Ninja 400 3D, 7ch
Mikelo píše:Jedne chytřejší jak druhej, přitom někteří neumí ani základy pravopisu.
Tak si založte taky firmu a dělejte to správně. Nebo napište patřičným vohnoutům co si o tom myslíte. Tady jenom hubou mlátíte slámu jak staré babky na zastávce vesnického autobusu.
Moc se omlouvam za pravopisne chyby, mam problem s pravopisem, sorry.
Ale za nazorem si stojim, typ reklam ala Horst Fuks, podle me neni uplne fer, a nepsal sem to sem jen pro pokec wohnoutu, ci zmrdu, ale abych treba varoval zacatecniky pred podvodnymi nabidkamy, a aby nestudovali materialy jen z jednoho zdroje, a trochu u toho premysleli.
Hold vsihni nejsme bozi, jako ty, nebo lidi z rckingu
Mikelo píše:Jedne chytřejší jak druhej, přitom někteří neumí ani základy pravopisu.
Tak si založte taky firmu a dělejte to správně. Nebo napište patřičným vohnoutům co si o tom myslíte. Tady jenom hubou mlátíte slámu jak staré babky na zastávce vesnického autobusu.
Ale, ale - ty jsi mi ale nějak nakopal zadek - se asi týden z toho nářezu nevyspím.... smekám klobouček.......
NEBE - PEKLO - RÁJ (...prej zlatá prostřední cesta
...)
T-rex 500 CF-> po ráně ->GF
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro)
AURORA 9
Kenny McCormick píše:Niesom si celkom isty, jeden z vrtulnikarov tuna zacinal so SkyArtec.
Myslim ze Blesk a model bol Wasp V3.
Najviac by vedel k tomu povedat on, ked zbada tuto temu, snad sa ozve.
Poskuloval som po wasp, dnes som rad ze ju nemam.
Měl jsem WASP 2 (variantu bez rádia), nikdy doopravdy neletěl.
Plastové díly praskaly už při křivém pohledu (možná to 10 let někde leželo na sluníčku). Stačilo ve výšce 10 cm rychle stáhnout plyn a tahle "rána" znamenala zlomenou tu centrální nesmyslnost, čili 260 Kč, úplně rozebrat a znovu postavit. Pokud během dotáčení rotoru zlomeného vrtulníku zavadil list o zem, tak i nové lupení (cca 300 Kč), držení lupení (asi 150), osa držení lupení, rozlepená deska cykliky atd.
Zlatý Hákáčko ...
OrDa píše:........ Zlatý Hákáčko ...
Když jsi to takhle hezky nakousnul........
WASPe jsem nikdy neměl proto nemohu soudit ale u tohohle RTF setu o co se tu hádáme
to má alespoň jeden význam pro začátečníka - naučí se býti sám sobě machanikem rychle a snadno a pokud něco zmrví a rozstřelí to na kousííííčky - oprava ho bude stát "směšný peníze" a nebo koupí rovnou celou novou stavebnici..
...)
AURORA 9
AURORA 9
OrDa píše:1ondra9 píše:OrDa píše:........ Zlatý Hákáčko ...
ale myšleno nějaká ta GT verze ...
A proč GT? U plastikáče stačí povyměňovat osy a hřídele za opravdové. A nevím, jestli je má ta GT verze lepší.
řekl bych že také ne ......... i majitelé GTéček měněj jak vzteklí....
spíš jsem měl pocit že tu kovovou hlavu by se už mohl naučit dělat.......
mám zkušenost s HK 500GT (které jsem pomáhal stavět)a tam tedy se jim to opravdu nepovedlo (celá rotorová hlava byla docela dost nepřesná s vůlema)
plastovou verzi neznám........
ale je možný že už maji nějakou lepčí variantu bez těch nepřesností ....
...)
AURORA 9
AURORA 9
Tak mi spadla čelist. Téma na Ninju 400 jsem našel až nyní. Jsem naprostý začátečník, který chce společně se svým synem proniknout do létání s vrtulníkem. Musím přiznat, že jsem už málem objednal. Po přečtení příspěvků měním názor a ještě se pokusím načerpat, co nejvíce informací. Máme zvládnutý 3 kanálový koaxiál Syma 032. I když to bude z pohledu zkušených mazáků srandovní, udělal nám spoustu radosti. Nyní jsem přemýšlel o 4 kanálu Waltera V200D02. Když jsem ale po dlouhém hledání narazil na Ninja 400, vzplanulo u mě absolutní nadšení (parametry, simulátor...). Budu vděčný za radu, jaký stroj tedy pořídit, aby jsme se po zmiňovaných 2 měsících nezklamali.
Dík,
Monty
Dík,
Monty
- DaveLister
MontyP: Pokud chcete nejakou hracku tak nejaky 4 kanal, urcite ale bude nejaka lepsi volba jak walkera.
Pokud to myslite vazne tak nejaky 6kanal, treba HK450GT pro zacatek nebude spatny... Ale u tedle moznosti si ujasnete ze se tomu opravdu chcete venovat, ze na to mate trpelivost apod. Tady to nefunguje tak ze se to vybali a leti se..
Pokud to myslite vazne tak nejaky 6kanal, treba HK450GT pro zacatek nebude spatny... Ale u tedle moznosti si ujasnete ze se tomu opravdu chcete venovat, ze na to mate trpelivost apod. Tady to nefunguje tak ze se to vybali a leti se..
Naposledy upravil(a) DaveLister dne čtv 25.11.2010 19:48, celkem upraveno 2 x.
- DaveLister