stretavka helimaniaci SC a okolie

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Erich001

#76 Příspěvek od Erich001 »

[b]fjuser
aky mas prosim ta dosah s DX6i a aky prijimac pouzivas?
[/b]
T-rex Spektrum
papaya

#77 Příspěvek od papaya »

Cua aky mam dosah? nikdy som jeho limit neskusal. Mam 6200 a 6100
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
Erich001

#78 Příspěvek od Erich001 »

ahojte nadsenci ako ja.
taky dotaz : nalietame ked je vonku teplo?
T-rex Spektrum
Erich001

#79 Příspěvek od Erich001 »

to sem uz nikto nechodi?
T-rex Spektrum
jeeff
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od jeeff »

Este cakame na lepsie pocasie, teraz v tejto zime lietat nikto nebude ;-)

Ja mam aktualne Protosa u Smidovica v Trnave, povodne som mu ho dal len na kontrolu a udrzbu, nakoniec som sa ale rozhodol ze ho rovno necham prerobit na bestui s bezpadlom, som zvedavy ako to bude lietat.

Inak ciel na zimu som mal zaletiet cuvanu osmicku, toto mi ale totale nejde a kedze to ani Smidovic vraj dobre nevie tak to teraz skusam v inverte chvostom ku mne. Celkom dobre sa to trenuje v Phoenixe vramci Hover training kde vrtulnik drzi vysku a to mi ide o nieco lepsie. Este tak pol roka treningu a potom to skusim aj s Protosom ;-)
Goblin 700, Protos 500, Strider 250 FPV Racer, Futaba T14SG
www.rcklubsenec.sk
papaya

#81 Příspěvek od papaya »

cau jeeffo neviem ci si si vsimol ale blizko nasho "letiska" vyrasta pole slnecnych kolektorov... asi by som sa mal naozaj dobre naucit lietat, pad na nejaky kolektor by ma prisiel pekne draho. :lol: :lol: :lol:
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
jeeff
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od jeeff »

No do kelu, ja som bol naposledy lietat niekedy v decembri a to sa tam este nic nedialo.

Stavaju to na oboch stranach?
www.rcklubsenec.sk
papaya

#83 Příspěvek od papaya »

nie sme zatial v pohode, to pole kolektorov vyrasta hned vedla cesty, v zadu nic nerobia, zatial....
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
jeeff
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od jeeff »

Otazne je dokedy, lebo dnes nikto nestava male instalacie slnecnych elektrarni, ked sa to stava pre biznis robi sa to na velkej ploche.

Ale berme to zatial pozitivne, aspon na "letisku" budeme mat zdroj elektriny ;-)
www.rcklubsenec.sk
tomanos
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od tomanos »

Tak nám tu debata zasa ožíva :wink: . Ja som to už nevydržal a bol asi pred troma týždňami na letisku v TT. Lietal som ešte s pádlami, ale minulý týždeň som už nahodil beasta aj ja. Sedel som nad tým asi 5 hodín, ale zvládol som to 8) . Testoval som zatiaľ len doma na dvore a tak neviem posúdiť zmenu. Základ v túto chvíľu je, že to funguje 8). Keď sa počasie umúdri, tak vybehnem na letisko do TT na zálet.

Zisti kto vlastní tie kolektory. Dohodneme sa s ním, že ak poskytne elektrinu, tak mu to neporozbíjame :lol: .
jeeff
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od jeeff »

V trojkovej verzii Phoenixu (zatial len Beta, ale fici celkom dobre) sa da zapnut bezpadlo T-Rex 3G. Skusal som s tym nieco polietat a sprava sa to asi tak rozdielne ako je lietanie s klasickym hornoplosnikom a akrobatom.

Padlovy vrtulnik v zakrutach ako keby ma urcitu zotrvacnost, kdezto bezpadlo ako natocis tak ide. Je ale mozne, ze bestia sa sprava inak ako to Alignacke 3G. Zatial mam z toho take zmiesane pocity, je to asi o zvyku. Uvidim aka bude realita.

Uz aby bolo pekne slnecno bezveterno, 25 stupnov ;-)
www.rcklubsenec.sk
tomanos
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od tomanos »

Tiež som zvedavý ako to bude fungovať. Na dvore, kde je priestor asi 5x5 metrov som skúsil len nejaké polohovky a presuny. Takže o testovaní sa hovoriť nedá. Bol to ozaj len hrubý test toho, či to poletí 8).
papaya

#88 Příspěvek od papaya »

vidim ze kazdy nieco investoval tuto zimu, ja som nevydrzal a pustil som sa do stavby quadrocoptera, ktory sice tak skoro nebude, ale to nevadi. Paci sa mi jeho stabilita, mozno konecne miniem aj prvu baterku inak ako na nabijacke , ked ju vybijam. :-))) Vidim ze tento rok bude naozaj zaujimavy, budu sa testovat a zalietavat nove veci. Celkom sa uz tesim na marec.
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
papaya

#89 Příspěvek od papaya »

jeff budeme pevne dufat, ze tie instalacie solarnych panelov maju rozplanovane do etap na dlhe obdobie a ze 1uz skoncila.
Inak rozmyslal som, ze by sme im mohli ponuknut barter, oprasovanie kolektorov za moznost tam chodit lietat a zasuvku :-))))
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
jeeff
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od jeeff »

fjuser: ja som tiez nevydrzal a Quadrocopetra si objednal z www.kkmulticopter.kr, mam Micro MultiCopter. Mam este starsiu verziu s cervenou doskou. Neviem ako ta nova, ale cervena nechce hnusa nabehnut pri nizkych teplotach (regulatory len pipaju).

Inak oproti vrtulniku je to totalne lenive v piruete, takze som to uz 2x rozbil pri osmickovani (otaca sa to proste prilis pomaly). Vzdy ale stacilo len vymenit nove vrtule a zalepit ramena ;-)

Kvoli zime som s tym ale este poriadne nelietal, raz som bol v hale ale ze by ma to nejako nadchlo sa neda povedat.
www.rcklubsenec.sk
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“