Vysílač DX7
- MartinMartin
- Kontaktovat uživatele:
- elektromodely.com
sergio píše:Prosím nezlobte se pokud budu mít hloupý dotaz, ale Pátrám na co je ,,šoupátko,, trainer/hover pitch,, letém vrtulník a myslel jsem, že je to na doladění ,,tahu vrtulníku,, prstě když létám v hale a jsem pod zoubkem na plynu, tak vrtulník klesá, když jsem nad zoubkem plynu tak vrtulník stoupá a známí mi říkal, že by to mělo jít ,,dotrimrovat,, tímto špupátkem (nezná toto rádio jen jeho odhad). A další otázka jak vypnout plyn aniž bych použil přepínač na autorotaci (hold-rudder d/r) ? je to z duvodu že když si chci nastavit idel 1 a 2 tak potřebuji mrknout jestli se mi v neutrální poloze kniplu nezmění poloha serv na oklice (náběh listu).
na heli sa pouziva ten hladky pliesok na ovladaci plynu
vypnut motor - mix na prepinac thro-thro -100% -100%
- elektromodely.com
buki píše:Někdo tu psal, že "vypnutí motoru - mix na přepínač thro-thro -100% -100%". Dělal jsem to tak a chodí to jen do poloviny dráhy.
Má někdo zjištěno zda jde vypnout motor něčím jiným než HOLD jako u jiných vysílaček? Já jsem na to nepřišel a už se s tím se... tři hodiny.
Díky za nápady.
???
Dam mix thro-thro -100% -100% a servo plynu mam pri
zapnuti zadaneho prepinaca vypnute = v neutrale.
Chcem ho mat v krajnej vychylke ? Napr. dole ? Nastavim v tom
mixe este offset -100.
Pipanie na pol minuty.
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
takze jsem novy majitel spektra DX7 a nedari se mi nastavit gyro, cykliky vypada OK, gyro taky chodi citlivost jsem nasel ale prepinac co prepina mody gyra je hluchy....ma to prepinat mod gyra ze bud drzi stred a nebo ne, ted nevim jak se ty mody jmenuji....tail lock a head lock....nebo tak nejak.....proste ten prepinac na gyro je mrtvola.....nevite nekdo co s tim, na stare vysilacce me to chodilo
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
- elektromodely.com
František Koudelka píše:takze jsem novy majitel spektra DX7 a nedari se mi nastavit gyro, cykliky vypada OK, gyro taky chodi citlivost jsem nasel ale prepinac co prepina mody gyra je hluchy....ma to prepinat mod gyra ze bud drzi stred a nebo ne, ted nevim jak se ty mody jmenuji....tail lock a head lock....nebo tak nejak.....proste ten prepinac na gyro je mrtvola.....nevite nekdo co s tim, na stare vysilacce me to chodilo
Zisk gyra sa v menu sa nastavuje bud na RUDD D/R alebo AUTO (letovy rezim). Nastavuju sa dve hodnoty, ktore sa priradia letovym rezimom,
pricom 50% je neutral - nulovy zisk a 51-100% je napr, normal
a 0-49% je napr. heading hold (podla nastavenia reverzu na kanale
pre zisk gyra).
- elektromodely.com
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
zisk gyra me chodi potrebuji prepinat normal a HL, ale uz mi poradili v sekci vrtulniky nastaveni gyra, moc diky
ta draha kniplu, vsimnul jsem si ze tam jsou podlozky pod kniplem......takze to necham tak pokud je to bezne, jen jsem nevedel
jeste by me zajimala jedna vec jak dlouho se vysilac nabiji a jak poznam ze je vybity a do jakeho napeti beterie muzu letat, vcera jsem nabile asi ctyri hodiny pak sem si hodne hral s vysilacem nastavoval menu a tak a dnes rano uz mi hlasil vybitou baterii, ted mam nabito...opet asi ctyri hodky.....nabijecky k vysilaci nebyla nejkou mi dal k tomu v shopu, v navodu jsem se nic nedocetl poradne jen jak nabijecku prippojit a tak
ta draha kniplu, vsimnul jsem si ze tam jsou podlozky pod kniplem......takze to necham tak pokud je to bezne, jen jsem nevedel
jeste by me zajimala jedna vec jak dlouho se vysilac nabiji a jak poznam ze je vybity a do jakeho napeti beterie muzu letat, vcera jsem nabile asi ctyri hodiny pak sem si hodne hral s vysilacem nastavoval menu a tak a dnes rano uz mi hlasil vybitou baterii, ted mam nabito...opet asi ctyri hodky.....nabijecky k vysilaci nebyla nejkou mi dal k tomu v shopu, v navodu jsem se nic nedocetl poradne jen jak nabijecku prippojit a tak
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den