Mam vysielacku Turnigy 9x a brat by sa chcel naucit lietat, tak by som ho chcel zaucit cez mod ucitel / ziak. Kamarat mi pozical vysielacku Hobbyking HK-T4A a chcel by som sa spytat, ci by sa tieto vysielacky dali prepojit. Na Turnigy 9x je audio jack a na nete som nasiel schemu konektora na T4A
Viete mi pls poradit, ci sa tieto vysielacky daju prepojit?
nevim jak to teda je ale kdyz sem si koupil kabel k simulatoru tak sem tam mel takovyhle redukce... s vyvodem na zdirku jacku tak jen sehnat kabel jack jack a propojit to... ale nevim jestli to bude fungovat... navic si musis prerusit usebe ve vysilacce tu drahu podle rimra aby se nemusel povytahovat VF modul...
Ak bude 9x ako učiteľ, t.j. bude normálne vysielať, len má brať PPM z konektoru od žiaka, tak nemusí prerušovať nič.
Jack je prepnutý na vstup, keď je zapnutý vypínač vysielača. (keď sa zasunie jack konektor a je vypnutý vypínač, tak to zasunutie vysielač zapne ale vtedy je jack privedený na výstup, je vypnuté napájanie VF teda nevysiela, a tam bol ten problém so zrazenou úrovňou signálu a potreba prerušiť dráhu a vložiť rezistor).
To že ako sa prepína na žiaka a či to vôbec tam niekde je, v originál firmware - neviem lebo som ho hneď prepísal na ER9x. V ER9x je vstup od žiaka k dispozícii k priradeniu a mixovaniu, ako hociktorý iný knipel (a tam sa teda nastavuje ktorým prepínačom a ako sa to má použiť).