Neco k zamysleni

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
cinan

Neco k zamysleni

#1 Příspěvek od cinan »

Aby jsme nedopadly podobne (stát)...
http://video.google.com/videoplay?docid ... 128880143#[/quote]
Rotvík

#2 Příspěvek od Rotvík »

Mno,tak jsem to zkouknul a musím konstatovat že jsem se taky nechal svého času krásně ,,masírovat ".Ale ono se říká ,,všechno je jinak "
Max
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Max »

Je to velmi smutne,mám kamarády ze Srbska a Černe Hory a toto jen podvrzuje to co mi vipráveli o te valce. :evil:
Zasraní amíci,kam sterčej svuj nos je válka. :evil:
Naposledy upravil(a) Max dne stř 09.02.2011 23:21, celkem upraveno 1 x.
F-5 TigerII X-tremejets,Vampir DH100 Vasamodel.
AR1
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od AR1 »

Bombardujte dotazy Českou televizi, jak je možné, že utrácí koncesionářské poplatky za cenzurování názorově nekorektních filmů.

Hm, a co když je fakticky nekorektní film?
were
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od were »

Televizni zpravy a reportaze jsou taky nazorove nekorektni (samozrejme z pohledu bezneho cloveka, z pohledu vladnoucich elit jsou vetsinou naprosto v poradku) a casto je to spis lez jako vez a presto se kazdy vecer vysilaji :roll:

To je prave problem toho, kdyz je neco "nekorektni" - znamena to totiz, ze je to pravda, ktera se zrovna nehodi do kramu. Kdyby se natocil treba 100% pravdivy film o beznem dni hnedoobcana na podpore, tak ho take kazda TV odmitne s tim ze je nekorektni :?
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“