Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Já myslim že z toho taková stÅ™ela nebude , s touhle vrtulà je to stavÄ›ný spÃÅ¡ na tah a ne na rychlost . Kdyby si chtÄ›l viset tak to bude ta správná volba ale do MT to asi nebude to pravý voÅ™echový.
Moje minitornado s pakou plynu vpredu a spominanym ac mini, je podla mna fest rychle. Urcite rychlejsie, ako bezne hornoplosniky s bezinovym motorom. Pridte sa pozriet )
VladoSl.
Do mega AC sa mi moc nechce, neviem preco, ale nechce, racej by som bral AXIka alebo nejaky ten (mic)ROTEX, ale neviem co a ako... Ale SPEED 300 urcite nie, nie je to motor pre dravca akym bez pochyb miniTornado je!!!
Myslim ze AC MINI od Horejsiho ma parametre AXI 2212/x a cenou je to polovica. - teda okolo 1000,- Sk, napr. www.elektropohony.com Mam s nim dobre skusenosti.
AXI je pekny, kvalitny motor. Cena cca 2200,- Sk AC MINI je asi najlacnejsie riesenie, ale podla mna dobre. Je to stavebnica, navijes si ho sam podla navodu bez problemov a mas dvojitu radost. Cena do 1000,- Sk.
teraz ma napadlo, co takto pouzit nejaký 12A regulator a hore nad povodny motor pripevnit este jeden taky isty a sprevodovat ho tak ako ten povodny a zapojit tie motory napriklad do serie