Helimaniacs Team Brno

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
UCH

#3601 Příspěvek od UCH »

Jestli to jako začátečník nepřehnal s velikostí, možná by stačil i Trex 440 :D

Všechno v dobrým Jurda, je to jen překlep :D
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
psena
Kontaktovat uživatele:

#3602 Příspěvek od psena »

No ted uz bych asi nepomohl, uz mam taky docela paniku z litani v dalce a to jsem dlouho lital na hranici viditelnosti a dokonce jsem v tom videl zalibeni :lol:
Od te doby co me muj doktor rekl, ze bych podle vysledku vstupni kontroly navstivit ocniho lekare jsem vymekl a drzim se do 50ti metru :)
Ale je taky fakt, ze ze zacatku jsem nebyl ani moc schopnej to blizko udrzet.
Jo venku je venku.
Jurda
Kontaktovat uživatele:

#3603 Příspěvek od Jurda »

OK překlep, opraveno
DX6i,T-REX450 PRO,T-REX 600 ESP, PHOENIX RC v3,Micro Beast Version 2.0.0
psena
Kontaktovat uživatele:

#3604 Příspěvek od psena »

No ted uz bych asi nepomohl, uz mam taky docela paniku z litani v dalce a to jsem dlouho lital na hranici viditelnosti a dokonce jsem v tom videl zalibeni :lol:
Od te doby co me muj doktor rekl, ze bych podle vysledku vstupni kontroly mel navstivit ocniho lekare jsem vymekl a drzim se do 50ti metru :)
Ale je taky fakt, ze ze zacatku jsem nebyl ani moc schopnej to blizko udrzet.
Jo venku je venku.
paveldpavel

#3605 Příspěvek od paveldpavel »

Viz kufr na MT- minitian má čistou délku 68cm a do kufru na Trexe
prostě nevejde asi o 2cm. Na e-shopech Pelikán a heliservis.eu je universální kufr pod značkou Pelikán a ten je celkově větší, konkrétně vnější délka je 72cm. Do něj MT vejde akorát. Musí se ale vydlabat vnitřek podle konkrétní heli. Dělá se to dobře, protože je to předpracované na takové kvádříky. Vezmu kufr v pá. do haly.
paveld

#3606 Příspěvek od paveld »

paveldpavel píše:Viz kufr na MT- minitian má čistou délku 68cm a do kufru na Trexe
prostě nevejde asi o 2cm. Na e-shopech Pelikán a heliservis.eu je universální kufr pod značkou Pelikán a ten je celkově větší, konkrétně vnější délka je 72cm. Do něj MT vejde akorát. Musí se ale vydlabat vnitřek podle konkrétní heli. Dělá se to dobře, protože je to předpracované na takové kvádříky. Vezmu kufr v pá. do haly.

Nějak jsem se přihlásil z jiného computóru.
Su to stále já :D
UCH

#3607 Příspěvek od UCH »

Mě to bylo jasný, oznal jsem tě, copak, nelítáš po horách?
Já jsem ťeď al na Slatině hrdinně 2 baterky a byl o humus. Kosa a vítr, ruce jsem necítil.
Furt si nemůžu zvyknout jak je ten MT oproti 500 menší, kousek poodletím a už to blbě vidím. Mucha jedna....ale krásná :D
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
psena
Kontaktovat uživatele:

#3608 Příspěvek od psena »

Ja jsem byl ted taky na svym miste, bezvetri a teplota +7°.
Ja nevim co vas furt tahne na to letiste :lol:
settswat

#3609 Příspěvek od settswat »

já tu čekám na letišti a nikdo nikde. Mám to celý pro sebe ha ha
error414
Kontaktovat uživatele:

#3610 Příspěvek od error414 »

settswat píše:já tu čekám na letišti a nikdo nikde. Mám to celý pro sebe ha ha

to si musel zrvna odjizdet jel sem kolem a nikdo tam nebyl :D
Logo 600 + spirit
UCH

#3611 Příspěvek od UCH »

psena píše:Ja jsem byl ted taky na svym miste, bezvetri a teplota +7°.
Ja nevim co vas furt tahne na to letiste :lol:

To bezvětří bych ti uvěřil, ale to teplo neeeeee :D
psena
Kontaktovat uživatele:

#3612 Příspěvek od psena »

Na tak trosku jsem to vylepsil no :lol:
Kdyz jsem se vracel, tak byl nejakej zasah u Sparu na Videnske... zakuklenci jedno auto skriply mezi trema a to tak ze kov na kov a borec uz stal v poutech. Vypadalo to na cistou pracicku.
settswat

#3613 Příspěvek od settswat »

no jak ma zacit :D
Tak jsem si dneska zalital :) prvni baterka v pohode. Odpocinek, cigo, ohrat se do auta. Druha baterka: start dobry a pak si rikam neboj se :) tak sem letel dve 8 celkem dobry a pak jsem se nejak ztratil a rikam si couvacka ocasem ke me, ale kdyz sem chtel zastavit neslo to tak jsem dal paku klopeni vic nez sem zvyklej a vznikla krizovka a dal uz asi vite :) .

Listy,podvozek,hlavni hridel, prevody,drat padel, a nejspi jedno servo trosku v nem chrci :) a dal nevim to az po operaci.

A zitra do helimanie nejspis pro dily :(

Ale uz sem letel to me drzi nad vodou :D

Dodatek tak jsou to 2x prevody serv sakra a zrovna kovovy :/
Naposledy upravil(a) settswat dne stř 02.02.2011 16:31, celkem upraveno 2 x.
OPR
Kontaktovat uživatele:

#3614 Příspěvek od OPR »

psena píše:.......Kdyz jsem se vracel, tak byl nejakej zasah u Sparu na Videnske... zakuklenci jedno auto skriply mezi trema a to tak ze kov na kov a borec uz stal v poutech. Vypadalo to na cistou pracicku.

Péťo jak to žes jim utek? to se nedělá :lol:
psena
Kontaktovat uživatele:

#3615 Příspěvek od psena »

Swatt:
Hmm to me mrzi, ale jak pise neustale Uch, bez toho to nejde.
Kazdopadne velkej pokrok, vsak o tom jsme vcera mluvili, ze staci premoct strach a odhodlat se.
Hlavne, ted zase uz vis o dost vic, co mas na simu trenovat...o tom jsem ti uz take rikal, uz tenkrat v telocvicne, ale dokud to clovek nezazije tak uplne nepochopi.
Uvidis, ze tvuj dnesni trenink na simu, bude mit uplne jinej smysl :lol: .
Podle popisu havarky jsi ztratil orientaci... to ted je hlavni vec, kterou musis reseit. Je to uplne normalni a je to castejsi chyba nez spatne packovani. Oci casto kecaji rikaji ti o poloze heli neco jinyho nez jak by to podle packovani melo byt, casem budes vic duverovat svym rukam a oci budou pouze kontrolni prvek, tim se zlepsi problem se ztratou orientace.
Navic, dneska byla viditelnost spis horsi, taky jsem to dost citil a jednou taky videl heli uplne jinak nez byla.
Zamčeno

Zpět na „Kluby“