Walkera V200D02 FLYBARLESS Metal Edition

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
tomula35

#76 Příspěvek od tomula35 »

martinesd píše:
UCH píše:Já bych Walkery a podobné stroje zařadil do kategorie hračky a nějak hlouběji bych to neřešil. Škoda času a peněz.
Walkeru jsem taky kdysi bohužel vlastnil :!: :( I když nepopírám že jdou velmi rychle dopředu jak úrovní zpracování tak i technikou. Kvalitou si nejsem jist..

ah tak walkery su hracky a co je potom HK? lacna nekvalitna chujovina
Mě fascinuje jak tady někteří chytrolíní nadávají na Walkery.Podle některých,pokud Vrtulník neudělá,nebo nezvládne 3D akrobacii,tak je to vrtulník na hovno.Takové pitomce mám rád.Já mám Walkeru V200D02 už dlouho a nedám na ní dopustit.Je sice menší,ale i tak se s ní dá krásně létat.Jedni mají rádi to a druzí ono.Mi neodsuzujeme jiné,tak nechápu proč druzí shazuji nás jakož to koncové zákazníky Walkery.Takovej člověk,ať jde k čertu.... :wink:
corona

Walkery....

#77 Příspěvek od corona »

Nejde o to, jestli ten který produkt Walkery umí 3D, ale o to, že Walkera dokáže pustit na trh šunt.

.
Váhy
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od Váhy »

Říká se a platí, že za málo peněz málo muziky. A to je přeci v pořádku.

Vrtulníky Walkera prodávají pod svými značkami například Pelikán, Scorpio, Robbe a Century. Kromě popisů je vše stejné.
Přehled vrtulníků: http://www.ajgl.cz/vrtulniky
tomula35

Re: Walkery....

#79 Příspěvek od tomula35 »

[quote="corona"]Nejde o to, jestli ten který produkt Walkery umí 3D, ale o to, že <a> WALKERA</a> dokáže pustit na trh šunt.

Když tedy říkáš že táto Walkera je šunt,ta mi také pověz,létal jsi s ní?? Máš ji?? Podle toho co tady píšeš ji asi nemáš.Já mám V200D02 docela dlouho a i přez to,že mám i raptora na pořádné vyblbnutí,tak mi valkera neskutečně vyhovuje na parádní relax a polétání... :wink:
corona

#80 Příspěvek od corona »

tomula35 píše:Když tedy říkáš že táto WALKERA je šunt,ta mi také pověz,létal jsi s ní?? Máš ji?? Podle toho co tady píšeš ji asi nemáš.Já mám V200D02 docela dlouho a i přez to,že mám i raptora na pořádné vyblbnutí,tak mi valkera neskutečně vyhovuje na parádní relax a polétání... :wink:

Od firmy Walkera si s nejvyšší pravděpodobností žádnou hračku pořizovat nebudu, hlavně díky zkušenostem s kriticky nízkou životností některých celků, nekvalitním náhradním dílům a dá se říci i určité filozofii firmy.
Už jsem jinde zmínil Lamu 400 D a její podvozek s nesmyslně vetknutými uhlíkovými tyčkami, uložením stabilizátoru, uchycením oběžného kola vnější hřídele, zavěšením držáků listů.
Prodej dílů v sadách je také nádhera, dva motory, dvě serva, horní hlavička pouze s hřídelí apod.
tomula35

#81 Příspěvek od tomula35 »

corona píše:
tomula35 píše:Když tedy říkáš že táto WALKERA je šunt,ta mi také pověz,létal jsi s ní?? Máš ji?? Podle toho co tady píšeš ji asi nemáš.Já mám V200D02 docela dlouho a i přez to,že mám i raptora na pořádné vyblbnutí,tak mi valkera neskutečně vyhovuje na parádní relax a polétání... :wink:

Od firmy <a> WALKERA</a> si s nejvyšší pravděpodobností žádnou hračku pořizovat nebudu, hlavně díky zkušenostem s kriticky nízkou životností některých celků, nekvalitním náhradním dílům a dá se říci i určité filozofii firmy.
Už jsem jinde zmínil Lamu 400 D a její podvozek s nesmyslně vetknutými uhlíkovými tyčkami, uložením stabilizátoru, uchycením oběžného kola vnější hřídele, zavěšením držáků listů.
Prodej dílů v sadách je také nádhera, dva motory, dvě serva, horní hlavička pouze s hřídelí apod.
A Ty budeš pořád mlét jedno a to samé,,,Četl jsi co jsem psal????????!!!! Mám ji už nějakou dobu a je v bezva stavu a bez jedinné poruchy...S tebou to nemá smysl a nemíním se tady dohadovat s nějakým joudou...Zdar...A když se ti walkera nelíbí,tak sem radši nelez.... :evil:
error414
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od error414 »

tomula35 píše:
corona píše:

Od firmy <a> WALKERA</a> si s nejvyšší pravděpodobností žádnou hračku pořizovat nebudu, hlavně díky zkušenostem s kriticky nízkou životností některých celků, nekvalitním náhradním dílům a dá se říci i určité filozofii firmy.
A Ty budeš pořád mlét jedno a to samé,,,Četl jsi co jsem psal????????!!!! Mám ji už nějakou dobu a je v bezva stavu a bez jedinné poruchy...S tebou to nemá smysl a nemíním se tady dohadovat s nějakým joudou...Zdar...A když se ti <a> WALKERA</a> nelíbí,tak sem radši nelez.... :evil:

u nas na letisti jeden kolega mel walekru, ted nevim jakou ale byla to nejaka polomaketova jednorotorova a dost na ni nadaval ze se tam porad neco sralo. Tak nevim.
Logo 600 + spirit
tomula35

#83 Příspěvek od tomula35 »

error414 píše:
tomula35 píše:
corona píše:

A Ty budeš pořád mlét jedno a to samé,,,Četl jsi co jsem psal????????!!!! Mám ji už nějakou dobu a je v bezva stavu a bez jedinné poruchy...S tebou to nemá smysl a nemíním se tady dohadovat s nějakým joudou...Zdar...A když se ti <a> WALKERA</a> nelíbí,tak sem radši nelez.... :evil:

u nas na letisti jeden kolega mel walekru, ted nevim jakou ale byla to nejaka polomaketova jednorotorova a dost na ni nadaval ze se tam porad neco sralo. Tak nevim.
To co jsi napsal Ty,,to beru..Může se stát,že se něco pokazí,ale mě jde o to,že i člověk,co s ní nelétal a neměl ji,tak ji okamžitě odsoudí a už ho nezajímá argumentace jiných lidí,kteří jsou s ní spokojeni... :wink:
MartasZLA

#84 Příspěvek od MartasZLA »

Já mám CB180Z a V200D01. V200 jsou si poničil vlastní hloupostí, se 180Z nemám problém. je fakt že něco mohlo být uděláno trochu lépe ale nejsou to zásadní problémy. 180Z mám zhruba druhý týden a ze začátku jsem ji nedokázal ani zvednout do vzduchu. Teď už zvládám vyviset baterku zhruba na dvakrát a to v obýváku kde jsou pěkné turbulence:). Prostě pro mne je to super mašina a k tomu abych z letu měl radost nepotřebuji T-rexe ano protose jako někteří...
zdzd

#85 Příspěvek od zdzd »

MartasZLA píše:180Z mám zhruba druhý týden a ze začátku jsem ji nedokázal ani zvednout do vzduchu. Teď už zvládám vyviset baterku zhruba na dvakrát a to v obýváku kde jsou pěkné turbulence:). Prostě pro mne je to super mašina

S tím se dá souhlasit, ale pozor! Ty jsi nechtěl vrtulník, ale hračku na poletování kolem lustru. Na to ta Walkera může stačit.

Nicméně Walker jsem měl v ruce několik. Pořád ta samá písnička. Rozpadá se to už v rukách. Rozhodně nelze komukoliv doporučit. A v podstatě ani nikdo nepomůže se seřízením. Byl by sebevrah. Strávit dvě hodiny laborováním s tím, že si to majitel odnese, zapne a všechno zase bude jinak...

Walkeru nemůže posuzovat ten, kdo nic jiného nikdy v ruce neměl.
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od Gattor »

...a nebo ten, kterej ji ma 2 tydny a je nadsen z toho, ze ma konecne vrtulnik (az kdyz jsem mohl porovnat s necim jinym sla Walkera do sveta). a to, ze ta "nova" ma 3ose gyro na veci nic nemeni. ani to se nemuze poprat s silhajici letovy projevem (pri visu mozna jo, ale pri letu nebo zafoukani vetru ani nahodou).

ovsem nebranim se tomu, ze to nekomu muze stacit. me tenkrat taky stacit EasyCopter a pred zdzd jsem ho hajil jako dokonaly "opravdovy" stroj. a jak uz nekolikrat psal, za par mesicu ci let mu da za pravdu kazdy, kdo u heli zustane. tedy i ja.
T-Rex 500 ESP (GP780), T-Rex 450 Pro (MicroBeast), T-Rex 250 (FM), Blade mCPx - DX7
prtka
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od prtka »

Ten kolega co měl s Walkerou jen pronlémy jsem byl já :D
Byl to můj druhý vrtulník . Po vybalení s krabice jsem byl nadšen. Nádherná polomaketa. Můžu říct , že jsem nic nenastavoval. Jen trimy. Asi jsem měl štěstí na kus. Některé šroubky byly sice strhané ale nic zásadního. Několik prvních letů proběhlo v pořádku. Pohybovala se i v mírném větru. Chvíli to trvalo než nastoupala ale po větru to byl mazec. Pak přišel první pád. Padla tak neštastně, že jsem musel s RC Kingu objednat celý nový trup, Airy listy ( prý nerozbitné) a pár drobností. Od té doby to začalo. 2x se mi stalo, že se listy potkaly nevím s čím a rozprskly se za letu. Další náklady. Někdo mi říkal , že jsem je v gripech moc dotáhl. Nevím. Poslední kapkou byl výpadek rádia. stalo se to na přiloženém videu.

http://www.youtube.com/watch?v=8r86IdVSGhw

Bohužel ten kdo to točil už nedokončil záznam. Ten strom na který vrtulník na videu míři se mu stal osudný. A tehdy jsem si řekl a dost. Vrtulník se prodal velice rychle na bazaru za 1000.- kč. Pořizovací cena i s náhr. díly se blížila ceně za kterou bych pořídil super combo 450tky od Alignu. Pravda bez rádia a baterie. Ale to už jsme někde jinde.
Tím jsem jen chtěl říct , že někomu se líbí to a druhému ono. Každý si udělá obrázek sám. Pro mě to byla drahá zkušenost ale nelituju. Jde o to , že mě to baví a dodnes na to s úsměvem vzpomínám :D
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
corona

#88 Příspěvek od corona »

tomula35 píše: A Ty budeš pořád mlét jedno a to samé,,,Četl jsi co jsem psal????????!!!! Mám ji už nějakou dobu a je v bezva stavu a bez jedinné poruchy...S tebou to nemá smysl a nemíním se tady dohadovat s nějakým joudou...Zdar...A když se ti <a> WALKERA</a> nelíbí,tak sem radši nelez.... :evil:

A ty se uklidni, protože na ty skutečnosti, které uvádím, těžko najdeš argument.
Je možný, že ses nechal unést kouzelnou dvoustovkou s gyroskopama. Kolik má hodin? Jedna věc je občas s ní zavrtět a jiná věc odlítat téměř denně aspoň hodinu po dobu několika měsíců, jako já od května do konce listopadu. Pak můžu říct, jak velký kulový vydrží třeba ty závěsy listů a proč.

Takže brzdi s joudou, chlapče....
raging

#89 Příspěvek od raging »

:arrow:
Naposledy upravil(a) raging dne stř 09.02.2011 20:44, celkem upraveno 1 x.
raging

#90 Příspěvek od raging »

tomula35 píše:
martinesd píše:
UCH píše:Já bych Walkery a podobné stroje zařadil do kategorie hračky a nějak hlouběji bych to neřešil. Škoda času a peněz.
Walkeru jsem taky kdysi bohužel vlastnil :!: :( I když nepopírám že jdou velmi rychle dopředu jak úrovní zpracování tak i technikou. Kvalitou si nejsem jist..

ah tak walkery su hracky a co je potom HK? lacna nekvalitna chujovina
Mě fascinuje jak tady někteří chytrolíní nadávají na Walkery.Podle některých,pokud Vrtulník neudělá,nebo nezvládne 3D akrobacii,tak je to vrtulník na hovno.Takové pitomce mám rád.Já mám Walkeru V200D02 už dlouho a nedám na ní dopustit.Je sice menší,ale i tak se s ní dá krásně létat.Jedni mají rádi to a druzí ono.Mi neodsuzujeme jiné,tak nechápu proč druzí shazuji nás jakož to koncové zákazníky Walkery.Takovej člověk,ať jde k čertu.... :wink:
Zklidni hormon,uklidni se a nenedávej tady do pitomců lidem,kteří mají s Walkerama negativní zkušenosti,podložené dlouhodobým používáním,spíše bys chtěl slyšet,jakýto skvělý a špičkový vrtulník máš,ale opak je pravdou :!: Těm reklamním žvástům může dnes uvěřit už jen pitomec :!:
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“