Dobrý den
Právě jsem si koupil svoji první helinu a chtěl bych se zeptat na pár věcí.
1) Jak poznám kdy je baterka v heli vybitá a já ji mám dát nabíjet?
2) V návodu píšou že nabíjení trvá 30-40 minut a že je nabitá poznám tak, že kontrolka bliká 1x za 20 sekund nebo vůbec. Mě však už za 20 minut bliká jen 1x za 30 sekund. Co s tím?
3) Jak dlouho přibližně vydrží baterky v nabíječi a vysílači?
Otázky k Blade mCX
1)Když ti vrtulník nechce letět nahoru, klesá, nebo se už nezvedne.
2)S těma sekundama bych to nebral vážně, prostě se nabíjí - bliká, skončí nabíjení - nebliká (nebo opacně dle výrobce, značky)
3)nevím co máš na mysli "v nabíječi", ve vysílači dost dlouho, většina má nějaký ukazatel(řada diod)
2)S těma sekundama bych to nebral vážně, prostě se nabíjí - bliká, skončí nabíjení - nebliká (nebo opacně dle výrobce, značky)
3)nevím co máš na mysli "v nabíječi", ve vysílači dost dlouho, většina má nějaký ukazatel(řada diod)
Nyní: DJI Spark
Dříve: Blade McpX - Phoenix v.3, Dx6i - Toro 600, Toro 900, Blade mQX
Dříve: Blade McpX - Phoenix v.3, Dx6i - Toro 600, Toro 900, Blade mQX
Jdeš na to moc vědecky
Jedná se jen o hračku, ale velice kvalitní a povedenou.
Žlutý koax při poklesu napětí accu prostě ztratí výkon a začne klesat. Pokud nebudeš moc vysoko (asi přes 10m), obvykle stačíš přistát. Když ne, nic se nestane, prostě spadne, je téměř nerozbitný. Obě orig nabíječky - na jeden článek, i ta na čtyři mi pracovaly dle návodu.
Žlutý koax při poklesu napětí accu prostě ztratí výkon a začne klesat. Pokud nebudeš moc vysoko (asi přes 10m), obvykle stačíš přistát. Když ne, nic se nestane, prostě spadne, je téměř nerozbitný. Obě orig nabíječky - na jeden článek, i ta na čtyři mi pracovaly dle návodu.
Chtěl bych se zeptat zda je možné a případně jak přehodit na vysílači mód 1 na mód 2. Na vrchu skříňky je sice tlačítko k přepínači uvnitř, se kterým se ale nedá hýbat. A i pokud přepínač bude funkční, tak jak se má změnit mechanická neutralizace mezi levou a pravou pákou? Lze u tohoto vysílače nastavit možnost dvojích výchylek?
Za odpověď předem děkuji.
MaBa píše:Chtěl bych se zeptat zda je možné a případně jak přehodit na vysílači mód 1 na mód 2. Na vrchu skříňky je sice tlačítko k přepínači uvnitř, se kterým se ale nedá hýbat. A i pokud přepínač bude funkční, tak jak se má změnit mechanická neutralizace mezi levou a pravou pákou? Lze u tohoto vysílače nastavit možnost dvojích výchylek?
Mód prohodit nejde. Malé/velké výchylky se mění zmáčknutím pravého kniplu.