Výměna ozubení serva

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
DAF
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od DAF »

Celeron píše:A nejhorsi je, kdyz do toho jeste prijde na navstevu ten Nemec, jak von se sakra jmenuje?? Adenaur nebo Ajthajmr, ci tak nejak. To pak nemuzu nalyzt uz vubec nic. :lol:
Jirka

Já znám ještě dva další skopčáky, to jsou také pěkní hajzlíci. Když se s nimi člověk dá večer přátelsky do řeči, tak od nich nakonec stejně dostane tak přes držku, že ho z toho ještě celý den bolí hlava. Ale to je z jiného soudku.
Hitec Aurora 9X
JMalik

Re: Výměna ozubení serva

#17 Příspěvek od JMalik »

Rudy píše:Včera jste mi radili, jak na výměnu ozubení HS 55. Hned beru auto a jedu do HK koupit nové ozubení.Stálo 80 Kč a 40 km cesta. Doma vyndám servo z křídla a rozebírám.Kolečka rovnám na křídlo podle pořadí. Nesu si kafe, všechno shodím a dobu hledám.Pak narovnám kolečka jak si myslím že mají být a zkouším. Trochu to drhne,znova rozebírám ale spadlo na zem to nejmenší kolečko a dobu ho hledám.Když ho najdu, spadla mi na zem ta mrňavá hřídelka a tu jsem nenašel. Když k tomu připočítám že na ty ňiňatý věci skoro nevidím - už nikdy to nebudu dělat. Beru auto a jedu koupit nová celá serva. Všechny zdraví Ruda

Jsi Vidloš :lol: :lol: :lol:
Až to budeš dělat příště, vezmi si třeba kapesník (čistý :wink: ), rozlož si to na stůl, vedle kus papíru a tužku. Kolečka a osičky skládej postupně na kapesník a kresli si to na papír.
No a potom zase zpátky.
(Novou osičku vyrobíš z kousku ocelového drátu správného průměru, koupíš to v té prodejně kde jsi kupoval kolečka)
Jinak občas dokážu to samé. Ztratím nějaký čudl za korunu, pak to půl dne vyrábím nové, protože to nechci vzdát kvůli své blbosti. :wink:
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od JirkaA »

DAF píše:Já znám ještě dva další skopčáky, to jsou také pěkní hajzlíci. Když se s nimi člověk dá večer přátelsky do řeči, tak od nich nakonec stejně dostane tak přes držku, že ho z toho ještě celý den bolí hlava. Ale to je z jiného soudku.

To musíš vybírat ze správnýho soudku aby hlava nebolela. Vynechat přívlastky "výběr z krabic" ;)
OK2WY
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Celeron »

Ja mam odzkouseny viko krabice od bot. Kdyz se ma snahu neco nekam zakulit, tak lemovani krabice to chytne. :lol:
Jirka
Rudy

#20 Příspěvek od Rudy »

Při tom, kolik toho nalétám, nevím,jestli to ještě budu zkoušet.Ale překvapilo mne, jak málo je ona hřídelka zapuštěna v tělese serva. Ruda
DAF
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od DAF »

to JirkaA, krabicový výběr byla éra studentských let, kdy jsme pili všechno co teklo, kromě rozehřátého asfaltu a řídkého betonu. Takové čůčo jsem neměl už hezkou řádku (už dokonce desítek) let. Neříkám, že jsem znalec, ale krabici od skla rozeznám :lol: .
Jinak koukám, že podobná historka jako Rudymu, se stala (nejméně jednou) snad každému z nás.
Hitec Aurora 9X
DAF
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od DAF »

Rudy, jestli tě to potěší, dal jsem se do stavby modelu. Abych zachoval plán, nechal jsem si ho za vlastní peníze (pro některé zde nezvyklá činnost - platba) překopírovat. Kopii jsem rozstříhal, většinou částí použil, ale teď nemůžu najít kopii VOP, abych to přilepil na kostru a mohl to obrousit do tvaru. Prostě, nejsi sám :lol: .
Hitec Aurora 9X
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od JirkaA »

Ono není někdy potřeba ani nic házet na zem.. Ulakomil jsem se při zařizování dílny a vyrobil jsem ponk z nejlevnější kuchyňský desky protože jsem si říkal že na ponku o prd jde. Akorát mě nějak nedošlo, že vzorek hrubé žuly je úplně super na tento účel. Člověk na tom potom hledá každej šroubek po hmatu, protože se v tom maskování důmyslně ukryje okamžitě po odložení.
OK2WY
Rudy

#24 Příspěvek od Rudy »

Já si na spadlé malé věci musím dávat obzvlášť pozor.Mám sice velkou dílnu-bydlím na vesnici,ale dělá se tam všechno možný-auta,kutilství všeho druhu,někdy tam srazíme stoly a se sousedy popijeme.Na zemi je dřevěná podlaha se spoustou děr od vrtačky. Letadla tam dělám pouze 3 roky a to velmi málo. Takže když něco spadne na zem,je problém někdy najít 8ku matku natož pidivěci ze serva. Jo a jsem ročník 59 takže oči nic moc. Taky jsem byl nastěhovaný v obýváku,ale jedno stříknutí aktivátoru a bylo vymalováno.(od manželky) Ať Vám to lítá Ruda
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“