Je mozna zmena modu Eclipse 7 FM
Zmena modu eclipse 7
Zmena modu eclipse 7
Ahoj
(zmena plynu zleva _ vpravo)
semir píše:jasne, neni problem. je to aj v navode. treba rozobrat tx a prehodit aretaciu s neutralizaciou a v servisnom menu tx vybrat mode 1
Hmm, zajímavé. Pokud si dobře pamatuji, tak přímo v návodu je uvedeno, že pro změnu módu je třeba vysílač poslat do servisu. Dále v servisním menu, přestože se o něm návod z pochopitelných důvodů nezmiňuje, žádná taková možnost není. Tuto možnost nabízí až neautorizovaný sw od p. Palíka. Jestli to je teď u nových Eclips7 jinak, tak mně opravte.
Aleš
Re: Zmena modu eclipse 7
Co vím tak u Eclipse jedině v servisu(či u někoho kdo to dělá-když tak do pošty).Musí se provést HW změny.Samotný SW to neumí-až Optic.ZIVY píše:Ahoj
Je mozna zmena modu Eclipse 7 FM(zmena plynu zleva _ vpravo)
U Opticu stačí přehodit mechanicky aretaci plynu a neutralizaci druhého kniplu a pak dát SW jiný mód vysílače a je vymalováno.U Eclipse musí tohle zohlednit již při nákupu (mode 1 nebo 2-plyn napravo či nalevo) a nebo pak pracně předělávatsemir píše:ok, ja mam Optic, myslel som ze Eclipse je na tom rovnako. sorry za mylne info
- spellcross123
- Kontaktovat uživatele:
ales.zima píše:semir píše:jasne, neni problem. je to aj v navode. treba rozobrat tx a prehodit aretaciu s neutralizaciou a v servisnom menu tx vybrat mode 1
Hmm, zajímavé. Pokud si dobře pamatuji, tak přímo v návodu je uvedeno, že pro změnu módu je třeba vysílač poslat do servisu. Dále v servisním menu, přestože se o něm návod z pochopitelných důvodů nezmiňuje, žádná taková možnost není. Tuto možnost nabízí až neautorizovaný sw od p. Palíka. Jestli to je teď u nových Eclips7 jinak, tak mně opravte.
Aleš
jaxe dostanu do servisniho menu ?
Funstar 3D, o.s. max 46LA, electron 6, HS-422 Blade axi2204, REX4MPD,easy12yak 55, axi2212, rc
Re: Zmena modu eclipse 7
ZIVY píše:Ahoj
Je mozna zmena modu Eclipse 7 FM(zmena plynu zleva _ vpravo)
Je to tak jak píše arda mod 1 nebo 2 si musíš vybrat již při koupi. Další změny modu
3 nebo 4
lze jedině udělat v servisu u Hnízdila nebo přímo Pelikána.(cena cca 600Kč) S tím, že nepřijdeš
o záruku a nebo pak SW pomocí modulu od Palíka, ale to také nejde u všech TX.
arda1 píše:V tý anketě jsou fakt fundovaný odpovědi![]()
![]()
(3x ano lehce doma) ať dotyční napíšou jak
Já jsem schválně prolez celej manuál a o módech tam nic neni.To aby se páčka chovala jako plynová je opravdu jen o odstanění pružiny a přendání plíšku z jedné strany na druhou kde je pro ni taky připravené místo,ale zařídit aby i funkce byli přiřazeny to půjde jedině zásahem do vysílače.Nechce se mě ho zas celého kvůli tomu rozšroubovat, ale tak teoreticky pokud je k poťákům přiveden vodič jako že myslim že ano tak to stačí "přendat" z jednoho poťáku na druhý a je to vyřešené.O záruce mě nepiště
Kabriolin píše:arda1 píše:V tý anketě jsou fakt fundovaný odpovědi![]()
![]()
(3x ano lehce doma) ať dotyční napíšou jak
Já jsem schválně prolez celej manuál a o módech tam nic neni.To aby se páčka chovala jako plynová je opravdu jen o odstanění pružiny a přendání plíšku z jedné strany na druhou kde je pro ni taky připravené místo,ale zařídit aby i funkce byli přiřazeny to půjde jedině zásahem do vysílače.Nechce se mě ho zas celého kvůli tomu rozšroubovat, ale tak teoreticky pokud je k poťákům přiveden vodič jako že myslim že ano tak to stačí "přendat" z jednoho poťáku na druhý a je to vyřešené.O záruce mě nepiště
![]()
Ano je to o tom, že se to tam musí přeletovat. Jenom vědět co a kam, aby ti pak
chodily všechny trimry a mixy tak jak mají.
No, řekl bych, že tohle vlákno se trochu zamotalo a pletou se tu dvě různé věci (respektive vysílače). Původní dotaz zněl, zda se dá u vysílače Hitec Eclipse 7 dodatečně změnit mód (plyn vpravo nebo vlevo). Správná odpověď je - nedá! Odpovědi typu 'není problém' se netýkají výše uvedeného vysílače, ale zřejmě Optica6. O tom, že se u Eclipsy7 nedá mód změnit, hovoří originální manuál na straně 6, pravý sloupec zhruba uprostřed stránky. Tentýž text byl doslovně přeložen i v českém návodu. Stejně tak text, cituji:
* Dodávána v módu:
1 a 2 (nelze měnit)
který jsem právě opsal z webu RCM Pelikán, je výmluvný.
BTW: jestli někdo opravdu nutně potřebuje servisní menu, mohu postup poslat e-mailem. Ovšem výhradně na jeho vlastní nebezpečí, ne že mi pak bude vyčítat že přišel o všechny modely v paměti
Aleš
* Dodávána v módu:
1 a 2 (nelze měnit)
který jsem právě opsal z webu RCM Pelikán, je výmluvný.
BTW: jestli někdo opravdu nutně potřebuje servisní menu, mohu postup poslat e-mailem. Ovšem výhradně na jeho vlastní nebezpečí, ne že mi pak bude vyčítat že přišel o všechny modely v paměti
Aleš