Ok - možné to je aj tak ako píšeš, že to v niektorých prípadoch neidentifikuje nič..
Hlavné pre mňa je, že sa aspoň pokúsi - tým nič nepokazí. Neviem si predstaviť signál čo by mal na 5m dostatočnú úroveň aj kvalitu (nie príjmateľnú, ale zmeranú ako úroveň!) a na 50m už nie, ale budiž...
Ak sa to nepodarí, napríklad vysielačový modul po pár minútach prestane vysielať (t.j. nebude na vine ten lacný vysielač, ale ten výmenný modul!)... alebo tam bude nejaký iný vysielač s rovnakým GUID.. No tak nanajvýš padne - ale LEN ROVNAKO ako ten bez telemetrie..
Preto, že nevieme či alebo za akú cenu sa T8 bude/nebude dať upgradovať na FASSTest, mu aj ja radím čakať - alebo si to vysiešiť inak.
Zostať s kvalitnou a spoľahlivou T8 FASST ale bez telemetrie, mu neradím.
Ani Hitec mu neradím, ak chce niečo "lepšie".
- A môj dôvod je práve to overenie príjmaného signálu, lebo nahrať elektrické parametre alebo GPS data za letu, môže aj bez telemetrie..
Samozrejme, že tu píšem len vlastné názory... kto nie?
EDIT: ale vraj ten FASSTest a SBUS-II do T8 a FX-20 pojdu len prehraním firmware.. ale je to len JPP. Má to byť ukázané na výstave v Dortmunde, cca o mesiac.
Dôvod počkať jeden mesiac, tu teda je - už len ten, že teraz bude pribalený klasický FASST príjmač a potom možno ponúknu set s novým, alebo sa aspoň zmení cena starého..