Přijímač na combat jakej doporučujete??

Naše nejmilejší kategorie - jsme totiž trošku závislí na adrenalinu. Jak svahový, tak Open i Airkombat.
Zpráva
Autor
wroum

#31 Příspěvek od wroum »

georg píše:jsem na něj zvědavej musim ho dát do nějaký krabičky abych ho ochranil jinak ještě nemám krystal ale zítra snad bude posílám si ho až z hradce od Novotnýho :)

obal ho troskou molitanu jak do spalovaku a normalne ho do toho kridla zalep skelnou paskou. ja mam tu diru na Rx trosku vetsi a volny misto je vycpany nahradnima vlozkama do helmy na kolo...
georg
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od georg »

tady někdo psal že dostal zásah ten přijímač a bylo po něm a to bych neby rád tak ho musim obalit :)
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Joshuik

#33 Příspěvek od Joshuik »

wroum píše:
Vzduchoplavec píše:Joshuik: Jak muze mit vliv na ruseni vetsi pocet prijimacu ve vzduchu??? 8O

kdyz je hodne prijimacu ve vzduchu, tak to predevsim znamena to, ze je stejnej pocet zapnutejch vysilacu na zemi a vzduchem lita tuna signalu...

vážně nevím čím to je ale fakt je dokázaný že rex 5 mpd nedělá dobře...nevim jak je to u elektro
georg
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od georg »

tak ted tu byla poštačka a přinesla mi ten krystal opravdu super akorát ta dobírka :( tak du na tom makat jinak pořebuju skelnou pásku a černou pásku na letadlo nevíte kdee to koupit za rozumný peníz,??
Modeláři Točná
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Skelne pasky ruznych sirek a struktur ma naprikald Vanouch. Cenove jsou od 150 - 250,-

Barevne lepenky na na potah ma taky (za 50,-) Videl jsem tam zelenou, cervenou, modoru a zlutou. Rikal, ze ma i bilou a cernou.
georg
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od georg »

ten vanouch je kde přesně??
Modeláři Točná
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Vzduchoplavec »

http://www.modelar-vanouch.cz/
V "info" je i odkaz na mapku.

Je to maly kramek v Korunovacni ulici. To jest kousek od Letne (fotbalovy stadion Sparta). MHD tam dojedes tramvaji z Hradcanske nebo Vltavske + dojdes kousek pesky
wroum

#38 Příspěvek od wroum »

Joshuik píše:
wroum píše:
Vzduchoplavec píše:Joshuik: Jak muze mit vliv na ruseni vetsi pocet prijimacu ve vzduchu??? 8O

kdyz je hodne prijimacu ve vzduchu, tak to predevsim znamena to, ze je stejnej pocet zapnutejch vysilacu na zemi a vzduchem lita tuna signalu...

vážně nevím čím to je ale fakt je dokázaný že rex 5 mpd nedělá dobře...nevim jak je to u elektro

ja nerikam ze mu to dela dobre, akorat ten pravej duvod nebude to ze je ve vzduchu hodne RX (prijimac nic nevysila a tudiz nemuze mit zadnej vliv na ruseni dalsiho Rx), ale spis to bude tim, ze je na zemi hodne zapnutejch vysilacu a ten tvuj Rx si holt neumi vybrat kterej signal je ten pravej a obcas skubne...
wroum

#39 Příspěvek od wroum »

georg píše:tak ted tu byla poštačka a přinesla mi ten krystal opravdu super akorát ta dobírka :( tak du na tom makat jinak pořebuju skelnou pásku a černou pásku na letadlo nevíte kdee to koupit za rozumný peníz,??

barevny - v papirnictvi
skelnou - v temer jakymkoliv modelshopu

ceny jsou +/- vsude stejny

temer kompletni nabidku krystalu ma RCservis...a i kdybys koupil novej par krystalu za 300 tak te to vyjde o cca 50 Kc draz nez ten jeden na dobirku...
georg
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od georg »

to je fuk stejně budu muset koupit za nějakej čas nový pár abych měl 2 a ted nemám prostě zase na krystali vše jsem narval do novýho era
Modeláři Točná
georg
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od georg »

Tak ero mám osazený a seřízený na lítání ještě zalepím a de se na to :)
Modeláři Točná
Kubik777

#42 Příspěvek od Kubik777 »

georg píše:Tak ero mám osazený a seřízený na lítání ještě zalepím a de se na to :)

Tak hodne stesti... Uz se na tebe tesime v Bohnicich
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Ja jsem vcera prolezl cely Bauhaus a jinou nez bilou izolepu jsem neshanl. ak jsem ji koupuil 2 rule. Ale je docela tlusta, tak nevim, zda to nebude moc tezke. :?
Kubik777

#44 Příspěvek od Kubik777 »

Ta v bauhauzu je takova gumova ze? to je nanic fakt to bude cihla i kdyz do silneho vetru to bude zabijak. Ja koupil v paprinictvi v Bile labuti. Je to takova tenka, mirne pruhledna... Takze 2 vrstvy jsou idealni. Stoji myslim ze 50 kc za roli a meli tam na vyber asi z 5 barev. Byla tam zelena, zluta cervena modra a cerna.. ale to uz si nepamatuju presne
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Jo je takova gumova. Jsme si rikal, ze to bude aspon pevny... Sakra a ja ji koupil hned 2 rule za 76,- jedna :evil:
Odpovědět

Zpět na „Kombat“