Nekdo ma pejska ,nekdo....

Sem budou přesunuty zajímavá vlákna ze Smetiště. Vlákno zde nemůže vzniknou, ale lze v něm pokračovat.
Zpráva
Autor
Rotvík

Re: lvi...

#16 Příspěvek od Rotvík »

sharkcom píše:Nejsou určitě o nic nebezpečnější, jak nějakej špatně vychovanej rotvajler kterýho si koupí nějakej jouda aby si vylepšil image...
Koukej nechat rottwaliery na pokojí :lol: to neznáš nějaké opravdu blbé plemeno ? :D :D
Jameson
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Jameson »

Rottweiler je jedno z najinteligentnejších plemien psov. Žiaľ, nie vždy sa to dá povedať o ich majiteľoch. A aj inteligentný pes sa spravidla podá po svojom pánovi... Ale ak chcete dačo fakt sprosté, zožeňte si Afgánskeho chrta :-D
geo
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od geo »

Vždycky jsem si přál mít tygra ..., tohle je bombový, jen je jich na můj vkus trošku víc. Prostě mít velikou kočku - super! Tak a mám 2 yorky :oops: :lol:
geo
Jameson
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Jameson »

geo píše:Tak a mám 2 yorky :oops: :lol:

AJ TY, BRUTUS?! :lol:
sharkcom
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od sharkcom »

Rotvík píše:
sharkcom píše:Nejsou určitě o nic nebezpečnější, jak nějakej špatně vychovanej rotvajler kterýho si koupí nějakej jouda aby si vylepšil image...
Koukej nechat rottwaliery na pokojí :lol: to neznáš nějaké opravdu blbé plemeno ? :D :D

To nebyl útok na rotvailery, ale na některý majitele, který je nedokážou zvládnout. :lol: :lol:
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
Rotvík

#21 Příspěvek od Rotvík »

sharkcom píše:
Rotvík píše:

To nebyl útok na rotvailery, ale na některý majitele, který je nedokážou zvládnout. :lol: :lol:
Jj. vím, pobral jsem to jak jsi to myslel.To bylo jen takové přátelské natahování. :wink: :D :D
JMalik

#22 Příspěvek od JMalik »

Rotvík píše:Koukej nechat rottwaliery na pokojí :lol: to neznáš nějaké opravdu blbé plemeno ? :D :D

Za poslední dva roky už mě dvakrát kousnul :lol:
Ale nemám mu to za zlé, je to pes kamaráda, povahou bude po páníčkovi.
(Akorát ten rotvík si v obou případech počkal až k němu budu zády, majitel takhle zákeřně nebojuje :lol: )
Rotvík

#23 Příspěvek od Rotvík »

http://www.stream.cz/video/499316-neuve ... stvany-lev
Nenechte se zmást tím stupidním názvem.Možná to bylo myšleno ironicky.V každém případě je to krásný mazel.
Rotvík

#24 Příspěvek od Rotvík »

JMalik píše:
Rotvík píše:Koukej nechat rottwaliery na pokojí :lol: to neznáš nějaké opravdu blbé plemeno ? :D :D

Za poslední dva roky už mě dvakrát kousnul :lol:
Ale nemám mu to za zlé, je to pes kamaráda, povahou bude po páníčkovi.
(Akorát ten rotvík si v obou případech počkal až k němu budu zády, majitel takhle zákeřně nebojuje :lol: )
to je docela smutné.Jak tu už zaznělo tak pes je obrazem svého pána,nebo taky vizitka svého pána.Rotvíků jsem znal ze cvičáku několik,a jednoho sám měl jedenáct let než jsem byl nucen jej nechat utratit (už mu nesloužilo zdraví a podle veterinární kliniky by to pro něj bylo jen trápení ) a pokaždé to byli silní a vyrovnaní psi.Je to o tom jakým způsobem takovéhle zvíře vedeš.Ten můj byl na cvičáku postrach figurantů a jen proto že já jsem dělal figuranta ostatním tak se vždy někdo ,,obětoval ".Mimo dobu nácviku ,,zadržení " to byl ale totální flegmouš,děti ( i cizí ) si s ním mohli dělat co chtěli.Strašně rád s nimi hrával fotbal,ovšem švindloval a bral míč do tlamy což většinou míč nerozchodil.Takže musel mít pes košík.
Chodili jsme spolu na čundry a spali na jednom spacáku :-)
Za celých jedenáct let jsem neměl jedinný incident že by někde někoho napadl nebo se o to pokusil.Prostě znal svou sílu a nepotřeboval jí demonstrovat.
Čím byl svému okolí ,,nebezpečný " byla jeho až pažravost.I když spal a nereagoval na jméno tak stačilo zašustit pytlíkem a v tu ránu stál frontu na menáž a koukal co se bude podávat. :-)) Běda jak někde někdo nechal jídlo bez dozoru,většinou by o něj přišel.
To bylo jedinné co jsem ho nedokázal naučit, že nesmí sežrat na co příjde.
Byl to PAN pes.A mohu srovnávat protože jsem za život měl několik psů.Jako kluk ,,kokra " a v dospělosti dva německé ovčáky.Jednoho z nich jsem dostal od policajtů když měl odloužená léta.Všichni z nich se nějak zapsali do mého života,ale Benn byl jednoznačně hvězda.

bohužel dnes si toto a jiná podobná plemena psů pořizují lidé bez základních znalostí chovu a hlavně výcviku psů ,nikam s nim nechodí a pak se diví když jim zvíře přeroste přes hlavu .V krajním případě se stane malér.Pak všichni řvou ,, agresivní plemeno,je třeba ho zakázat ".
Ano zakažme jej, a nezodpovědný jedinec ,a často taky pochybný agresívní týpek který má psa na to aby si něco dokázal ,si pořídí třeba toho ,,vlčáka " .
Tak tedy zakážeme i toho,no tak si pořídí Labradora a udělá z něj agresivní bestii (jde to ) a takhle budeme pokračovat až tu zbudou jen čivavy :-)

Ale to už se dostávám někam úplně jinam.Chtěl jsem v podstatě jen říct že není blbých a zlých psů ale blbých a agresivních majitelů.
JMalik

#25 Příspěvek od JMalik »

Mám na to stejný názor.
To, že pes někoho pokouše, napadne..., je vizitka majitele. (Pokud ho ten pes oprávněně nebrání, nebo ho majitel nepošle odchytit a zastavit nějakého zločince. To je naopak obrazem dobré vycvičenosti toho psa)
Sám mám zkušenost, že mě většinou pokousal nějaký mrňavý podvraťák, nebo ta nebezpečná čivava. Rotvíky, pitbuly, šarpeje....až na výjimky nevlastní idioti a pak jsou to pohodoví psi.
Mám šarpeje. Obrácený problém, co jsi měl Ty se žravostí Benna. Je to dost špatný strávník, na stole můžeš nechat cokoliv, nechá to být. Chytrá je dost, když má vykonat jakýkoliv povel, napřed zapřemýšlí jestli je to nutné. Většinou se jí musí říct dvakrát.Ještě že je to milé děvče co se mnou bydlí doma. Chodí s ní dvakrát denně na delší procházku, na cvičák.....
Ten pes stojí spoustu času. Kdo si to pořídí jako plyšovou hračku a nechce tomu něco obětovat, tak určitě ne tyhle plemena.
Speedy
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Speedy »

Ty velký kočky jsou vždycky úžasný a on je má dobře přečtený. Ale taky si myslím, že je dost velká šance aby ho jednou ti lvi zmrzačili nebo zabili. Stačí, když se nějakej blbě ožene nebo přes něj přeběhne. Viděl jsem z blízka, jakou ránu dokáže dát tygr.
Mám rád i velký psi. Jsou vypočitatelný a nemaj komplexy. Pokud je nesprasí majitel, tak se nebojím ani cizích. Vím jaký je, když se přes člověka převalí metrákovej bernardým. Mnohokrát jsem se z legrace pral s 65kg rumunským ovčákem a pokoušel jsem se ustát, když na mě skákal s rozběhem. Ale mám respekt, protože vím, že opravdovej útok psa většího než vlčáka bych zastavit nedokázal.
robotmz

#27 Příspěvek od robotmz »

Keď už sa tu píše o psoch :oops:

- náš dom stráži tento postarší pán :D 8O

Obrázek
happy_cz
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od happy_cz »

Precteny je ma velmi dobre, evidentne ho chrani cela skupina samcu, ale vlezt do vody se lvici a prezit 8O
Sice to dela dlouho, ale to jak si hraje s mladejma a stavi se na jejich uroven, to myslim, ze je jen otazka casu nez si to nekdo zkusi, pripadne nez se pri hre zrani...
Kazdopadne respekt 8)
Mini Corado, Mustang P51D, Vespid, Funcub - Futaba T8FG
---
http://rcmapy.cz/cs/map/1/location/300
Rotvík

#29 Příspěvek od Rotvík »

JMalik poslední dvě věty vytesat do kamene,a dodal bych že každý pes .
Tak ať ti ten tvůj dělá jenom radost :wink:
robotmz: Fešák, co dodat .
Já jsem už spíš na plemena moloso,co bych někdy chtěl je buď zase ,,rotvajs " a nebo bordouxká doga.Po Bennovi už jsem psa žádného neměl,bylo málo času,za měsíc po Bennově smrti se nám narodil syn a když se to trouchu zvolnilo tak mu našli alergii na psy.Já se psy vyrůstal od malička (otec choval závodní chrty ),prý sem jim jako malý užíral z misek a můj syn má na psy alergii. 8O Takže mám ,minimálně do doby kdy dospěje a odejde do svého, se psy vystaráno. :( Letos mu bude deset a s jeho odchodem rozhodně nespěchám :lol:
jackboy
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od jackboy »

moje slova ...ak chce niekto mat psa ma ho zvladnut a nie naopak!!
Odpovědět

Zpět na „Smetiště - zajímavosti“