foto nissan skyline gtr r34

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
MYSAK

#16 Příspěvek od MYSAK »

Jo an snehu to je neco jinyho, tam se s nissanem ani neodvazuju protoze bych daleko nedojel :) na snehu zas kravim spis s predokolkou (4WD nemam :) ) ale na suchym asfaltu tam proste jedine RWD.. a naucit se s tim :)
--KAMIKAZE-RC Team--
Naše modely : www.photo-box.cz/kamikaze/hangar.html
skyline-GTR-R34

Re: foto nissan skyline gtr r34

#17 Příspěvek od skyline-GTR-R34 »

blueangel píše:můj syn Lukášek vytvořil sbírku fota tohoto super auta a také vlasní RC model nissan skyline s the fast and the furious 2
zde odkaz http://www.ctrl.estranky.cz/fotoalbum/
http://www.stream.cz/video/292734-nisan-lp

tvůj synáček vlastní RC model nissan skyline.. nó zajímavý.. a pak ještě:No syn je přes všechny auta ale o nisanovy Skyline ví vše co se dá zjistit a ty stránky si dělá uplně sám je mu 12 let a táké driftuje s RC samozřejmě Nissan Skyline <<<<---- Pokud ví o tom vše, tak to jsi teda úplnej blbec... vychvaluješ svého synka, kterej nevlastní auto z filmu rychle a zběsile, protože auto z filmu rychle a zběsile byl Nissan Skyline GTR-R34, ale tvůj syn vlastní (podle zadních světel a předních z toho videa bych řekl) model Nissan Skyline GTR-R32.. trochu rozdíl, ne? ten model má oproti R34 jiná světla, jiný křídlo..

A ty stránky? nejvíce chudý.. když si na estranky muze vsechno navolit. Až to napíše v html, css, php.. tak o něm řeknu, že je borec.. ale ať se nematlá do našeho řemesla, když estranky, webnode a tak jsou stránky pro chudáky...
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Milan Nes »

seš zdravej ?

tomu klukovi je 12 let ... machře ... co ty si dokázal ve 12 ti ?

pokud je ti víc jak 12 tak to dokážeš brát s rezervou jako hrdost otce na svého syna ... já bych na svýho byl kdyby ve 12 ti dokázal sám udělat
webovky, já to třeba neumím doteďka ...

a co ? myslíš si že ty seš king ? popravdě tuzing je mi osobně trochu k smíchu ... jediněj TUNNING co sem uznával byli lidi jako Shelby,
Chapman ... ne to že někdo przní auto který zcela překvapivě navrhoval tým lidí co tomu rozuměli a nebo se snaží z auta kategorie Fabia udělat sporťák :) (nebetu WRC ale to když se podíváš tak ze seriovkou má kua málo společného)

neberu samo pár lidí co fakt tunning umí a ne že ukazujou veřejně akorát míru svého nevkusu
(zebejvám se designem tak trochu řekněme estetické cítění si myslim mám)

pokud je ti víc jak 17 (omlouval bych to pubertou) tak se nad sebou zamysli ...
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
blueangel
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od blueangel »

Diky milane za zastání syna nechtěl jsem to tu rozbuřovat tak jsem napsal sz a já jsem rád zě jezdí s rc autem letadla umí řídit také ale
nebaví jej to a o modelařimě toho ví možná více než skyline-GTR-R34
i a já jsem rád zě se radeji věnuje modelařině než pocítačovým hrám ted bude mít překvapení lod Trinitry ale komplet si ji bude dělat sám mo holt je na pozemní modelařinu a já na letadla a co skyline-GTR-R34 co umíš ty a kolik ti je??????
Naposledy upravil(a) blueangel dne ned 06.02.2011 16:12, celkem upraveno 2 x.
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Milan Nes »

já to myslel na uživatele : skyline-GTR-R34

to snad neni Mysak ne ?
SOVA is YouR CO-pilot

blueangel
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od blueangel »

Jo máš pravdu tímto se Myšakovy moc moc Omlouvám
blueangel
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od blueangel »

Opravil jsem to přehlíd jsem se ted jsem se vratil z pivečka ještě jednou omluva Mysakovi
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Milan Nes »

ok znám to když zapracujou nervy :) v pohodě

já zas nemám rád takový frajírky,
protože pro lidi co tomu fakt rozuměj je navážení se do 12 ti letého kluka pod úroveň ...

respektive to asi každýmu normálnímu dospělýmu člověku ...

u mne za to má palec nahoru, alespoň něco dělá :)
SOVA is YouR CO-pilot

arda1
Kontaktovat uživatele:

Re: foto nissan skyline gtr r34

#24 Příspěvek od arda1 »

skyline-GTR-R34 píše:
tvůj synáček vlastní RC model nissan skyline.. nó zajímavý.. a pak ještě:No syn je přes všechny auta ale o nisanovy Skyline ví vše co se dá zjistit a ty stránky si dělá uplně sám je mu 12 let a táké driftuje s RC samozřejmě Nissan Skyline <<<<---- Pokud ví o tom vše, tak to jsi teda úplnej blbec....................
Přečti si co mám pod čarou -koukám že jsi ze stejný"porodnice" .... :roll: :roll: :roll: arda1BOT
ICQ 638556901
MYSAK

#25 Příspěvek od MYSAK »

blueangel: Za co ze se mi omlouvas? :)
--KAMIKAZE-RC Team--
blueangel
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od blueangel »

No přehlíd sem se a misto skyline-GTR-R34 jsem psal Mysak ale pak jsem to opravil
MYSAK

#27 Příspěvek od MYSAK »

Tak to jo :) Omluva prijata ikdyz o nicem nevim :D
--KAMIKAZE-RC Team--
arda1
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od arda1 »

MYSAK píše:Tak to jo :) Omluva prijata ikdyz o nicem nevim :D
To buď rád - neusínalo by se Ti věru dobře........ :wink: :lol: :lol: :lol: arda1BOT
ICQ 638556901
MYSAK

#29 Příspěvek od MYSAK »

Ale jo tak procet sem si to. Nechapu toho panacka co se tu registroval jen kuli jednomu prispevku.. no co nekdo asi nema co delat
--KAMIKAZE-RC Team--
Rotvík

#30 Příspěvek od Rotvík »

MYSAK píše: Ted mluvis predpokladam o modelu :) Nerikam ze se 4kolkou se neda vyradit ale uz to neni drift.
Mno tak aniž bych chtěl rozpoutávat nějaké sáhodlouhé debaty ,tak musím podotknout že ani tohle tvrzení není až tak pravda.Na Audiclubu bylo svého času video kde maník driftoval s RS4kou ,,kombajnem" na kruháči.Normálně regulérně ho několikrát obkroužil tak že se na cestu musel dívat bočním oknem.Pokud se tomu nedá říkat drift tak nevím . . . Asi by se to dalo dohledat ale myslím že ten ztracený čas za to nestojí.Já vlastně reaguju tak nějak aby řeč nestála. :D
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“