Film Letec
Film Letec
Nova cinema.. probiha
Re: Film Letec
Už koukám.Cmelak007 píše:Nova cinema.. probiha
DAF píše:A na jedničce je "Stardance" a já mám doma dvě baby. Ale zas tak mě ten film nemrzí
. Jsou jiné filmy, které by mi víc chyběly.
No a právě pro tento přípd mám doma v každé místnosti 2 televize
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
vandurat7 píše:Když jsem ten film viděl poprvé,tak jsem si řekl : " tu XF-11 musím někdy postavit "
To éro se mi strašně líbí
P 38 je stejna koncepce a mnohem hezciiii.
Ale stejne byl Howard silenec, co vsechno splnil. Letel nejvetsim, dale nejrychlejsim vrtulakem, natocil nejlepsi leteckej film a byl nejbohatsi na svete. Jeden cas se rikalo, ze je vlastnikem nejvetsi hromady stribra na svete. A ze byla opravdu obrovska.
Jirka
pepin píše:No a právě pro tento přípd mám doma v každé místnosti 2 televize![]()
V každé místnosti zrovna ne, ale druhou bednu má v pokojíku holka. Je to sice jen pětapadesátka, ale i tak by se na ní dalo čumákovat. Jenže nevím na co přesně je seťák naladěný, protože nám digitál lehce hapruje. Tak jsme si pořídili TV signál do rodinné bedny od kyslíků. Mám to i s netem a přístrojem Alexandra Grahama. Někdy na tu horní kouká holka, ale pro špatný signál si musí vždycky najít polohu, kdy ho svým tělem neruší
Hitec Aurora 9X
-
were
- Kontaktovat uživatele:
Me treba Letec za jedno zkouknuti stoji, ale kdyz to srovnam se starsimi filmy jako Aces High, Blue Max nebo Battle of Britain na ktere koukam tak jednou za mesic, tak je to pekna slabota.
Televizi nastesti doma nemame a slecna stejne jako ja nejradsi kouka na sci-fi, horrory nebo na letadla, takze nikdy neni problem na co koukat
Zrovna vcera jsme koukali na dokument o Handley Page Victor, koupil jsem ho nahodou v Datartu a ted shanim celou serii, ten dokument je totiz naprosto skvely - uzasne zabery a navic se nebali nechat celou tretinu bez komentare, takze jsou tam jen zabery z kokpitu pri startu, tankovani a pristani spolecne s odposlechem z radiokomunikace
Navic tam podrobne popisuji procedury pri nahazovani motoru apod., no proste parada
http://www.dvdedice.cz/dvd-filmy/dokume ... 2-i-66713/
Televizi nastesti doma nemame a slecna stejne jako ja nejradsi kouka na sci-fi, horrory nebo na letadla, takze nikdy neni problem na co koukat
Zrovna vcera jsme koukali na dokument o Handley Page Victor, koupil jsem ho nahodou v Datartu a ted shanim celou serii, ten dokument je totiz naprosto skvely - uzasne zabery a navic se nebali nechat celou tretinu bez komentare, takze jsou tam jen zabery z kokpitu pri startu, tankovani a pristani spolecne s odposlechem z radiokomunikace
Navic tam podrobne popisuji procedury pri nahazovani motoru apod., no proste parada
http://www.dvdedice.cz/dvd-filmy/dokume ... 2-i-66713/
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.