zdekar píše:...Prostě je to celosvětový bezpečnější způsob jak něco kupovat na internetu a navíc je zdarma.
No nevím, nevím, jak je tedy možné, že kurz dolaru je třeba 18 Kč , ale pokud si přepočítám nákup tak mi to vychází na cca 18,5 Kč.
zdekar píše:...Prostě je to celosvětový bezpečnější způsob jak něco kupovat na internetu a navíc je zdarma.
Werret007 píše:zdekar píše:...Prostě je to celosvětový bezpečnější způsob jak něco kupovat na internetu a navíc je zdarma.
No nevím, nevím, jak je tedy možné, že kurz dolaru je třeba 18 Kč , ale pokud si přepočítám nákup tak mi to vychází na cca 18,5 Kč.
Werret007 píše:Mám účet u České spořky. Asi to bude tím, ale člověka to nijak nezrujnuje
SuperMUF píše:Tak a už se nám blíží ten obávaný Apríl - tedy 1.4.2011
Jak to tedy DOOPRAVDY je ?
SuperMUF píše:bude změněn limit ze 150€ na 22€ ?
SuperMUF píše:Na základě jaké právní úpravy ? kde je tato úprava k vidění ?
SuperMUF píše:mluví se o tom už od podzimu ale ... pořád mi přijde že se o tom nějak moc mluví ale konkrétní informace nemá nikdo...
Werret007 píše:zdekar píše:...Prostě je to celosvětový bezpečnější způsob jak něco kupovat na internetu a navíc je zdarma.
Kovboj píše:zdekar píše: Můžeš tam mít konto třeba rok, přičemž ho nebudeš aktivně používat a nezaplatíš ani korunu narozdíl třeba od banky kde vedení účtu stojí min. 20 Kč na měsíc.
OT: No ono je i pár bank, kde můžeš jejich účet vesele používat a přitom za to taky neplatíš vůbec nic.
V případě neudělení plné moci České poště může zákazník využít deklarantských služeb jiné společnosti, popřípadě se celního řízení osobně zúčastní na celním úřadu, kde podá celní prohlášení na předmětnou zásilku.