tento tyden kdyz dojdou krystaly jako muzes aj tak krystaly mam ale prijimacovy je asi pobouchany..obcas to skube ve vzduchu ale zadna hruza krom zitrka tak do ctvrtka po domluve SZ proc ne ..mam ranni smenu takze tak po 3 odpoledni,pristi tyden mam nocni to nelitam,to spim jak rikam nabizim zkousku letu s piperem ..mozna par rad od mene zkuseneho letce..ale nezkuseni aspon uvidi ze to neni zadna prdel litat s erem
Naposledy upravil(a) hanz393 dne pon 28.03.2011 21:57, celkem upraveno 1 x.
Argo22 píše:premyslel jsem o floaterovi po dnesnim letu ale bral bych cokoliv s tlacnym motorem do 1700 i s elektrikou
jojo nejaku poletuchu s tlacnym motorem dobra volba..a myslim ze sehnat ji i se soupravou by nemel byt problem..sleduj modelbazar a urcite se postesti..
vysilacku a prijimac mam to neni problem.... ale ten zbytek... o tom tvym pybrosi sem premyslel.... ale kdyz uz tak bych si postavil nejakej hornoplosnik....
Chtěl bych se taktéž zeptat na možnost pomoci v začátcích. Mám betu 1400. Dnes jsem to byl zkusit na letišti v Brně Medlánkách. Let skončil cca po 2 kolečkách narezem čumákem do země. 60% že jsem to neuřídil, 40% asi nebyl dobrý nápad přilepit páky kormidel purexem (výškovka je utržená). Těžko říct co je příčina a co následek. No zítra pujdu pro vteřiňák a přelepím je.