-DX7 už je má - mimochodem prodávám DX7SE - nechceš?hOOrNeT píše:u jakejch rádií můžu tyhle mixy čekat? Začíná to někde na T8FG, aurora a víš?
Sčítání vysílačů 2011
- stačí a taky to tak používám - jde jen o to, že DX6i ač tyto mixy má volba Aileron->Throtle a Elevator->Throtle ač jde zvolit, je nefunkční a bez účinku - psal jsem dokonce na Spektrum, že to mám asi vadné a odpověděli mi, že moje vysílačka funguje správně a mixy do plynu nejsou funkční.AdamProg píše:A nebo na mix cyklika->plyn staci dva volne mixy. Ale taky me nenapadlo, ze je na to specialni mix.
Daniel -
Thank you for contacting Horizon Hobby Product Support. The Spektrum
DX6i does not allow mixing to the Throttle channel, your radio is
working properly.
If you should need further assistance regarding this issue please reply
to this e-mail for additional support. If you need assistance in the
future, please feel free to e-mail us at productsupport@horizonhobby.com
or you may also contact us toll-free at 1-877-504-0233. Make sure to
visit our web site at http://www.horizonhobby.com to see all of our
newest products!
Thank You,
Daniel
Horizon Hobby
Product Support Team
4105 Fieldstone Rd
Champaign IL 61822
1-877-504-0233
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Howking píše: - stačí a taky to tak používám - jde jen o to, že DX6i ač tyto mixy má volba Aileron->Throtle a Elevator->Throtle ač jde zvolit, je nefunkční a bez účinku - psal jsem dokonce na Spektrum, že to mám asi vadné a odpověděli mi, že moje vysílačka funguje správně a mixy do plynu nejsou funkční.
Hmm, tak to neni dobra zprava
Jeste si to zkusim nastavit. Ale docela bych tomu veril, v Dx6i jsou ty mixi nejake cele divne promichane. Jednou jsem nastavoval CCPM90(nebo jak se to jmenuje) a pokus, omyl, jsem zjistil ze staci jeden mix(Mix na Aux mixoval zaroven i Aileron), no divim se ze pokud to ma byt vychytavka proc to neni v manualu, a jestli je to bug, proc to neopravej
PS: Tady jsem o tom pomotanem mixu psal http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=31714&postdays=0&postorder=asc&start=30#431547
Tak z těch mixů nejsem moc moudrý. Jsme v menu mixu plynu do klonění a klopení a jsou tam dvojí hodnoty rate 1 a rate 2...což jsem pochopil jako možnost nastavení různých hodnot na obě strany klopení či klonění. Hodnoty jdou nastavit v rozsahu od -100% do 100%. Vůbec však netuším jaké hodnoty bych měl dát a od čeho jsou odvozeny.
- to si odhadneš podle uší, aby otáčky byly stejné i při back-front a side flipech. Já tam mám pro Protose 12% výchylek od středu do plynu a pro T-rex 250 mám 6%.lexlutor píše:Tak z těch mixů nejsem moc moudrý. Jsme v menu mixu plynu do klonění a klopení a jsou tam dvojí hodnoty rate 1 a rate 2...což jsem pochopil jako možnost nastavení různých hodnot na obě strany klopení či klonění. Hodnoty jdou nastavit v rozsahu od -100% do 100%. Vůbec však netuším jaké hodnoty bych měl dát a od čeho jsou odvozeny.
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Ne pro govenor s plynem nesmíš hýbat ani křivkami ani mixy. Tohle je řešení čiste pro lítáni na křivky. Nastavíš si Aile->Thro +12,-12 a Elev->Thro +12,-12 (to mínus je tam proto že i když jdeš s kloněním a klopením doleva a dolů, tak do plynu chceš přidat)
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
OPR píše:Za prvé ...... Jště že takovýhle blbostěmne vůbec nenapadjí - jako třeba přetáčet vrtulník boudou dolu.
Tudíž nemusím řešit mixování cykliky se štávou co leze skrz regl.
A za druhý ......... governor je mooooc fajn věc.
No ono je to vubec asi nejcitelnejsi pri piroflipu
Tam aby to zustalo na krivkach stejny tak bych fakt musel namixovat jak cykliku tak i vrtulku do plynu jak psal zdzd.
Zvlast treba u nas co tento prvek nezvladaji zdaleka dobre, je to o to citelnejsi a pokles evidentni, pri slabych baterkach skoro kriticky.
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
psena píše: No ono je to vubec asi nejcitelnejsi pri piroflipu![]()
Tam aby to zustalo na krivkach stejny tak bych fakt musel namixovat jak cykliku tak i vrtulku do plynu jak psal zdzd.
Zvlast treba u nas co tento prvek nezvladaji zdaleka dobre, je to o to citelnejsi a pokles evidentni, pri slabych baterkach skoro kriticky.
Jo .......... neni nad to lítat přez možnosti .....
- Screwball671
krtek2k píše:Třeba Petr Novotný lítá elektriku jen na křivky, a pochybuju že by to takhle řešil.
...a nejen elektriku, myslím že křivky lítaj většinou všichni tihle mistři 3Dčkaři a governory nepoužívaj.
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant