jakou rc soupravu

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#121 Příspěvek od TomasC »

Děkuji všem za vyjádření.

Teď jdu létat, zítra Norimberk. V pátek se rozhodnu co s vláknem a případně jednotlivými přispěvateli.

Jen proto, aby nedošlo k editaci, tak vlákno zamknu. Není to navždy.
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#122 Příspěvek od TomasC »

Byly jiné úkoly, takže až teď.

Ještě jednou děkuji za vyjádření.

Všem doporučuji více klidu. Je třeba také říci, že modelářské batole by mělo mít jistou úctu, pokud se mu modelářský fotr snaží něco poradit.
Ano myslím to tak, že začátečník nebude držkovat a poslechne názor modeláře, který modelaří delší dobu.

Škoda, že KarelSkala neodpověděl na otázku, ale vyjádřil se jen k tomuto vláknu.

Chtěl bych poděkovat za ústupek zdzd a JMalik, kteří se nebudou k T9X již vyjadřovat.

Všechny fandy T9X vyzívám k jisté sebereflexi a přijmutí názoru, že někdo to prostě nechce.

Za příspěvek od dokken jsem chtěl udělit BAN. Prostě takovéto konflikní názory Faktem je i to, že mám zvýšenou averzi na řekněme fotrovské mravokárání od určitých zdejších identit.
Další důvod je ten, že můj byznys je úzce spjat s asijskými výrobci a jsem alergický na určité zakořeněné názory. Takže mě neserte

zde na RCManii nechci. Pro dokkena, který již jednou jednodenní BAN měl za stejnou věc je to poslední varování, neboť jsem na výstavě vychladnul a nenechám si skvělý koníček kazit.

Vlákno odemykám. Myslím, že vše podstatné bylo řečeno. Vlákno čistit nebudu, abych se někoho "nedotkl".
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#123 Příspěvek od RiMr »

Díky Tomáši i za tvůj nadhled!

Jinak doufám, že proběhnuvší spory nezanechaly nějaké "nepřekročitelné příkopy" mezi modeláři, nebo spíš jejich skupinami jako takovými.
Vážně se (tento rok mnohem vážněji než loni) zaobírám myšlénkou zorganizovat někde v okolí Prahy "slet" uživatelů T9x a hlavně jejich strojů a už jsem kdysi říkal, že bych jako nedílnou součást toho viděl i "vystoupení hostů" s jinými systémy a stroji, které se s T9x řídit ne(m-d)ají.
JMalik říkal že by přijel a doufám že nezměnil názor a i že by přijel nejen on, ale i jiní, čím víc modelářských fotrů, tím líp :)

Protože já si myslím, že při osobním setkání by mnoho negativního z těchto psaných konfliktů bylo zapomenuto, vysvětleno, pochopeno... :wink:

#124 Příspěvek od zdzd »

RiMr píše:Vážně se (tento rok mnohem vážněji než loni) zaobírám myšlénkou zorganizovat někde v okolí Prahy "slet" uživatelů T9x a hlavně jejich strojů a už jsem kdysi říkal, že bych jako nedílnou součást toho viděl i "vystoupení hostů" s jinými systémy a stroji, které se s T9x řídit ne(m-d)ají.
JMalik říkal že by přijel a doufám že nezměnil názor a i že by přijel nejen on, ale i jiní, čím víc modelářských fotrů, tím líp :)
Protože já si myslím, že při osobním setkání by mnoho negativního z těchto psaných konfliktů bylo zapomenuto, vysvětleno, pochopeno... :wink:

Myslím, že je to dobrý nápad. Rozhodně by to pomohlo tobě i dalším, kteří k nějakému vývoji přistupují konstruktivně a ne jen proklamacemi jak to snobům vytře zrak. Protože vidět jak, jsou mixy a různé jiné funkce implementovány do různých TX, může být hodně inspirativní.
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#125 Příspěvek od TomasC »

Naprostý souhlas. Velmi rád přijedu a vezmu stroje, které nevidím na T9X jako vhodné, ale i stroje, které bych klidně T9X řídil a myslím, že věci, které mám naprogramované a PROČ je tak mám naprogramované přispějí k vývoji SW pro T9X.

Jen aby se to netrefilo do nějaké soutěže. :cry:

"nepřekročitelné příkopy" ?? bridge builder je pořád moje oblíbená oddechovka, něco jako "nepřekročitelné příkopy" NEexistuje. :wink:
Mnohokrát se domnívám, že to vzniká z rozporu v pochopení psaného textu. Zcela jednoznačný text je moc dlouhý a kdo by se s tím psal... :D
Naposledy upravil(a) TomasC dne pát 04.02.2011 15:37, celkem upraveno 1 x.
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#126 Příspěvek od RiMr »

Tak bezva, já tomu změním status z "nápad" na "rozbor místa, času, formy" :)

A začnu právě tím kalendářem mod. akcí :)

#127 Příspěvek od JMalik »

Velmi rád přijedu.
zdzd

#128 Příspěvek od zdzd »

Já to bohužel slíbit nemůžu. Jo, kdyby to tak bylo třeba kolem Brna... Praha je z ruky a letos asi budu více v Polsku než ČR...
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#129 Příspěvek od RiMr »

Škoda.
Ale uvidíme kde a kdy, takových mod. letišť jak si to maluju v ČR moc není a těch které by tam pustili na víkend hordu (i když organizovanou) Turnigistů je ještě míň :D
Jestli vůbec nějaké :wink:
Kdyby tam tak byl asfalt, aby třeba mohl přijet i někdo s nějakým pořádným EDF nebo turbínou... :)
Jedno letiště mě napadá, kde jsem kdysi lítával, ale z bývalé práškařské plochy uprostřed polí je oplocené ULL letiště. I když jakési kontakty tam mám, tak to moc nevidím.
Jo a je to na Moravě :D

Ale dost OT, až budu zužovat parametry, tak na to založím nějaké vhodné téma v Ostatním, ať neplevelím tady :)
Kontaktovat uživatele:

#130 Příspěvek od Avenger »

TomasC píše:Za příspěvek od dokken jsem chtěl udělit BAN. Prostě takovéto konflikní názory Faktem je i to, že mám zvýšenou averzi na řekněme fotrovské mravokárání od určitých zdejších identit.
Další důvod je ten, že můj byznys je úzce spjat s asijskými výrobci a jsem alergický na určité zakořeněné názory. Takže mě neserte

zde na RCManii nechci. Pro dokkena, který již jednou jednodenní BAN měl za stejnou věc je to poslední varování, neboť jsem na výstavě vychladnul a nenechám si skvělý koníček kazit.

Já si myslím, že jste moc přecitlivělí. Vzhledem k tomu, že tam byly smajlíky (doporučuji zapnout jejich zobrazování), tak si nemyslím, že to myslel nějak vážně nebo urážlivě.
Duplexák nehádá :!: Duplexák ví :!:
-----------------------------------------------
EGE, Mugi, FunJET, Atak, Benji, Tamahawk II, Rondo, Traxxas REVO, Graupner Taifun, MC-24 Gold, JETI Duplex, MVVS
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#131 Příspěvek od RiMr »

Už se k tomu nevracejte...
Tlustá čára a Poučení z krizového vývoje... :wink:

#132 Příspěvek od zdzd »

RiMr píše:Jo a je to na Moravě :D

BTW: Tady budu určitě.

http://www.modelcity.cz/cz/?p=1293
http://www.modelcity.cz/cz/?cat=3

Protože to pořádám. Slibuji, že pokud se tam někdo objeví s Turningy, tak ho nevykážu z areálu. :wink:
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#133 Příspěvek od RiMr »

Aha?
Tam jsem se chtěl vždycky podívat :)
Zkusím to probrat s nějakýma RC kumpánama, že bychom přijeli na besedu :)

#134 Příspěvek od JMalik »

RiMr píše:Aha?

Tak to zkus zorganizovat k zdzd - ne na besedu, polétat. Je to z Příbrami kousek, už jsem tam myslím asi pře třema rokama byl a měli blbé pivo, tak je aspoň důvod to zkusit znovu :lol:
zdzd

#135 Příspěvek od zdzd »

RiMr píše:Aha?

Jen přijeď, vždycky je sranda.

Jó, kdysi jsem zval i Jendu, ale byl nějaký nažhavený a distancoval se. Už se mu to nepodaří...
Škoda.
Naposledy upravil(a) zdzd dne pát 04.02.2011 20:56, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“