RC revue Turningy T9X

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Argo22
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Argo22 »

jj zjistil jsem ze sem nic nezjistil... ale ostatni clanky sou dobry....
nema to kridla a prece to leti :D
kure87
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od kure87 »

blueangel píše:Jo to máš pravdu když jsem vyráběl luk pro syna...

Pokud cheš poradit ohledně luků tak se zajdi kouknout na tyto stránky, sice se věnují jenom dřevěným lukům ale zase to umějí perfektně :) http://forum.brodec.org/viewforum.php?f=56

PS: Sorry za OT.
dokken

#18 Příspěvek od dokken »

AR1 píše:Dovolím si poznamenat, že - podle mě - nepřečtením tohoto článku o nic nepřijdete.

Přesně tak, uplně o ničem článek, hlavně přechytralá věta "Do velkých modelů tato souprava nepatří". :?
AR1
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od AR1 »

S tou bych ale souhlasil. :wink: Ale čekal bych nějaký rozbor proč tomu tak je, nebo naopak zhodnocení že je to OK. Jako jediné negativum jsem tam četl - pokud si dobře vzpomínám - že jakože uživatel získá nějaký ne úplně standardní návyky kvůli nějak jinak dělaným mixům. Já nejsem fanda týhle soupravy ale tohle RC revue jsem si kvůli T9 koupil, informacím se nebráním, ale škoda peněz za časák. Nedalo mi to nic.
dokken

#20 Příspěvek od dokken »

AR1

No a můžeš teda pro nás méně osvícený upřesnit tu hranici "velkýho" modelu.
EPP jo - kompozit ne
3m EPP s uhlíkem jo - 1m hotliner kompozit už ne

jak je to??
trochu bullshit, nemyslíš?
Argo22
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Argo22 »

ja myslim ze je to docela jedno.... vysilacka jak vysilacka.... a na to nase poletovani na poli to staci.... pokud nekdo zavodi tak budiz ale jinak je to docela sumak.... podle me je to stejny jak s autama... technologie v prevazne vetsine stejna, stejne vyrobni naklady... akorad jiny software a hlavne veci porizovaci cena u ktere platis akorad za znacku....
nema to kridla a prece to leti :D
AR1
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od AR1 »

dokken píše:AR1

No a můžeš teda pro nás méně osvícený upřesnit tu hranici "velkýho" modelu.
EPP jo - kompozit ne
3m EPP s uhlíkem jo - 1m hotliner kompozit už ne

jak je to??
trochu bullshit, nemyslíš?

Myslím že to co tím bylo míněno je dost jasný, pokud tomu nerozumíš - kam je podle RC revue myšlena použitelnost této soupravy, musíš se obrátit na RC revue.
Nebo tam měli dát seznam všech vyráběných modelů a rozdělit to?
Víš co je to bullshit?
DAF
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od DAF »

Argo22 píše:ja myslim ze je to docela jedno.... vysilacka jak vysilacka.... a na to nase poletovani na poli to staci.... pokud nekdo zavodi tak budiz ale jinak je to docela sumak.... podle me je to stejny jak s autama... technologie v prevazne vetsine stejna, stejne vyrobni naklady... akorad jiny software a hlavne veci porizovaci cena u ktere platis akorad za znacku....

No zas tak jedno to teda určitě není. To bys pak mohl dát setovku Tx do třímetrového Sbacha se 120ccm motorem, to by si se pak divil. Všechno chce svoje. neříkám, že by se třeba Laserem 4 nedalo uřídit něco většího, ale zase větší model už bývá vybaven funkcemi, které malý nemá, nehledě na mixy, dualní výchylky a další vymoženosti.
Hitec Aurora 9X
dokken

#24 Příspěvek od dokken »

AR1

Když s tou větou souhlasíš, tak jsem to chtěl od tebe polopatě vysvětlit.
Tu hranici, kde se to jako láme, víš...
Jinak že je to b....t, za tím si stojím (proč bych to neměl vědet?) :wink:

DAF

I toho Sbacha by nebyl problém pro zkušenýho pilota řídit zrovna tím Laserem, bez problému.....
KarelSkala

#25 Příspěvek od KarelSkala »

To nejspodstatnější co v tom článku bylo zmíněno je to, že Turnigy 9X je vysílačka zejména pro ty kdo si ji chtějí různě upravovat a vylepšovat zkrátka jak hardwarově tak i softwarově tunit. Turnigy 9X se dodává s dost slabým FW (firmware), který toho opravdu moc neumí (pro začátečníky s EPP typu EasyStar to plně postačuje), ale už jen samotným přeflashováním na ER9X se dá získat podstatně více mixů, letové režimy a různé další vymoženosti. V jiném vlákně už někdo zmiňoval, že s VF modulem Jeti Duplex a FW úpravou pro Jeti lze s Turnigy 9X využívat 16 proporcionálních kanálů s možnostmi více mixů, letových režimů atd.
DAF
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od DAF »

dokken píše:DAF I toho Sbacha by nebyl problém pro zkušenýho pilota řídit zrovna tím Laserem, bez problému.....

Já to vím, myslel jsem to jinak...
Hitec Aurora 9X
coro

#27 Příspěvek od coro »

Do väčšieho modelu by patril 100percent spoľahlivý príjmač, to je jedniý problém. A k nemu treba do vysielača strčiť iný modul.
Ale to okrem ceny, problém nie je žiadny.
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od JirkaA »

coro píše:Do väčšieho modelu by patril 100percent spoľahlivý príjmač, to je jedniý problém. A k nemu treba do vysielača strčiť iný modul.
Ale to okrem ceny, problém nie je žiadny.

A k čemu ti bude 100% spolehlivý přijímač se 100% spolehlivým vysílacím modulem když do něj cpeš řídící signál z čínské hračky ideálně ještě napájené z klece plné monočlánků??
Hoši, některé názory mi připadají chvílema jako od marťanů :roll: :lol:
OK2WY
dokken

#29 Příspěvek od dokken »

hehe, horší čínskej signál prej, to je zas výron :D
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od RiMr »

dokken píše:hehe, horší čínskej signál prej, to je zas výron :D

Hele Dokkene, jenom tady na tom našem malém písečku už víme o dvou případech vzájemného rušení/ovlivňování dvou T9x (v2) - pravděpodobně problém s unikátností ID.

Přijde ti to v pohodě na nějakého obra, jo?

A mě snad nikdo ze zaujatosti proti T9x a levné číně vinit nebude... :wink:

Zpět na „Smetiště“