MC 19 ?
MC 19 ?
Zdravim vsechny. Mam FX 18 a trochu me svrbi par volnych tisicovek v keseni...Libi se mi (vzhledove) MC 19. Co myslite, mam do ni jit, nebo je to stejny radio, ale v jiny krabici a za vic penez? Dik za Vase postrehy.
Záleží,kolik těch tisícovek v kešeni máš,ale myslím si,že MC19 je určitě dobrá souprava.Lítáme s ní 2 roky absolutně bez problémů.U letadel nedkážeš využít ani její možnosti.Jedině pokud bys vážně uvažoval o vrtulnících,tak potom by už bylo lepší uvažovat o MC 22,která má lepší software na vrtulníky.
Pokud v tvém okolí má někdo MC 19,zeptej se přímo jeho na zkušenosti.
Graupner je hold značka,kterou musíš zaplatit,ale také záruka kvality,kterou ověří jen praxe.Koupí MC 19 určitě chybu neuděláš.
Pokud v tvém okolí má někdo MC 19,zeptej se přímo jeho na zkušenosti.
Graupner je hold značka,kterou musíš zaplatit,ale také záruka kvality,kterou ověří jen praxe.Koupí MC 19 určitě chybu neuděláš.
Upřímě na MC19 jsem neslyšel mnoho pozitiv ale snad to již výrobce opravil jinak MC19 je oškubaná MC22. Pokud máš dost tisícovek na zbyt tak kup MC22S je to dobrý rádio za docela slušněj peníz.
PS: pokud vím někdo dělal v RC revue test na MC19 a bylo tam napsáno že je to vrtulníkářské rádio. Nevímn jak softwarově ale jen co jsem četl.
PS: pokud vím někdo dělal v RC revue test na MC19 a bylo tam napsáno že je to vrtulníkářské rádio. Nevímn jak softwarově ale jen co jsem četl.
-
kral_vzduchu
FX 18
Nevim, zdali MC19 bude oproti FX18 takove terno. FX18 ma na svoji cenu velmi slusne moznosti.
Zdravíčko z Brna!
makout píše:PS: pokud vím někdo dělal v RC revue test na MC19 a bylo tam napsáno že je to vrtulníkářské rádio. Nevímn jak softwarově ale jen co jsem četl.
Tak s tímto tvrzením bych si dovolil nesouhlasit. MC19 s tříbodovými křivkami prostě vrtulníkářským rádiem nazvat nelze.
Pro letadla mi však přijde dobrá. Další výhoda je např. pro lodičkáře či autíčkáře, že umí přímo tento typ modelů. Proto se třeba člověk při nastavování modelu torpédoborce nemusí zabývat tím, co s tou výškovkou nebo směrovkou. Softwarově je MC19 srovnatelná s MX16s. Akorát že MX16s má již 5-ti bodové křivky pro heli.
Aleš
Koukni sem, tady je návod v češtině
http://www.hobbyteam.cz/script/katalog.asp?idvyrobce=3
Já jí měl 2.roky, úplně v pohodě. Vše ,co sem potřeboval , šlo nastavit.

http://www.hobbyteam.cz/script/katalog.asp?idvyrobce=3
Já jí měl 2.roky, úplně v pohodě. Vše ,co sem potřeboval , šlo nastavit.
Na webu sem našel toto http://www.rc.xf.cz/index.html. Tak tam zkus napsat.Želivák píše:Mě se to nestalo, ale slyšel jsem o tom. Zkus kontaktovat RCservis , nebo prodejce. Možná to byla vada u prvních kusů.
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
MC-19
Tak jsem ji vcera prinesl domu, jako nahradu za FC-16. Puvodne jsem vahal mezi FX-18 a FC-18, ale nakonec zvitezil konkurenci Graupner.
Praskliny u tech koliku na nulovani kniplu jsem nenasel, tak to snad vydrzi.
Jinak FC-16 proti tomu vypada jako detska hracka, specialne kniply jsou u MC masivni, daj se ruzne nastavit (delka, tvrdost) a jdou skvele do ruky. Zacinam pomalu pronikat do taju progamovani.....
Praskliny u tech koliku na nulovani kniplu jsem nenasel, tak to snad vydrzi.
Jinak FC-16 proti tomu vypada jako detska hracka, specialne kniply jsou u MC masivni, daj se ruzne nastavit (delka, tvrdost) a jdou skvele do ruky. Zacinam pomalu pronikat do taju progamovani.....
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz