,jak otevřu halu čipem,má mě na počítači,stejně tak ví i v kolik zhasnu světla-to zase řešim,že ti co přišli pozdě,chtějí létat i když uš nemáme nárok
Fakt mi z vás jednou jebne,dnes jsem na vás čekal a létal od 21,30-22,15,jasně jsem psal že to jde většinou už 30min před celou,ach jooo,ach jooo.
-
meatbomber
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Pepin.
We were late because the roads where very bad and we got stuck on the ice on the way. if it is about the money the hour cost before we came then i would have gladly payed it, for a chance to fly because that`s what i came for extra from Klatovy. So it was not only a frustrating evening for you but for us too.
Still thanks a lot for organizing the hall, it is much appreciated.
i hope we get to indoor-tow my blanik next time then
cheers
Phillip[/img]
We were late because the roads where very bad and we got stuck on the ice on the way. if it is about the money the hour cost before we came then i would have gladly payed it, for a chance to fly because that`s what i came for extra from Klatovy. So it was not only a frustrating evening for you but for us too.
Still thanks a lot for organizing the hall, it is much appreciated.
i hope we get to indoor-tow my blanik next time then
cheers
Phillip[/img]