Helimaniacs Team Brno

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
settswat

#5026 Příspěvek od settswat »

UCH píše:Tak jak jste si kdo dnes zalítal?
Dalo se na Kometě? A co na novým letišti, Peko byl jsi tam s LA 700?
Já jsem dneska trpěl u tchýně na obědě, ale když jsem viděl jak je venku tak mi to vepřoknedlozelo až tak nevadilo :D
Naladil jsem Pekův pult na DX7 a je tu super, chtělo to jen půl hoďky brousit, vrtat atd.

Dneska spatny Kometa fucela, jedna baterka a stacilo nedalo se :(
prtka
Kontaktovat uživatele:

#5027 Příspěvek od prtka »

Já jsem dneska trpěl u tchýně na obědě, ale když jsem viděl jak je venku tak mi to vepřoknedlozelo až tak nevadilo :D
Naladil jsem Pekův pult na DX7 a je tu super, chtělo to jen půl hoďky brousit, vrtat atd.

I na Komeťě fučák jako prase. Dvě baterky byl průměr. Taková trápená.
Error závada na smykátku, Penax polítal tradičně nejvíc :D
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
Penax

#5028 Příspěvek od Penax »

Dalo se na Kometě? ...

Na Komete ja, Prtka, Error, Scaly, Settswat. Kazdej jsme dali nejakou tu baterku v peknem fucaku bez ztraty bodu. Error mel na Logu prasklou paku soupatka vrtulky tak tomu moc nedal. Ja zalitl toho sveho paskvila. Uz jsem nemel pricnou hridel, tak jsem nasadil Copteru plastovy rotor z kitu HK-450 CCPM.
Obrázek
V zivote jsem nemel snad vetsi strach. Boze za 9.99$ celej drak. :roll:
scaly

#5029 Příspěvek od scaly »

Tjn, když jsi to roztáčel radši jsem stál bokem a za tebou :D přecejenom plast není kov a ještě k tomu HK...respekt :D

Fučák byl solidní, takovej nárazovej až... i ta T600 pěkně poskakovala
Easy copter*, MD 500 Hughes-4ch*, Free spirit*, Honey Bee v2, maketa Augusty*- T-rex 450 sport+DX6i, T-rex 600ESP FBL microbeast

Obrázek
peko.cz

#5030 Příspěvek od peko.cz »

Dnes jsem měl jen hodinu osobního volna těsně před setměním, takže jsem jel na "svůj plácek" a tam provětral Logo500. Po druhé baterce jsem to sbalil :-( zima, tma, vítr a tak.
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
psena
Kontaktovat uživatele:

#5031 Příspěvek od psena »

Kuci, uff vratil jsem se z celodenni prace... a ctu tady zajimavy veci... treba ze maji listy Curtise Youngblooda za 3 dolary podobne.. jeste vic me prekvapilo, ze byly jeste 3 pary skladem (ale chtel jsem 5).
Tyhle listy bezne stoji kolem 40USD http://www.curtisyoungblood.com/raveinf ... .php?id=12
Bud je to superakce a budou bezva listy za pusu, nebo je to nejaka chyba na amainhobies a tim padem me snad aspon vrati penize....
Ty listy samozrejme na Trexe sednou...
error414
Kontaktovat uživatele:

#5032 Příspěvek od error414 »

psena píše:Kuci, uff vratil jsem se z celodenni prace... a ctu tady zajimavy veci... treba ze maji listy Curtise Youngblooda za 3 dolary podobne.. jeste vic me prekvapilo, ze byly jeste 3 pary skladem (ale chtel jsem 5).
Tyhle listy bezne stoji kolem 40USD http://www.curtisyoungblood.com/raveinf ... .php?id=12
Bud je to superakce a budou bezva listy za pusu, nebo je to nejaka chyba na amainhobies a tim padem me snad aspon vrati penize....

ja si spis myslim ze to bude neco jako ten muj cracknutej reflex, proste napodobenina, ale i kdyby to byla napodobenina tak 3 dolary jsou bezkonkurencni cena.
Logo 600 + spirit
psena
Kontaktovat uživatele:

#5033 Příspěvek od psena »

Tezko v obchode, kde prodavaji komplet sortiment od Youngblooda vcetna helin budou prodavat napodobeny listy pod jeho jmenem....uvidime. Sranda stala 400kc za 3 listy vcetne posty, takze je to za cenu tech laminatovek co prodaval Karel. Neni co ztratit....
prtka
Kontaktovat uživatele:

#5034 Příspěvek od prtka »

error414 píše:
psena píše:Kuci, uff vratil jsem se z celodenni prace... a ctu tady zajimavy veci... treba ze maji listy Curtise Youngblooda za 3 dolary podobne.. jeste vic me prekvapilo, ze byly jeste 3 pary skladem (ale chtel jsem 5).

ja si spis myslim ze to bude neco jako ten muj cracknutej reflex, proste napodobenina, ale i kdyby to byla napodobenina tak 3 dolary jsou bezkonkurencni cena.

vypadá to , že se někdo upsal v desetinné čárce.
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#5035 Příspěvek od gamer007 »

Ty jo, super nákup, to mě zajímá jestli ti je fakt za tu cenu pošlou. Kdyby jo, nepřenechal bys mi jeden pár za nějakou normální cenu?
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
paveld

#5036 Příspěvek od paveld »

JUUPÍÍÍ :D
6.3. jsem objednal hromadu nezbytností na MT od Indefinity-houby či jak se ti Tajvvánci menujou a včil to dorazilo :D :D
Koukám na Yůůtrube, jak na Vás Agáta v sobotu dohlížela, přehrabuji naprosto dokonale zabalený balíček a je mi zuper !
Škoda, že venku fučí a já hélielév si můžu tak akorát poletovat na simultátoru :roll:
Nepůjdem v týdnu zplanýrovat kousek plochy ?
Dnes zkusím dohnat zemědělce k přesnému vyjádření, co s džunglí a dám vědět via SZ.
Digis
Kontaktovat uživatele:

#5037 Příspěvek od Digis »

paveld píše:Nepůjdem v týdnu zplanýrovat kousek plochy ?

Plocha se zatím planýrovat nemusí, ale budeme muset trochu vyrovnat zem pod koberci. Tu ubrat a tam přidat.
psena
Kontaktovat uživatele:

#5038 Příspěvek od psena »

gamer007 píše:
Ty jo, super nákup, to mě zajímá jestli ti je fakt za tu cenu pošlou. Kdyby jo, nepřenechal bys mi jeden pár za nějakou normální cenu?

Ja si myslim, ze spis neposlou...asi je to opravdu chyba...treba se domluvime, ze poslou aspon jedny.
Kdyby dosly vsechny tri, ty bys fakt chtel jedny za normalni cenu?
Tedy za 800kc? :lol:
Ne, nekseftuju a listy vylitavam dost rychle :)
settswat

#5039 Příspěvek od settswat »

jde někdo někam kdy a kde
Digis
Kontaktovat uživatele:

#5040 Příspěvek od Digis »

settswat píše:jde někdo někam kdy a kde

Hele divochu, nevím jak u vás, ale tady je to stejný jako včera. Že by ti bylo včera na Kometě teplo? Dej si voraz a věnuj se rodině. :lol:
Zamčeno

Zpět na „Kluby“