Helimaniacs Team Brno

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
UCH

#4936 Příspěvek od UCH »

peko.cz píše:
Digis píše:Sakra dneska bude nádherně, třeba bude moct Peko už na 13.00. Co říkáš Peko? Škoda hodiny.

Když teď přijede Setswat taky s motrovou kosou, nepůjdeme už na 13.00. Než ten terén prohlídneme a vymyslíme co s tím tak bude hodina pryč a než začneme, tak přijede i Peko. Posunuli jsem to protože Peko byl jedinej s motorovou kosou a bez ní to nemělo smysl, ale teď když máme další, klidně bych jel už na 13.00.

Peko může bohužel až na 14 hod. Ale začít se dá i beze mě. Teď jsem dodělal poslední nastavení na LA700, namontoval jsem listy a odpoledne to s ní jdu posekat. Nebo jste snad někdo myslel jinou motorovou "kosu"? :lol:

A že jsem tak smělý, kde to budeš zalítávat? Můžeme mrknout?
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
Penax

#4937 Příspěvek od Penax »

settswat píše:Nepojede nahodou nekdo do Helimanie? Ze by mi tam kupil ty uhlikovy vzpery na 450 pro? Pokud ne tak se svet nezbori :) spis ja z kvality HK a jejich vzperach ktery jsou kazda jina :D 8) 8)

S tim HK uz si snad ze me delate kozy. Ty si neumis ani prizpusobit blbou vzperu ? To musite okamzite vsechno menit a valit do Helimanie pro Align dily ? No konec koncu jsou to vase penize. Ale jestli nekdo nekdy budete neco vyhazovat, tak to prosim hodte po me.
S pozdravem FA - Penax & Veteš
settswat

#4938 Příspěvek od settswat »

Penax píše:
settswat píše:Nepojede nahodou nekdo do Helimanie? Ze by mi tam kupil ty uhlikovy vzpery na 450 pro? Pokud ne tak se svet nezbori :) spis ja z kvality HK a jejich vzperach ktery jsou kazda jina :D 8) 8)

S tim HK uz si snad ze me delate kozy. Ty si neumis ani prizpusobit blbou vzperu ? To musite okamzite vsechno menit a valit do Helimanie pro Align dily ? No konec koncu jsou to vase penize. Ale jestli nekdo nekdy budete neco vyhazovat, tak to prosim hodte po me.
S pozdravem FA - Penax & Veteš

Dovezu ti je ukazat a uvidis sam ze s tim nejde nic delat
peko.cz

#4939 Příspěvek od peko.cz »

UCH píše:A že jsem tak smělý, kde to budeš zalítávat? Můžeme mrknout?

Pokud přijdeš odpoledne na brigádu, tak tě potom skásnu o vstupný a můžeš se i podívat :lol: :lol:
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
Digis
Kontaktovat uživatele:

#4940 Příspěvek od Digis »

Tak už mám nachystaný hrábě, motyku na skopnutí nerovností, lopatu a holinky. :)
Penax

#4941 Příspěvek od Penax »

peko.cz píše:

Pokud přijdeš odpoledne na brigádu, tak tě potom skásnu o vstupný a můžeš se i podívat :lol: :lol:

Uz mam nachystany prenosovy vuz a veskerou audiovizualni techniku.

Obrázek
Standapass
Kontaktovat uživatele:

#4942 Příspěvek od Standapass »

Mohu zapůjčit : 1 Kolečka, 2 lopaty , 1 rýč , 2 hrábě. Ovšem vše na ruční pohon. vysílače jsem ztratil. Dejte vědět a já to nachystám. :wink:
HTC evo3d
psena
Kontaktovat uživatele:

#4943 Příspěvek od psena »

Ja taky muzu az na 14hodin , nemuzu zene menit plany...jedem nekam na obed a nakoupit.
Ale nevim jak vam ta prace bez myho vedeni pujde... ale dobre vam tak, nemate menit to co bylo jednou domluveno. :)
UCH

#4944 Příspěvek od UCH »

peko.cz píše:

Super, beru.
Myslíš že na tom novým letišti to už bude na zálet takový nádhery vhodný? Staré letiště nebo závora by byly asi lepší..
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
Digis
Kontaktovat uživatele:

#4945 Příspěvek od Digis »

psena píše:Ja taky muzu az na 14hodin , nemuzu zene menit plany...jedem nekam na obed a nakoupit.
Ale nevim jak vam ta prace bez myho vedeni pujde... ale dobre vam tak, nemate menit to co bylo jednou domluveno. :)

Neměníme, byl to jen dotaz, ale jak vidím tak to necháme na původních 14.00, tak že ti co pojednou na 13.00 zvládnou si dát na letišti v klidu pár baterek
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#4946 Příspěvek od gamer007 »

To Psena: Ty jsi koupil DX8 jen TX? Já jen jestli máš možnost vyzkoušet těch 11ms. Ono je to fakt znát. Ted jsem to zkoušel na T600 s DS610, dal jsem 22ms a chod serv je takový hrubý. Jak tam ale pípnu tech 11ms tak jdou krásně hladce a příjde mi že je poznat i rychlost. A co lítáš ve 450ce za RX? Nevim jistě jestli moje problémy a pády nezpůsobuje oranžáda...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
RomanAll

#4947 Příspěvek od RomanAll »

u zavory krasne teplicko, kdyby se hodil dalsi par
ruk na hrubou praci, jsem pripraven, akorat
neznam lokaci.
T-Rex 450 Pro
Futaba T8FG
error414
Kontaktovat uživatele:

#4948 Příspěvek od error414 »

jedu k zavore at si zalitam a ve 2 na placku
Logo 600 + spirit
Standapass
Kontaktovat uživatele:

#4949 Příspěvek od Standapass »

Ahoj. Že já vůl na to hrabal. Při dotahování gripů jsem zalomil šroub do hřídele. A víte kde jsem ???? V Prd……………. Ano protože jsem celou so a ne v práci a v manii jsou až v pondělí.A to jsem chtěl na tajno trénovat. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
HTC evo3d
Standapass
Kontaktovat uživatele:

#4950 Příspěvek od Standapass »

Paveld . No tak je půl šesté a maniaci asi ještě makají. Nikdo zde není .No zdá se že jsme na tom dnes vydělali. Na panským ale za che che. . Bude na hřídel.S
HTC evo3d
Zamčeno

Zpět na „Kluby“