Rozhodne bych sel do DX7, ma nekolik vyhod oproti DX6i a to nemluvim o vzhledu a o tom ze soucasti je lepsi prijmac a tim padem je to vlastne za stejnou cenu.
Vyvazeni je stejne spatne u obou, je potreba mit vyvazovak aby vysilacky visely rovne.
Baterie u DX6I tuzkove (vyhoda v pripade krize sehnat kdekoliv, ale teroreticky zdroj nebezpeci problemu s kontaktem)
Ovladani, DX6i scroll tlacitko... neni to spatny, ted si na to zvykam u DX8, ale obcas se dostat nekam do podmenu je zdlouhavy...DX7 me v tomhle vyhovovala.
Na sim pripojis oboje, ale DX7 ma lepsi nastaveni pro propojeni dvou vysilacek v rezimu Trainer.
A tak dale...je to proste vyssi rada radii, staci se podivat ze pred rokem stal set co ted stoji nyni 4800kc 9000kc. Dx6i slevnila od te doby o 500kc.
To jsou snad jasny ukazatele a nechapu jak nekdo vubec muze premyslet nad tim DX7 za tu cenu nevzit.
Je pravda, ze cena je temer stejna, ale nejde mi o penize. Kdybych vyuzil osmikanal, budu zase premyslet nad DX8, A9 ci T8FG. Spis mi jde o "komfort" vysilacky pri rizeni 4CH vetrone. Treba Filipa 600.
Jestli te nezerou penize, kup futabu t8fg, jr9503 nebo auroru.
Pocitani na kanaly uplne nefunguje. Nejde o to, jestli vyuzijes v letadle opravdu 6 nebo 9 kanalu, ale o vybave vysilacky. 6kanalovou vysilacku, ktera by umela vetrone nesezenes, protoze neexistuje, i kdyz by ti realne treba sest kanalu stacilo
Měl jsem dvě Dx6i, na jedné časem rupnul trim, na druhé zase trim a časem (ne mou rukou ale přece) i roller.
Dx7 jsem si zkoušel jen pár desítek minut, ale na první osahání mi přišla méně gumová než Dx6i.
RiMr píše:Měl jsem dvě Dx6i, na jedné časem rupnul trim, na druhé zase trim a časem (ne mou rukou ale přece) i roller.
Me naposledy prestal fungovat trim na vyskovce - sel jenom nahoru. Tak jsem to zabalil, ze to doma rozeberu. No a doma zase fungoval... To je na guwno tohleto....
Nuze takto...
Ja, jakozto rekreacni pilot s ambici letat parkrat do mesice 4CH vetrone (pokud pocasi bude prat), jsem se rozhodl pro DX7 a to z duvodu sirsich moznosti nastaveni (ac si nejsem jist, zda-li toho vyuziju)
Ted je tu otazka jaky typ DX7 vzit? Jestli klasicke, nebo verzi SE?