Blade 400 3D

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
demolátor

#436 Příspěvek od demolátor »

Ahoj, nevíte čím by mohly být způsobeny vybrace zadního rotoru??
Na normal mod to prakticky nevybruje, ale jakmile tam dám akro. tak se to rozvybruje. Hodně intenzivně-rezonuje.
Hřídylku mám vyměněnou a listy jsou jenomu mírně odřené, a i kdyby, tak se to zlepšuje dovažováním méně odřeného :arrow: těžšího listu-nesmysl.
Myslíte, že by to mohlo být tím hliníkem mezi gripama???
Nevím jak mám zjistit, jestli je ohlý.
Dik
Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
Erich001

#437 Příspěvek od Erich001 »

prosim vie niekto aky je rozdiel medzi verziou RTF a ARF pri vrt. blade 400 ?
T-rex Spektrum
Gllun
Kontaktovat uživatele:

#438 Příspěvek od Gllun »

Erich001 píše:prosim vie niekto aky je rozdiel medzi verziou RTF a ARF pri vrt. blade 400 ?

u ARF nemáš vysilačku
DX6i; Blade 400 3D; Super Zoom 4D
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=287&amode=
Obrázek
beri

aku a nabíječka s balancérem

#439 Příspěvek od beri »

Ahoj, s Bladem budu teprve začínat a chtěl bych se zeptat jakou baterii a jakou nabíječku k Blade 400 3D používáte?
Koukal jsem po akumulátorech a co říkáte na tyhle? http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=6306
Poraďte mi k tomu nějakou spolehlivou (za rozumnou cenu) nabíječku, která zvládne pokud možno i 220V (ale není podmínkou (když půjde použít 12V ze zdroje od PC).
Můžu k té origo nabíječce použít zdroj od PC?
Díky za rady.
Digis
Kontaktovat uživatele:

Re: aku a nabíječka s balancérem

#440 Příspěvek od Digis »

beri píše:Ahoj, s Bladem budu teprve začínat a chtěl bych se zeptat jakou baterii a jakou nabíječku k Blade 400 3D používáte?
Koukal jsem po akumulátorech a co říkáte na tyhle? http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=6306
Poraďte mi k tomu nějakou spolehlivou (za rozumnou cenu) nabíječku, která zvládne pokud možno i 220V (ale není podmínkou (když půjde použít 12V ze zdroje od PC).
Můžu k té origo nabíječce použít zdroj od PC?
Díky za rady.

Baterie jsou OK a nabíječku bych doporučil tuto
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=7523 normálně ji provozuji ze zdroje na PC

Ale nedoporučuji Blade 400 je to slepá cesta a za chvíli ho budeš prodávat. Nikdy nebude tak klidně lítat jako např. T-Rex450 Pro a nebo Minititan. Mluvím z vlastní zkušenosti a byl jsem nesmírně rád, když jsem se ho po měsici zbavil.
Howking
Kontaktovat uživatele:

#441 Příspěvek od Howking »

To není pravda - Blejd lítá skvěle - jediný nutný upgrade pro 3D je gyro, jinak je bez vady - hodně vydrží, snadno se opravuje. Je to jen trochu ostřejší stroj, ale to je časem spíš výhoda. Samozřejmě, pokud někdo provozuje dřevěné listy, tak nebude lítat ani TDR.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
Digis
Kontaktovat uživatele:

#442 Příspěvek od Digis »

Howking píše:To není pravda - Blejd lítá skvěle - jediný nutný upgrade pro 3D je gyro, jinak je bez vady - hodně vydrží, snadno se opravuje. Je to jen trochu ostřejší stroj, ale to je časem spíš výhoda. Samozřejmě, pokud někdo provozuje dřevěné listy, tak nebude lítat ani TDR.

To je věc názorů, já jsem byl rád, že jsem se ho zbavil a už bych ho nechtěl ani zadarmo. A listy jsem tam měl karbonové Align :wink:
patamat

#443 Příspěvek od patamat »

Ja ho mam mesic a zatim si nestezuju, ty setove listy co tam byly asi nebyly dobre vyvazene(driv nez jsem to stihl presne zjitit tak jsem je znicil :o )

Nicmene koupil jsem z HK nekolik sad tech levnych drevaku a kdyz je vyvazis tak jsou na hoverovani vpohode. Subjektivne lepsi nez ty setove ...
Hlavne se hned pri dopadu rozpadnou takze to nekoupi nic drazsiho ( stoji $2.50 : ) )

Baterky by mely byt ok, ja jsem si koupil nanotech

http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=11911

ty tvoje jsou levnejsi a nevim jestli tam bude nejaky rozdil. Zatim nemam s cim krome setove porovnat (setova je mimochodem pekny shit, odesla po 2 nabitich, v nabijecce se ukazuje jen jako 2S :/ )

nabijecku jsem koupil tuto:

http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=7028

a jsem s ni velmi spokojen. Nabije za 30 minut. Mozna i rychleji, kdyz das vic amper. Ja davam 2A.
Pouzivam starsi PC zdroj.

Pochopitelne ze trex ti poleti lip ale bude stat 3x tolik.
Ja uz jsem mel par nehod a vzdycky jsem levne opravil .
Treba ocasni trubka, listy, a feathering shaft te vyjdou na cca $10 coz je pohoda.

Zatim porad "litam" s krizem a jeste jsem na ocas pripevnil dospod dalsi pingpongac. Pomaha to aby se vrtulka nehrabala v hline a taky kdyz couvas tesne nad zemi tak se to tolik nezasekava :o

Jak rikam, zkusenosti nemam moc ale vicemene ho hodnotim pozitivne.
Douporucuju koupit simulator, minuly tyden jsem koupil phoenix a jsem z toho uplne nadseny. Fakt pekne udelany.
beri

dik za rady

#444 Příspěvek od beri »

Kluci, diky moc za rady.
Erich001

#445 Příspěvek od Erich001 »

pekny den.
tak dnes som spravil prve skoky s blejdikom. je to super pocit ak ho vyladim a on sa v klude a hladko zodvihne so zeme. paraaadaaa.
T-rex Spektrum
Erich001

#446 Příspěvek od Erich001 »

Prosim o pomoc.
vie niekto poradit?
po vymene rotorovej hlavy som skusal roztocit rotor koli kontrole drahy listov. vsetko bolo v poriadku, zodvihol som vrtulnik nad hlavu a pridal som na max, a potom to prislo: zohla sa hriadel zadneho rotoru a to poriadne. vie niekto co sa mohlo udiat? nikde som nezavadil a pred skuskou bola v poriadku.
T-rex Spektrum
karlosmikos

#447 Příspěvek od karlosmikos »

zdravím pánové, možná se stanu příští týden majitelem blade 400 3d, bydlím kousek od Bílovce a v OV jsem denně, všimnul jsem si, že tady diskutují i kluci z Ostravy. Můžu někoho z vás otravovat s žádostí o konzultaci? :-)
demolátor

#448 Příspěvek od demolátor »

Zkus si to tu trochu pročíst a zkus přehodnotit výběr vrtulníku. :idea:
Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
Howking
Kontaktovat uživatele:

#449 Příspěvek od Howking »

karlosmikos píše:zdravím pánové, možná se stanu příští týden majitelem blade 400 3d, bydlím kousek od Bílovce a v OV jsem denně, všimnul jsem si, že tady diskutují i kluci z Ostravy. Můžu někoho z vás otravovat s žádostí o konzultaci? :-)
- jsem na Blejdovi vyrostl, copak tě trápí?
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
Erich001

#450 Příspěvek od Erich001 »

Howking

mas pravdu blade 400 je skvely stroj treba trochu viac citu pri riadeni lebo je zivy, nedam na neho dopustit. poskulujem sice po rexovi 500 ale blajdika nepredam za nic, mam ho rad a lieta mi vzdy skvele.
T-rex Spektrum
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“