Beta 1400 - stavba

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zamčeno
Zpráva
Autor
Klubas
Kontaktovat uživatele:

#376 Příspěvek od Klubas »

No mě příde troch reálnější 2.00 ale asi je to tím že mám tu silnější vrtuli.. Tak teď ještě někdo ten model přebarvěte a můžeme to uploadnout na net jako Betu 1400 :D Ať si lidi nemusejí stahovat ES.. :D
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //
qq
Kontaktovat uživatele:

#377 Příspěvek od qq »

Klubas píše:Ten motor je ten druhý řádek - 1.15 Motorkraft: Schub in Newton.
Jen nevim kolik tam mám přidat aby to bylo podobné tomu stříďáku..
Neví někdo jakej řádek je ta hmotnost?
Já jsem to řešil přes google translate, protože němčina nepatří mezi mnou preferované jazyky... Masse des Modells in kg, to jde zjistit i bez toho :wink:
mike97
Kontaktovat uživatele:

#378 Příspěvek od mike97 »

Chci se zeptat, má někdo ARF sadu? Jsou tam ty serva atd. zabudovaná i s lanky? Díky
Naposledy upravil(a) mike97 dne sob 26.03.2011 16:25, celkem upraveno 1 x.
chrpos

#379 Příspěvek od chrpos »

Ahoj kluci,slo by mi poslat takto upraveneho ES na mail?nejak mi to nejde pise mi to ze nelze otevrit mam chroplu pocitac predem diky jo a mail chrpos@seznam.cz diky moc
chrpos

#380 Příspěvek od chrpos »

Tak uz nic uz se mi to povedlo parada
Barell

#381 Příspěvek od Barell »

Zdravim,

Dnes som zalietaval Betu, ktoru som si postavil z kitu, vsetko islo super ale mam otazocku ohladom klapiek. Namixoval som si na Turnigy 9x flaperony tak, ze klapky sa vysunu dole cca o 20 stupnov, ale ziadny realny efekt som vo vzduchu nevidel. Cital som su na fore, ze na lietadlo ako je Beta sa klapky moc nehodia, to skorej spoilery (klapky do hora). Chcel by som sa spytat na Vas nazor na klapky vs spoilery.

Vdaka.
UŤU
Kontaktovat uživatele:

#382 Příspěvek od UŤU »

Pánové nevíte jak by se dali udělat nějaké krytky na spodek křídla přes táhla od serva? Je to tam takové vystrčené, bojím se že při přistávání na břícho do trávy to mohu lehce očesat. Máte s tím nějaké zkušenosti nebo prodává se nějaký univerzální kryt?
Klubas
Kontaktovat uživatele:

#383 Příspěvek od Klubas »

Jo po těch krytkách taky koukám.. Hodí se to i na převoz. Tak kdybyste to někdo měl tak prosím napiště..
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //
Borek
Kontaktovat uživatele:

#384 Příspěvek od Borek »

mike97 píše:Chci se zeptat, má někdo ARF sadu? Jsou tam ty serva atd. zabudovaná i s lanky? Díky

V ARF jsou serva opravdu už zabudovaná, včetně táhel. Musíš na ocasní plochy přilepit plastové páky a připevnit táhla k nim, což je opravdu jednoduchá záležitost.

--
Borek
kesi
Kontaktovat uživatele:

#385 Příspěvek od kesi »

Tak a dále bych doporučil nepokoušet se odmontovávat táhla křidélek, z důvodu rozhýbání ovládacích ploch (křidélek), obě dvě plastové vidličky mě spolehlivě praskly.
Jaké s tím mají zkušenosti ostatní netuším.
Borek
Kontaktovat uživatele:

#386 Příspěvek od Borek »

kesi píše:Tak a dále bych doporučil nepokoušet se odmontovávat táhla křidélek, z důvodu rozhýbání ovládacích ploch (křidélek), obě dvě plastové vidličky mě spolehlivě praskly.
Jaké s tím mají zkušenosti ostatní netuším.

Já jsem se toho taky bál, ale nakonec mě nutnost donutila to několikrát rozdělávat a bez problémů.
Klubas
Kontaktovat uživatele:

#387 Příspěvek od Klubas »

Já to taky několikrát rozdělával a v pohodě.. Ty křidélka jsou potřeba rozhýbat.
Martin104
Kontaktovat uživatele:

#388 Příspěvek od Martin104 »

Ahoj já to měl taky několikrát rozdělané a dobrý až do včerejška. Upadla mě ta kulička na konci co se musí přez ní přetlačit jedna část vydlička a tím se zajistí. Tak jsem upiloval celou hřídelku provrtal 3mm dírku skrz vydličku a mám ,místo plastového kolíčku na konci s kuličkou , vraženou 3mm závlačku a nemá to chybu. Člověk se nesmí bát trochu improvizovat :D :lol: . Hezké jarní poletování.
http://martin104b.galerie.cz/
Klubas
Kontaktovat uživatele:

#389 Příspěvek od Klubas »

Jo ale na jeden problém jsem přišel. Začíná mi praskat ten spoj u křidélek tak bych tam rád dal ty pantíky.. Nevíte kde je koupit? Budou je mít normálně u Pecky?
m.s.

#390 Příspěvek od m.s. »

Ano. :)

Pisou, ze to maj jen Zlatnicka a na Ruzyni, ale podle mne to maj vsude...
http://www.peckamodel.cz/produkt/936_zaves-kormidla-maly--barva-cerna-baleni-12-ks.aspx
Zamčeno

Zpět na „Letadla - začátečník“