Přijímač na combat jakej doporučujete??
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
- georg
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj hele na http://www.rcservis.cz/ tam má přijímač 6 kanál za 720 ale je to GWS což si říkám jestli to má cenu a dá se to porovnat s Hitecem
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Modeláři Točná
georg píše:v tom testu vyšel velmi dobře
test je sice dobrej,ale realita jiná!!!!! kolega ho koupil a párkrát po odlétnutí spadnul,tento je asi tak akorát do haly!!!! kup Hitec 6 kanál,mám to asi ve třech letadlech a lítám na něho i 3,5ccm combat a vše ok i po pár kylech s kolegama!!
Vzlétnout můžeš,ale přistát musíš!!
Tak hurá do vzduchu!!!!!
letuschopné:Me 109 12,7ccm,Fokker DIIV 3,5ccm,ION +Pro Roton 400,IL-2 4,6ccm
Tak hurá do vzduchu!!!!!
letuschopné:Me 109 12,7ccm,Fokker DIIV 3,5ccm,ION +Pro Roton 400,IL-2 4,6ccm
Jednu dobu jsem měl v kombatu toho Hiteca (HFS 05*), ale po několika ranách bylo po něm (poškozený filtr) tak jsem se vrátil k osvědčenému REX4 a ten už má v kombatu 7 sezón a je OK. Do kombata to chce trochu odolnější přijmač hlavně ať má "tvrdou krabičku" Toho Hiteca po opravě teď používám ve větroni a v malých elektroletech.
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
georg píše:to je fuk záleží spíš na citlivosti tich přijímačů a já si myslim že tyto přijímače REX maj slušnou a u nás chlapi říkali že nemaj s nima problém já mám jen Hitec
jedinej Rx kterej mi pravidelne kope a to i bez zcela zjevny priciny je Rex5 plus (s ruznejma krystalama), ten "papirovej" Hitec mi prijde proste lepsi.