Penax píše:Videl bych to na 13:00, na Komete.
A tady je LA 700 - Pekuv mazlicek.
http://www.youtube.com/watch?v=3jvp0fIeAeM
Tož pěkné
Congratulation !
Penax píše:Videl bych to na 13:00, na Komete.
A tady je LA 700 - Pekuv mazlicek.
http://www.youtube.com/watch?v=3jvp0fIeAeM
Digis píše:Zjistil jsem, že pro mě nemá absolutně smysl dát o víkendu třeba 4 baterky a pak zase týden nebo 14 dní nic. Jak to praktikuju celou zimu. Nikam nepostoupím akorát to občas rozbiju. Každej týden se snažím získat jistotu, kterou pak přes týden ztratím. Prostě lítat v zimě je pro mě absolutně k ničemu a už je mě trapně, celou zimu furt viset. Alespoň že můžu dělat něco pro tým. Připadám si trochu jako nehrající kapitán v tenise, všude s váma, udělám co je třeba, ale lítat nebudu.
Dokud nebudu moct lítat i přes týden a postoupit dál, tak na to prdím.
Penax píše:Digis píše:Dokud nebudu moct lítat i přes týden a postoupit dál, tak na to prdím.
Vyborne, takze za kolik me prodas tu tvoji 600-stovku a maketu ?
Hele Digis, hlavne klidek. Ja jsem na tom prece uplne stejne jak ty.
Ba naopak, ty mas alespon za barakem pole, ja jen Visoparcik.
prtka píše:Penax píše:Digis píše:Dokud nebudu moct lítat i přes týden a postoupit dál, tak na to prdím.
"Pomoc Láďo " asi odkládám Augustu. Nevím , jak to ti kluci šikmovoký dělají ale strojek do obalu nedostanu ani náhodou. Třeba dělají čyřstovku
Ta by tam sedla.
prtka píše:..."Pomoc Láďo " asi odkládám Augustu. Nevím , jak to ti kluci šikmovoký dělají ale strojek do obalu nedostanu ani náhodou. Třeba dělají čyřstovku
Ta by tam sedla.
error414 píše:prtka píše:Penax píše:Digis píše:Dokud nebudu moct lítat i přes týden a postoupit dál, tak na to prdím.
"Pomoc Láďo " asi odkládám Augustu. Nevím , jak to ti kluci šikmovoký dělají ale strojek do obalu nedostanu ani náhodou. Třeba dělají čyřstovku
Ta by tam sedla.
a mas tam uz svetylka a heli nastavenou aby drzela ocas v normal modu?