georg píše:jsem na něj zvědavej musim ho dát do nějaký krabičky abych ho ochranil jinak ještě nemám krystal ale zítra snad bude posílám si ho až z hradce od Novotnýho
obal ho troskou molitanu jak do spalovaku a normalne ho do toho kridla zalep skelnou paskou. ja mam tu diru na Rx trosku vetsi a volny misto je vycpany nahradnima vlozkama do helmy na kolo...
tak ted tu byla poštačka a přinesla mi ten krystal opravdu super akorát ta dobírka tak du na tom makat jinak pořebuju skelnou pásku a černou pásku na letadlo nevíte kdee to koupit za rozumný peníz,??
Je to maly kramek v Korunovacni ulici. To jest kousek od Letne (fotbalovy stadion Sparta). MHD tam dojedes tramvaji z Hradcanske nebo Vltavske + dojdes kousek pesky
Vzduchoplavec píše:Joshuik: Jak muze mit vliv na ruseni vetsi pocet prijimacu ve vzduchu???
kdyz je hodne prijimacu ve vzduchu, tak to predevsim znamena to, ze je stejnej pocet zapnutejch vysilacu na zemi a vzduchem lita tuna signalu...
vážně nevím čím to je ale fakt je dokázaný že rex 5 mpd nedělá dobře...nevim jak je to u elektro
ja nerikam ze mu to dela dobre, akorat ten pravej duvod nebude to ze je ve vzduchu hodne RX (prijimac nic nevysila a tudiz nemuze mit zadnej vliv na ruseni dalsiho Rx), ale spis to bude tim, ze je na zemi hodne zapnutejch vysilacu a ten tvuj Rx si holt neumi vybrat kterej signal je ten pravej a obcas skubne...
georg píše:tak ted tu byla poštačka a přinesla mi ten krystal opravdu super akorát ta dobírka tak du na tom makat jinak pořebuju skelnou pásku a černou pásku na letadlo nevíte kdee to koupit za rozumný peníz,??
barevny - v papirnictvi
skelnou - v temer jakymkoliv modelshopu
ceny jsou +/- vsude stejny
temer kompletni nabidku krystalu ma RCservis...a i kdybys koupil novej par krystalu za 300 tak te to vyjde o cca 50 Kc draz nez ten jeden na dobirku...
Ja jsem vcera prolezl cely Bauhaus a jinou nez bilou izolepu jsem neshanl. ak jsem ji koupuil 2 rule. Ale je docela tlusta, tak nevim, zda to nebude moc tezke.
Ta v bauhauzu je takova gumova ze? to je nanic fakt to bude cihla i kdyz do silneho vetru to bude zabijak. Ja koupil v paprinictvi v Bile labuti. Je to takova tenka, mirne pruhledna... Takze 2 vrstvy jsou idealni. Stoji myslim ze 50 kc za roli a meli tam na vyber asi z 5 barev. Byla tam zelena, zluta cervena modra a cerna.. ale to uz si nepamatuju presne