Helimaniacs Team Brno
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
settswat píše:A na kolikatou to vidite ja bych mohl klidne hned
Klidne muzes zacit. Kdyz tak to vem od te trati smerem k dalnici. Hromadky travy nedelej moc vysoky abychom pres ne videli na heliny.
My prijedeme na 14:00 jak se domlouvalo. Mozna uz to do te doby budes mit vsechno hotovy. No nevadi kdyz tak alespon zalitame.
Sakra dneska bude nádherně, třeba bude moct Peko už na 13.00. Co říkáš Peko? Škoda hodiny.
Když teď přijede Setswat taky s motrovou kosou, nepůjdeme už na 13.00. Než ten terén prohlídneme a vymyslíme co s tím tak bude hodina pryč a než začneme, tak přijede i Peko. Posunuli jsem to protože Peko byl jedinej s motorovou kosou a bez ní to nemělo smysl, ale teď když máme další, klidně bych jel už na 13.00.
Když teď přijede Setswat taky s motrovou kosou, nepůjdeme už na 13.00. Než ten terén prohlídneme a vymyslíme co s tím tak bude hodina pryč a než začneme, tak přijede i Peko. Posunuli jsem to protože Peko byl jedinej s motorovou kosou a bez ní to nemělo smysl, ale teď když máme další, klidně bych jel už na 13.00.
Naposledy upravil(a) Digis dne sob 05.03.2011 9:47, celkem upraveno 1 x.
- Standapass
- Kontaktovat uživatele:
Digis píše:Sakra dneska bude nádherně, třeba bude moct Peko už na 13.00. Co říkáš Peko? Škoda hodiny.
Ale jinak sem pro na 13 00 sem tam a budeme vymyslet.
Jeste jedna vec co nejaky hrabe, vidle, zapalovac
- Standapass
- Kontaktovat uživatele:
settswat píše:Digis píše:Sakra dneska bude nádherně, třeba bude moct Peko už na 13.00. Co říkáš Peko? Škoda hodiny.
Jeste jedna vec co nejaky hrabe, vidle, zapalovacmam vzit taky?
Vem i vidle a hrabě, já taky něco vezmu, jsou mezi náma možná lidi co doma nic takového nemají a nebo to dokonce neměli v ruce, tak jim to musíme půjčit. Čím míň lidí bude stát tím víc práce se udělá.
Digis píše:settswat píše:Digis píše:Sakra dneska bude nádherně, třeba bude moct Peko už na 13.00. Co říkáš Peko? Škoda hodiny.
Jeste jedna vec co nejaky hrabe, vidle, zapalovacmam vzit taky?
Vem i vidle a hrabě, já taky něco vezmu, jsou mezi náma možná lidi co doma nic takového nemají a nebo to dokonce neměli v ruce, tak jim to musíme půjčit. Čím míň lidí bude stát tím víc práce se udělá.
Prace je nejsmradlavejsi vec co znam
Digis píše:paveld píše:Prtka má u sebe kontakt na toho zemědělce ze Slatiny a já jsem dnes
na panském. Protože jsem machr, tak jsem zapomně mobil doma.
Digis má na mne čísílko do rachoty ( Uch vlastně taky), kdybyste měli chuť na café pod rotory v hangáru
Tolik hrnků ani nemáš
Pche, i si každý může vybrat barvu a velikost
Digis píše:Sakra dneska bude nádherně, třeba bude moct Peko už na 13.00. Co říkáš Peko? Škoda hodiny.
Peko může bohužel až na 14 hod. Ale začít se dá i beze mě. Teď jsem dodělal poslední nastavení na LA700, namontoval jsem listy a odpoledne to s ní jdu posekat. Nebo jste snad někdo myslel jinou motorovou "kosu"?
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
peko.cz píše:Peko může bohužel až na 14 hod. Ale začít se dá i beze mě. Teď jsem dodělal poslední nastavení na LA700, namontoval jsem listy a odpoledne to s ní jdu posekat. Nebo jste snad někdo myslel jinou motorovou "kosu"?
........ hlavně to nezapomeň zdokumentovat