Easycopter V4.5 COLIBRI
ozubené kolečko serva
Ahoj,
nemáte někdo nevyužitou rozbitou elektroniku?
Mám trochu zdeformované ozubené kolečko motorku serva (to malinké cca 2mm v průměru) a dělá to docela bordel. Občas se zasekne, dělá kravál...asi nic dobrýho.
Chtěl bych ho vyměnit a rozhodně se mi nechce kupovat celá elektronika za 800 nebo o trochu míň v dolarech.
Nějak se dohodneme na odměně,
Díky.
nemáte někdo nevyužitou rozbitou elektroniku?
Mám trochu zdeformované ozubené kolečko motorku serva (to malinké cca 2mm v průměru) a dělá to docela bordel. Občas se zasekne, dělá kravál...asi nic dobrýho.
Chtěl bych ho vyměnit a rozhodně se mi nechce kupovat celá elektronika za 800 nebo o trochu míň v dolarech.
Nějak se dohodneme na odměně,
Díky.
servo
Vypadá to že mi odešlo levé servo (bočení).
Nevíte někdo, či to nepujde náhodou vyreklamovat?? přestalo jet za letu, bez pádu.
Nebo nevíte někdo jestli jde sehnat jenom ten motůrek?? 800,- je vážně na mě moc, vrťase mám asi měsíc a už sem dal 400,- asi za ND, takže do celé desky v nejbližší době rozhodně nejdu.
Nemáte někdo pro mě nějakou radu??
Nevíte někdo, či to nepujde náhodou vyreklamovat?? přestalo jet za letu, bez pádu.
Nebo nevíte někdo jestli jde sehnat jenom ten motůrek?? 800,- je vážně na mě moc, vrťase mám asi měsíc a už sem dal 400,- asi za ND, takže do celé desky v nejbližší době rozhodně nejdu.
Re: servo
Samotnej servomotůrek se neprodává.stemik píše:Vypadá to že mi odešlo levé servo (bočení).
Buď od někoho, kdo má vadnou desku, nebo kup z rcparty.com celej vrtulník, tam stojí pod 1000,- Kč, ev. deska za 630,- + poštovný.
Re: servo
corona píše:Samotnej servomotůrek se neprodává.stemik píše:Vypadá to že mi odešlo levé servo (bočení).
Buď od někoho, kdo má vadnou desku, nebo kup z rcparty.com celej vrtulník, tam stojí pod 1000,- Kč, ev. deska za 630,- + poštovný.
Díky ale poštovné tam vychází hodně draho... jestli teda někde neseženu nějakou špatnou desku tak si spíš koupim cely ale někde u nás... ale rozhodně s tím utrácením nebudu spěchat.
Jinak stalo se už tady někomu něco podobného jako mě?