Vyber heli
Malagar píše: .. A na ten 1 rotorak nevim, slysel jsem, ze je to lepsi az s nejakyma zkusenostima.
to je pravda, ale pokud máš vyšší ambice, než podvečerní produkci před tetičkama na bezvětrné zahradní párty, tak ty zkušenosti získáš rychle a ten dvourotor tě přestane bavit = vyhozený prachy. Jednorotor s tréningovým křížem bude i pro začátečníka s rozumným přístupem dostatečně stabilní a poskytuje prostor pro další rozvoj.
Ale je to Tvoje cesta, volba, a rozhodnutí, a každý Ti tu v podstatě řekne jenom to jak začínal , nebo spíš jak by na to šel, kdyby začínal znovu.
P.S:
Jinak jeden můj známý propagoval teorii, že hubu si musí namlátit každý sám a každá dobrá rada má být po zásluze potrestána.
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
No a ted abych se nejak vyjadril k tematu nez to Tomas nebo ZD promazou. Ja si myslim ze ty velky koaxialy jsou takovy prasopes a nebo krysolet. Venku ve vetru to bude stejne boj, na doma je to dost velky. Listy maji velkou energii, nejaky stopy na nabytku uz to udela a vetsinou se dily poskozuji.
Pokud se ma clovek nejakemu litani venovat, tak ho to 1. musi bavit 2. musi bavit
Ja doporucim to maly Solo Pro II nebo ty jeho dalsi mutace jako Colibri V4.5 a podobne. Je to maly, ND levny. Kdyz to spadne tak se neco ponici jen malokdy. Doma po byte bezproblemove politani, venku jenom za bezvetri. Letovy cas 7-8minut se 150mAh baterii a vetsina lidi se nauci ten vrtasek udrzet tak behem 10-15te baterky.
A hlavne je to zabava. Prodat se to pak da kdykoliv. Nak
Pokud se ma clovek nejakemu litani venovat, tak ho to 1. musi bavit 2. musi bavit
Ja doporucim to maly Solo Pro II nebo ty jeho dalsi mutace jako Colibri V4.5 a podobne. Je to maly, ND levny. Kdyz to spadne tak se neco ponici jen malokdy. Doma po byte bezproblemove politani, venku jenom za bezvetri. Letovy cas 7-8minut se 150mAh baterii a vetsina lidi se nauci ten vrtasek udrzet tak behem 10-15te baterky.
A hlavne je to zabava. Prodat se to pak da kdykoliv. Nak
Prohledej jiná vlákna, dotazů ohledně začátku s vrtulníkama je tu nespočet pořád dokola ta samá písnička. Jinak pořiď co chceš, s koaxem budeš lítat dva týdny a přestane to bavit (3000Kč za 2týdny zábavy), s jednorotorákem budeš lítat dva roky nepřetržitě (20000Kč/2roky t.j. cca 400Kč za dva týdny pro porovnání s předešlým) a pořád budeš mít obrovské rezervy v tom co je potřeba se ještě naučit. Poměr cena/zábava je tedy 7,5x výhodněji pro jednorotor 
Když letadlo kouří, je to správně!
Malagar píše:Howking: Vidím, že jsi mě zcela jistě nepochopil. Jinak by jsi těžko začátečníkovy doporučoval 1 rotorový vrtulník za 9 tisíc
chces si obcas zalitat doma kolem lustru,
http://www.youtube.com/watch?v=7_B0CJsbboI
nebo chces model vrtulniku?
http://www.youtube.com/watch?v=fsInrPa53Mw
Logo 600 + spirit
- zdendys
- Kontaktovat uživatele:
Poslechni zkušené, a nevěř obchodníkovi, ten potřebuje prodat.
Mi taky největší odborník, zvaný žid z SCZ, velice zasvěceně a dlouze vysvětloval, coby uplnému lamovi, navíc neznalému RCmanie, že jedině dvourotor je to pravé ořechové.
A já blb se nechal přesvěčit.
Výsledek, 3500,- v kanále.
Kup si něco podobného http://www.sosmodelar.cz/index.php?art=65
nějaké simulátory se mi tu válí, dám Ti je zadarmo...
Mi taky největší odborník, zvaný žid z SCZ, velice zasvěceně a dlouze vysvětloval, coby uplnému lamovi, navíc neznalému RCmanie, že jedině dvourotor je to pravé ořechové.
A já blb se nechal přesvěčit.
Výsledek, 3500,- v kanále.
Kup si něco podobného http://www.sosmodelar.cz/index.php?art=65
nějaké simulátory se mi tu válí, dám Ti je zadarmo...
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
Malagar píše:72ka: Hele matika mi jde, spočítat si to umimAle jako student si težko koupím mašinu za 20k
Nemyslim to špatně, chápu to.. jako student jsem na to bohužel taky neměl. Do rádia a tak jsem investoval víc, no a jako první vrtulník jsem pořídil HK450 se vším všudy a vyšel na 3000Kč. Jestli rádio máš, a máš trpělivost, tak ti nic nebrání... akorát kvalita je proměnná kus od kusu a je to mírně trnitější cesta než s kvalitním kitem. No a třeba lítaný HKčko by se dalo sehnat za pakatel a možná bych i o něčem věděl.
Když letadlo kouří, je to správně!
Jak tady psal nakadah,na tomto vrtulníku,solo pro,jsem se naučil i já.Ted ti ho můžu prodat,je to komplet ve verzy s kufříkem a vším co potřebuješ k letu a i nějaké ty ND.Za 1000 vočí prodám.v příp zajmu napiš na ninja949@seznam.cz
Jo no taky jako student začínám s HK 450, pokud rizkneš kousek z druhé ruky tak koukni na model bazar je jich tam docela hodně protože jsou levné a najednou to může zkusit každý komu se o tom předtím jenom zdálo. Ale na druhou stranu nejde jenom o startovací investici časem přijdou havárie ale základní visení jde zvládnout jenom občas s nějakým zubem na kolečku a případně lyžemi ty mi na HKčku přišly slabé, Rexácké jsou o 100% lepší.