Helimaniacs Team Brno

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
Jurda
Kontaktovat uživatele:

#5146 Příspěvek od Jurda »

to prtka

To ti celkem závidím já byl včera na Ultrazvuku a dnes znova a dopadlo to tak že nám prcek neroste :( jsme v 34týdnu váha 1100g a Renča zustala ležet na JIP a čekáme předčasný porod císařem asi zítra tak jsem z toho rozhozen, pořád vše v pořádku a najednou mám být táta o měsíc dříve. Na lítání ted nemám náladu max tak do nemocnice a zpět a to jsem měl nastoupit zítra do práce místo toho jsem chtěl neplac volno a prý neexistuje a na dovolenou nemám nárok tak jsem ted smolil výpoved

Prostě když se daří tak se daří :(
DX6i,T-REX450 PRO,T-REX 600 ESP, PHOENIX RC v3,Micro Beast Version 2.0.0
Jurda
Kontaktovat uživatele:

#5147 Příspěvek od Jurda »

DX6i,T-REX450 PRO,T-REX 600 ESP, PHOENIX RC v3,Micro Beast Version 2.0.0
scaly

#5148 Příspěvek od scaly »

Prtka gratuluju. V roce se učí chodit, tak i vysílačku by už mohl držet a páčkovat :D
Easy copter*, MD 500 Hughes-4ch*, Free spirit*, Honey Bee v2, maketa Augusty*- T-rex 450 sport+DX6i, T-rex 600ESP FBL microbeast

Obrázek
Digis
Kontaktovat uživatele:

#5149 Příspěvek od Digis »

Jurda píše:to prtka

To ti celkem závidím já byl včera na Ultrazvuku a dnes znova a dopadlo to tak že nám prcek neroste :( jsme v 34týdnu váha 1100g a Renča zustala ležet na JIP a čekáme předčasný porod císařem asi zítra tak jsem z toho rozhozen, pořád vše v pořádku a najednou mám být táta o měsíc dříve. Na lítání ted nemám náladu max tak do nemocnice a zpět a to jsem měl nastoupit zítra do práce místo toho jsem chtěl neplac volno a prý neexistuje a na dovolenou nemám nárok tak jsem ted smolil výpoved

Držím palce ať to dobře dopadne a oba ať jsou v pořádku.
Penax

#5150 Příspěvek od Penax »

To Jurda:
Jurda drzim palce, neboj vsechno dobre dopadne.. S tim si doktori v dnesni dobe dovedou poradit. Neplaceny volno a dovolenou to znam. Ja kdyz jsem nemocnej musim si vzit dovolenou. Neschopenka u nas neexistuje. Denne zeru hafo prasku a vitaminu abych nebyl nemocnej a kdyz se prece neco najde, tak do sebe hazim po dvou hodinach paralen a prechodim to.
Na litani se ted vykasli. Bud se zenou. Beda jak te uvidim v patek v hale. :evil:
psena
Kontaktovat uživatele:

#5151 Příspěvek od psena »

Jurdo, to bude dobry uvidis...nam ve 20tym tydnu na velkym ultrazvuku rekli, ze holka ma vrozenou vadu plic (vyskyt 1:40000), ze poskozena plice je pres cely hrudni kos a srdce je vytlacene uplne napravo trupu....opravdu , mam tu jeste fotky. Rekli, ze je velmi nejste jestli se vubec dozije porodu a ze pokud ano, tak musi hned na riskantni operaci, protoze bude mit problemy s dychanim a ze doporucuji preruseni tehotenstvi.
Projel jsem net, nasel odborniky v USA a v Anglii, vythl maximum informaci, potom jsem nasel nase odborniky v Motole kam jsme jezdili snad kazdej tyden na konroly... az tesne pred koncem tehotenstvi se poskozena plice zacla sama zmensovat a nakonec se mala narodila bez problemu, vcetne dychani. Plice asi neni uplne v poradku a casem v pozdejsim veku asi bude nutna nejaka operace, srdce ma stale trosku posunute na stredu...ale evidentne ji to vubec nevadi a beha, ze ji vubec nestihame. :D
Doktori casto prehani, radsi se kryji tim, ze predhazuji krizove scenare, nastesti byly i vyjimky, kdy jsme naopak dostali podporu a nejaky optimisticky vyhled... zajimavy , ze optimisti vetsinou byli ti, kteri o nasi vzacne vade vedeli nejvic a meli s ni osobni zkusenosti.
No, docela chapu tve rozpolozeni...drz se, uvidis bude to OK.
UCH

#5152 Příspěvek od UCH »

To bude dobrý neboj, nás strašili 14 dnů před termínem s něčím podobným, prej že dítě není dostatečně vyživovaný atd.. a nakonec se nám císařem narodila holčina 3.8kg. Ono to vždycky nemusí být úplně pravda co to doktoři napovídaj, jen si kryjí záda aby to nepodcenili.
Držím palce.
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
prtka
Kontaktovat uživatele:

#5153 Příspěvek od prtka »

Drž se chlape. Já ještě taky nemám vyhráno ale musím to zatím zaklepat.
Nakonec to dobře dopadne. Uvidíš.
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
paveld

#5154 Příspěvek od paveld »

Byla u nás na návštěvě známá, narodila se jí na Obilném trhu holčička
900g. Teď je jí rok a vše OK. V Brně předčasné porody umí.
Neboj se, dobře to dopadne :D
Standapass
Kontaktovat uživatele:

#5155 Příspěvek od Standapass »

Jurdo vše bude v pořádku. Stále na nás čekají různé násrahy. Hold život není procházka růžovou zahradou. Jsem velice rád , že se zde schází super Helimaniacs Team Brno co nejen pomůžou ale i psychicky podpoří. Všem Dík Standa :wink:
HTC evo3d
Digis
Kontaktovat uživatele:

#5156 Příspěvek od Digis »

Koukněte na HF - Helimaniacs Fórum :cry:
Standapass
Kontaktovat uživatele:

#5157 Příspěvek od Standapass »

Prosím o názor popsaný na veřejném foru. Jde mi především o lidi , ktří se pravidelně a osobně setkávají v Brně. Děkuji . S.
http://www.helimaniacs.cz/ :roll:
HTC evo3d
UCH

#5158 Příspěvek od UCH »

Teď jedu od závory, pohoda počasí, měl jsem strach že na Digisplace bude blato a tak jsem jel tam, ale bez obav, je to suchý.
Jinak zemědělec se zatím neprojevil.
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
Digis
Kontaktovat uživatele:

#5159 Příspěvek od Digis »

Tak jsem se těšil na víkend jak bude hezky, vypadá to že bude, ale až na ten nárazovej vítr, prý až 14m/s, tak jsem zvědavej :cry:
scaly

#5160 Příspěvek od scaly »

jurda, to más teda celkem blbé a zapeklité, ale všecko dobře skončí, uvidíš :!:
Easy copter*, MD 500 Hughes-4ch*, Free spirit*, Honey Bee v2, maketa Augusty*- T-rex 450 sport+DX6i, T-rex 600ESP FBL microbeast

Obrázek
Zamčeno

Zpět na „Kluby“