Dnes jsem byl na lovu v Hornbachu a předkládám výsledek. Pokud někdo není aluminiofetišista a netouží po tom, aby na letišti vydělával originál hákáčko z originál Align kufru, může se inspirovat.
V Hornbachu jsem zakopl o basu na vercajk mírně delší, než ostatní v regálu. Napadlo mě zavolat domů a nahnat manželku do dílny s metrem, míry vrtulníku naznačovaly, že by to mohlo vyjít.
Následující berte jako výsledek zhruba desetiminutového úsilí za pomoci daru přítele Dremela, štípaček a plátku pilky. Nic není ještě finálně začištěno, určitě dojde na nějaký suchý zip a kus molitanu, ale jde to!
Přihrádka na vodováhu se s výhodou použije na delší erzactaily:
Vrťas s oddělanou kabinkou vejde na chlup přesně, když se chytne sucháčem za podvozek a ocasní trubku, bude se s tím dát hrát fotbal. K tomu baterky, krabička na šroubky a krabička na nářadí a menší náhradní díly přijdou přilípnout taky na sucháč nebo do díry v molitanu:
Ve víku to chtělo vysekat část žebrování aby se vešla hlava a pádlo:
Na jeden grip bylo nutno obětovat kousek přihrádky ve víku, ale aspoň se basa nebude při prudké jízdě do kopce na letiště tlakovat

:
Zakopl jsem ještě o šikovnou krabičku na vrtulníkářský nářadíčko a drobnosti, Dremel taky zafungoval takže se v pohodě vejdou i kleštičky:
Cena lidová, basa za 549 dolarů českých i bez nápisu Align

. Nevýhoda jediná, když je to úplně prázdný, otevřené víko to převažuje. Ale to se vyřeší permanentní instalací nějaké molitanové přihrádky na baterky. Kdyby se člověk hodně snažil a vykašlal se na tu krabici na nářadí, dostal by tam při troše snahy i rádio (neřeším, neb mám rádio stejně v pultu). Jako bonus navíc - dá se na to na letišti sednout

.