kridelka nebo smerovka?
- bonis
- Kontaktovat uživatele:
To ovládání je vážně složité někomu doporučovat. Každému vyhovuje něco jiného. Já mám plyn a křidélka na pravé ruce a výškovku a smerovku na levé. Ale dle mě je to podle toho co si nastavíš jako první a s čím se učíš létat. Když se to naučíš jinak, tak Ti taky bude připadat že to jinak nejde, protože by ses vlastně učil znova ovládat model. Obecně myslím že trochu převládá to moje, ale hodně lidí má plyn nalevo.
Už ale méně lidí si dává křidélka k výškovce a směrovku k plynu.
Už ale méně lidí si dává křidélka k výškovce a směrovku k plynu.
- Wozembouch
Nabijec
Zdravim, se zajmem jsem si precetl vsechno o cem jste tady mluvili. Nevim jestli vam to pomuze ale docela hezka nabijecka NiCD/NiMh za zhruba 150 korun je tady
http://www.hw.cz/constrc/nabijecky/mc3306/rychlonabijecka.html
Ac nejsem odbornik na elektroniku postavil jsem ji bez problemu a funguje opravdu na prvni zapojeni. Navic se da sehnat i stavebnice.
http://www.hw.cz/constrc/nabijecky/mc3306/rychlonabijecka.html
Ac nejsem odbornik na elektroniku postavil jsem ji bez problemu a funguje opravdu na prvni zapojeni. Navic se da sehnat i stavebnice.
- bonis
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě děkuji za nápad, ale já už sem na té úrovni, že nepotřebuji něco splácávat sám a to ani nemluvim o tom že jekmile vidím to schéma zapojení tak se mi dělá šoufl. Já to nikdy nezkoušel, ale mám pocit, že bych ani nevěděl, z který strany se to na ten tišťák letuje, natož co.
Jsem odsouzen k tomu, čekat až co kdo vymyslí a nabídne k prodeji a musím tak dělat kompromisy. Nicméně EPOXYmu by se to mohlo hodit.
Jak Ti vůbec dopadl ten PC zdroj, už si to zkoušel?
Jsem odsouzen k tomu, čekat až co kdo vymyslí a nabídne k prodeji a musím tak dělat kompromisy. Nicméně EPOXYmu by se to mohlo hodit.
Jak Ti vůbec dopadl ten PC zdroj, už si to zkoušel?
tak jsem zase tady
no v patek me ze zkousky vyhodili ... nechapu proc
jinak ja taky nabijecku uz neresim koupil jsem Changermatic 1 za slusnou cenu (zdravim Davide
) hned jsem ji otestoval a nabiji dobre
doma ji napajim z PC zdroje upraveneho podle clanku v RC Model ( diky bonis
) ktery dava 12,5V/3,5A coz je dostatecny.
jinak jsem poridil vysilac FC-16 a konecne dodelavam Cobru od Potenskych
uz staci zadelat posledni servo na kridelka a muzu letet ...
jinak sobotni litani se moc nevydarilo (nefoukalo)
_L.jpg)
no v patek me ze zkousky vyhodili ... nechapu proc
jinak ja taky nabijecku uz neresim koupil jsem Changermatic 1 za slusnou cenu (zdravim Davide
doma ji napajim z PC zdroje upraveneho podle clanku v RC Model ( diky bonis
jinak jsem poridil vysilac FC-16 a konecne dodelavam Cobru od Potenskych
uz staci zadelat posledni servo na kridelka a muzu letet ...
jinak sobotni litani se moc nevydarilo (nefoukalo)
_L.jpg)
Kridielka alebo smerovka
Kolegovia nebolo by vhodnejšie držať sa témy ktorá je v hlavičke? 90% tohoto vlákna je súkromná diskuzia a to ešte od veci. Osobné je možné vybavovť e mailom, chatom, alebo ICQ-kom. Možno by aj moderátor mal začať plniť svoju funkciu. Alebo som zle pochopil poslanie diskuzie v tomto fóre? Môžme kecť všade a o všetkom bez ohľadu na tému?
no ale zas na druhou stranu
kdybych zalozil ke kazdemu tematu co jsem zde resil
nabijecka
moznost koupe vysilacky
PC zdroj
vyber modelu
mozny pocet serv
rozlozeni funkci kniplu
atd atd
tak by toho bylo vic nez dost ne?
a ta omacka kolem co neni k tematu (vadi to jeste nekomu?)
a ve vetsine prispevku se bavime o RC
tot muj nazor
kdybych zalozil ke kazdemu tematu co jsem zde resil
nabijecka
moznost koupe vysilacky
PC zdroj
vyber modelu
mozny pocet serv
rozlozeni funkci kniplu
atd atd
tak by toho bylo vic nez dost ne?
a ta omacka kolem co neni k tematu (vadi to jeste nekomu?)
a ve vetsine prispevku se bavime o RC
tot muj nazor
- bonis
- Kontaktovat uživatele:
Nikdo Tě nenutí, abys to čet.
Nevím s čím to srovnáváš, ale třeba na Modelcentru je to vlastně to samý. Někdo se zeptá na přijímač a postupně se dostanou až k fotkám manželek. Tam se občas potom přesunou do "Ostatní" ale je tu jeden velkaj rozdíl, tady je to dělený ještě jednou (Elektropohon a pak ještě jeden název, tam je jen elektropohon). A jestli si se přihlásil jen proto abysis postěžoval že v rubrice s názvem "Směrovka nebo křidélka" potom co jsme ten úvodní problém vyřešily, mluvíme i o něčem jiném, tak to ses možná ani neměl angažovat. Vážně mi uniká smysl tvého příspěvku, co Ti na tom vadí? 
- bonis
- Kontaktovat uživatele:
Tak mi včera konečně přišel ten Eagel. Vypadá skvěle, dneska sem ho dodělal celkem bez problémů. Musím ale počkat na lepší počasí, abych ho zalítnul. Potom informuju.
P.S. Pro rogi-ho Mám to řízený křidélkama i směrovkou. To jen aby Ti netrhalo žíly, že se tu nebavíme o tom co je v záhlaví.
Doufám že je Ti líp.
P.S. Pro rogi-ho Mám to řízený křidélkama i směrovkou. To jen aby Ti netrhalo žíly, že se tu nebavíme o tom co je v záhlaví.
Doufám že je Ti líp.
ja zas konecne dodelal tu Cobru tak ze uz je letuschopna
(predelaval jsem jeste ulozeni serv, aby pevnejc drzeli)
a taky premejslim kdy ji pudu zalitat
:)
pak hned napisu jak to (tvrde) dopadlo
jo a rizeny to mam kridelky, smerovkou a vyskovkou
PS: ta fotka na HobbyTeamu jak si k ni hlasoval 4 body to je brachy (je i na tom strome) kdyz sme litali v piskovne u Jevenevsi
(predelaval jsem jeste ulozeni serv, aby pevnejc drzeli)
a taky premejslim kdy ji pudu zalitat
pak hned napisu jak to (tvrde) dopadlo
jo a rizeny to mam kridelky, smerovkou a vyskovkou
PS: ta fotka na HobbyTeamu jak si k ni hlasoval 4 body to je brachy (je i na tom strome) kdyz sme litali v piskovne u Jevenevsi