Heli HK-450 z HC II.

Vrtulníky do velikosti 450
Zamčeno
Zpráva
Autor
meduza666666

#1381 Příspěvek od meduza666666 »

Myslím, že ten kříž už můžeš v klídku zahodit.
Já jsem mýho včera Vozemboucha zase rozstřelil. Mám ho cca 2 měsíce a už mám za sebou 5 crashu :)
Při představě, že by to byl opravdickej Align by na mě šly mdloby...
Ale díky HC mě ta rána přijde obvykle tak 10-15 USD, což mi kapsu neutrhne.
Nejlepší jsou ty obyčejný laminatový listy... Ty mám furt ještě původni... Ty přežijou snad všechno.
DaveLister

#1382 Příspěvek od DaveLister »

Souhlas, ten kriz sundej, v tedle fazi uz je spis na obtiz. Pristavat umis perfektne a pri crashi to stejne nic nezahrani.
Heli bude lepe ovladatelna. Akorat na psychice to moc neprida, ale to po par baterkach prejde :)
00Ja
Kontaktovat uživatele:

#1383 Příspěvek od 00Ja »

Moc hezky, na to, ze litas 14 dni :)
Kriz dej dolu, o tom zadna.
Pokud te nebavi trenovat viseni v ruznych polohach, zacni pomalu poletovat zleva doprava a zprava doleva. Casem ti to samo prejde na osmicky.
Idelani by bylo, kdybys predtim umel bezpecne viset aspon bokama k sobe.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#1384 Příspěvek od Nakadah »

Toz ja to zkusim sundat, jak se to zmeni. Ne ze by mi to extra vadilo, jenom je to s tim krizem takove neskladne :) Nak
shake13

#1385 Příspěvek od shake13 »

Ten kriz si este kludne nechaj. Nauc sa viset bokom z jednej strany aj z druhej a potom proti sebe. A az potom ho daj dole.
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander
DaveLister

#1386 Příspěvek od DaveLister »

Pokud nebudes viset kousek nad zemi kriz pri ztraceni kontroly nepomuze a pristavat budes stejne ocasem k sobe.
Heli se pri padu z vetsi vysky prevrati natolik ze se kriz ohne a rotor stejne pujde do zeme. Proc si teda nezprijemnit ovladani?
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#1387 Příspěvek od Nakadah »

Zkusim to sundat, jak se zmeni vlastnosti. Samotnyho me to zajima :) kdyby snad doslo k nehode tak mam jeste jedno kompletni HK v zaloze :lol: No kazdopadne bourani v planu neni, ty cervene listy by me mrzely. Viseni bokem chvilkami trenuju. Nak
meduza666666

#1388 Příspěvek od meduza666666 »

Nakadah píše: :) kdyby snad doslo k nehode tak mam jeste jedno kompletni HK v zaloze :lol:

Haha, taky jsem měl 2 komplety, ale ten druhej uz jsem skoro komplet zkanibalizoval :)
Mám teď objednaný uz skoro 2 měsíce 3 komplety po těch 10 dolarech, ale furt je nemají. Dám jim ještě týden a pak to radši stornuju, abych zbytecně neplatil clo. Ono se to zdá jako mega výhodný, ale je to hodně těžký a tudíž drahý na dopravu v porovnání se solo ND.
Ale asi si stejně ještě jeden komplet pořídím a postavím , abych měl s čím lítat, když ten druhej bude rozsekanej :) Zkusím tam dát to Mems gyro, jestli teda poznám nějáký rozdíl. Jinak HXT 900 jsou uplně v pohodě. Přežily zatím všechny moje pády. Na ocase mám nějáký rychlý digitál za 10 baků a to taky vcelku uspokojivě funguje.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#1389 Příspěvek od Nakadah »

To Mems gyro je uz hodne dlouho BK. Sem zvedavy kdy to vubec naskladni. Uz dlouho mam dojem ze se HC zmenilo v bidne cinske hrackarstvi. No ale venku je uzasne pocasi, takze to pujdu zkusit bez toho TRAPNEHO krize :lol: Nak
OPR
Kontaktovat uživatele:

#1390 Příspěvek od OPR »

Nakadah píše: ........ No ale venku je uzasne pocasi, takze to pujdu zkusit bez toho TRAPNEHO krize :lol: Nak

NAKu Tvoje zamindrákování nechápu.
koulinek
Kontaktovat uživatele:

#1391 Příspěvek od koulinek »

Nakadah píše:To Mems gyro je uz hodne dlouho BK. Sem zvedavy kdy to vubec naskladni.

To gyro už se podvakráte naskladnilo za poslední měsíc, ale je to do pár minut rozerané, tak to holt chce objednat na BK a ono to prifrci.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#1392 Příspěvek od Nakadah »

opr> pardon to neni mindrak :lol: ja jen rad popichuju experty. Aby si nemysleli ze snedli vsechnu moudrost sveta a jsou dokonali.

koulinek> aha tak to mi uniklo, protoze ho mam ve wish listu a zadny mail nepipnul ze by ho naskladnili. ASi vzdy jen vykryji BK objednavky.

No a jinak prvni let bez krize za mnou, musim rict ze se to snadneji drzi na jednom miste ve visu - neni potreba tolik korigovat. Obratnost neposoudim, prijde mi ze to reaguje porad stejne. Nak
Trias

#1393 Příspěvek od Trias »

Naku mam dotaz:
me s tím reglem mystery serva HD 1810 futr švitořej a s reg. Tower Pro jsou ouplně v klidu. Máš u mystery něco na odrušení nebo to jde i bez toho a záleží na servech. dík
koulinek
Kontaktovat uživatele:

#1394 Příspěvek od koulinek »

To Nakadah> Tak to si skontroluj že ho máš opravdu zatržený aby mail poslali neboť mě právě ty dva emaily došly, nebo si polaď antispam. Poprvé sem je chytnul skladem a vydrželi asi půlhodinu v dopoledních hodinách a podruhé sem je ani nechytnul a už byly zase BK :)
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
OPR
Kontaktovat uživatele:

#1395 Příspěvek od OPR »

Nakadah píše:....... ja jen rad popichuju experty. Aby si nemysleli ze snedli vsechnu moudrost sveta a jsou dokonali.

..........
No a jinak prvni let bez krize za mnou, musim rict ze se to snadneji drzi na jednom miste ve visu - neni potreba tolik korigovat. Obratnost neposoudim, prijde mi ze to reaguje porad stejne. Nak

Podívej, popichovat ty, co něco již mají za sebou a sám jenom viset je drobet divnej humor.
Ale proti guštu :?

Jinak ....... gratuluju k prvními úspěšnému letu bez kříže. Teď už to bude jenom lepší. :D
Zamčeno

Zpět na „Heli - do 450“